ЮЛСКИТЕ ДЕЦА ги чака ВЕСЕЛБА

• 13 494
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Ние си имаме вече 3 кътника /не напълно избили/,но до момента ибиха доста трудно.Може би защото тръгнаха и трите едновременно.Дано да нямам други по-сериозни проблеми от това да няма апетит или да е кисела Praynig

# 76
  • Пловдив
Ти Гери може да го виждаш от време на време с баба си.
Ами да, виждам го. Обаче един път се опитах да го закача и да му кажа "здравей" и той ми се "разсърди"  Wink Иначе наистина с децата си играе добре. Ама възрастните ги недолюбва. Grinning

# 77
Да, Гери, така е. Не ти ли се навика: Не, няма.  Laughing като си искала да го закачиш?
Ние днес бяхме на консултация, само че за първи път без мама, но с баба. Там на кантара е бил 11,00, а пък аз в къщи го меря на нашия, че е 12,00 и пак без  памперс, нали сме така вече  Wink, а сантиметрите са 84.

# 78
  • Все на втория етаж
А това исках да ви питам, но забравих покрай изпитите. Как сте с памперсите? Къде изпишквате децата като излизате с тях за по- дълго време и са без пампа?

# 79
Където намерим по-закътано място, там ги изпишкваме. Даже свекърва ми го научила да чишка прав като мъж.

# 80
Плами! Честит рожден ден! Да радваш мама Краси! Да растеш голямо и хубаво, смело и прекрасно момче! и още много братчета и сестричета да си имаш, а мама и тате да се радват на щастието, с което ги огряваш!!!!!!!  Hug Hug Hug Hug

smile3525 smile3525 smile3525  bigdance2  bigdance2 newsm59 newsm59  party023  Gift newsm18 newsm18  261uu  261uu

# 81
Където намерим по-закътано място, там ги изпишкваме.

и ние сме така,а ако има тоалетна на близо задължително я ползваме Wink

# 82
ЧРД на Ния,Димитър и Пламен!Мили дечица бъдете живи,здрави,винаги усмихнати и лъчезарни!  bigdance2 newsm59  ura newsm38  Party Time newsm18

# 83
Честит Рожден Ден на Димитър, Пламен и Ния!!!
Какво да ви пожелая, освен здраве и само хубави неща. Очите ви да не знаят какво са сълзи! Усмивката винаги да огрява сърцата и лицата ви!!!

# 84
newsm59  bigdance2 на днешните рожденници:

Ния, Пламен  Димитър - да растете здрави, щастливи, умни и добрички. На мамите и татковците - весел празник.

А това исках да ви питам, но забравих покрай изпитите. Как сте с памперсите? Къде изпишквате децата като излизате с тях за по- дълго време и са без пампа?

В началото не искаше да я държа, което автоматично означава, че и в тоалетна не искаше. Избирахме си някой скрит ъгъл. По възможност, не на цимент, а на гола земя. Наскоро видя от други дечица и сега няма проблем да я държа. Така е по-добре, защото ако сме на заведение (както на рожденнияр ден), редно си беше да си ходи в тоалетната. Иначе изобщо вече не се притеснявам. Първите 2-3 седмици излизах с цяла раница резервни гащички и паталончета, но само 2-3 пъти имахме инциденти. Въобще и преди бях писала за махането на памперса - мислех, че е най-трудното нещо, а то при нас се оказа фасулска работа.

Миналият ден и вчера ни беше на гости едната братовчедка, на която се падам вуйна. И сега Йоана вместо да ми казва мамо ми казва "Вуна" Laughing Joy

# 85
  • Все на втория етаж
Честит рожден ден на днешните рожденници!!!!! newsm59  ura newsm59

Да са живи и здрави всички и много да слушката. Да растът весели и много щастливи.

# 86
Честит Рожден Ден на Димитър, Пламен и Ния!!!
Какво да ви пожелая, освен здраве и само хубави неща. Очите ви да не знаят какво са сълзи! Усмивката винаги да огрява сърцата и лицата ви!!!

Честито и от мен, много весели игри и безгрижно детство  bouquet

Момичета, помагайте с подаръците, моля ви, още нищо не сме купили, варианта със замъка отпада, та приемам всякакви идеи Praynig

# 87
  • Все на втория етаж
Честит рожден ден на щерката на Реза.   bouquet
Други има ли днес ? Честит и на тях.
Нашето парти е утре и сега лягам да почивам. Whistling

# 88
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДРА И ВИКТОРИЯ!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, МАЛКИ СЛЪНЧИЦА! ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО И МНОГО УСМИВКИ!
 newsm59 newsm67 Tada  ura  costumed034 smile3510 baloni baloni  bdbaloni
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 89
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС
                   НА АЛЕКСАНДРА И ВИКТОРИЯ
РАСТЕТЕ  ЗДРАВИ МНОГО щастливи  . newsm59 nbirthday  party023  bigdance2 newsm18  ura Tada newsm59  ura dance  bigdance2
[/color]

Общи условия

Активация на акаунт