ЮЛСКИТЕ ДЕЦА ги чака ВЕСЕЛБА

• 13 484
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Честит Рожден Ден дечица. Да сте весели, засмени, здрави и много много щастливи. Весело празнуване. newsm59 Tada

# 151
Честит 2-ри Рожден Ден на Илиян, на Софи и на Петър на Дуци!!!

newsm59  bigdance2 Tada

# 152
ЧРД на Софи,Илиян и Петър.Щастливо детство мили дечица! newsm59 newsm38  bigdance2  ura Tada

# 153
  • Все на втория етаж
Честит 2-ри Рожден Ден на Илиян, на Софи и на Петър на Дуци!!!

newsm59  bigdance2 Tada

Честит Рожден Ден и от мен на рожденниците!  bouquet

# 154
  • Все на втория етаж
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАНЕЛА НА СЪНИ БЪНИ и на ЛОРА на КОПЧЕ !!!  bouquet

Да са живи, здрави, весели и щастливи и много да слушат.
Честит празник и на родителите.  bouquet

# 155
ЧРД на Лора на kopche,Иванела на Sunny bunny,Глория на gloria04,Георги на adara и Калина на polina filipova  bouquet  bouquet  bouquet

# 156
ЧРД на Лора на kopche,Иванела,Глория,Георги и Калина!Да са живи и здрави и много щастливо детство им пожелавам,да слушат мама и тати!  bouquet  bouquet
Здравейте на всички и от мен!
Влизам да ви се похваля,че днес беше първия ден на Нели в детската ясла,останах много изненадана от нейното желание да влезе по-бързо при децата,за да си играе,без въобще да заплаче и когато отидохме на обяд да е вземем тя не искаше да си тръгва,при което и двамата с баща й останахме като гръмнати  #Crazy.Дано и следващите пъти да е така!Много се притеснявах да не се разплаче там и да не стане така,че да ходи без желание и насила.

# 157
[Влизам да ви се похваля,че днес беше първия ден на Нели в детската ясла,останах много изненадана от нейното желание да влезе по-бързо при децата,за да си играе,без въобще да заплаче и когато отидохме на обяд да е вземем тя не искаше да си тръгва,при което и двамата с баща й останахме като гръмнати  #Crazy.Дано и следващите пъти да е така!Много се притеснявах да не се разплаче там и да не стане така,че да ходи без желание и насила.

smile3501 smile3501 smile3501 Браво на Нели,дано и в бъдеще да е така Grinning
Аз да отчета,че ходихме на консултация и сме със завидните манекенски мерки 11,500кг. и 89см.

# 158
Браво на Нели. И аз вече мога да се похваля с нещо такова. Днес майка ми взе Йоана при нея. Йоана дори ми каза "Чао", изобщо не плака и не искаше да я гушкам. Направо си отиде с удоволствие на село. А не е оставала с друг освен мен и баща й вече близо 7-8 месеца.

Иначе вчера на мен ми се случи случка с гаден летен вирус, който ме докара до система. Едва изчаках нашите да дойдат, майка ми остана с Йоана, а баща ми ме закара до болницата. До вечерта обаче всичко ми мина.  Grinning.

Есента Йоана тръгва на градинка. Директорка ми каза - не по-рано от 11 Септември. Дано имаме късмет  - да не боледува много и да свикне бързо.

# 159

Есента Йоана тръгва на градинка. Директорка ми каза - не по-рано от 11 Септември. Дано имаме късмет  - да не боледува много и да свикне бързо.

Ами малко ми е странно, как така на градина на 2 год. и няколко месеца. Може ли така, не трябва ли да навърши 3 години, за да я приемат в градина? Питам, защото и аз съм подала молба за градина, но мисля след 3-тата година на го давам.

# 160
 Embarassed На ясла съм искала да кажа. Грешка на езика. Аз отсега и обяснявам за яслата, даже винаги когато мога я разхождам до там. И понеже й казвам, че ще ходи на градинка след месец, и тук така съм се изразила.

# 161
Привет на всички!
Май избързах с радостта си около тръгването на малката в яслата Cry.Днес с такова желание отиде и като е взехме с мъжа ми,тя реве ама се къса и двамата се втурнахме да е успокоим,като в този момент лелките ни се скараха защо сме закъснели 10 мин.,при което и двамата се изненадахме за забележката,просто не очаквахме,че ще стане такъв проблем и след дълго утешаване,Нели се успокои,но сега само като е споменем,че утре ще ходи при децата,започва да мрънка и казва,че не искала да ходи там.Какво ще правим сега newsm78?Точно от това най-много се страхувах,да не се стигне до там,че да ходи без желание и насила.Забелязахме днес,че не им дават вода в яслата,за да не ходят до тоалетна #Cussing out,защото още като ни видя Нели от далеч и се развика-"вода,вода" и само за секунди изпи 1 шише вода!Не трябваше да бързам да се радвам от първата й реакцията,явно не е толкова лесно.

# 162
Привет на всички!
Май избързах с радостта си около тръгването на малката в яслата Cry.Днес с такова желание отиде и като е взехме с мъжа ми,тя реве ама се къса и двамата се втурнахме да е успокоим,като в този момент лелките ни се скараха защо сме закъснели 10 мин.,при което и двамата се изненадахме за забележката,просто не очаквахме,че ще стане такъв проблем и след дълго утешаване,Нели се успокои,но сега само като е споменем,че утре ще ходи при децата,започва да мрънка и казва,че не искала да ходи там.Какво ще правим сега newsm78?Точно от това най-много се страхувах,да не се стигне до там,че да ходи без желание и насила.Забелязахме днес,че не им дават вода в яслата,за да не ходят до тоалетна #Cussing out,защото още като ни видя Нели от далеч и се развика-"вода,вода" и само за секунди изпи 1 шише вода!Не трябваше да бързам да се радвам от първата й реакцията,явно не е толкова лесно.

Ох милата,дано да свикне бързо.И Хриси плака 1 седмица,а аз два пъти повече сълзи ронех,но свикна много бързо.Пожелавам го и на вас, а това с водата направо Shocked #2gunfire #Crazy.Как така няма да им дават вода?Я вземи се развихри малко,оплачи се на директорката.Не мога да разбера как може да се измисли подобна глупост.Една позната ми разказа същата история,но след един скандал с лелките нещата са се променили.Стискам ти палци!

# 163
Днес Рожден Ден ще празнува и  нашата MamaGeri!Пожелавам ти здраве и множество щастливи мигове!Весело отпразнуване на юбилея Grinning newsm51  bigdance2 newsm67

# 164
 newsm59
Честит рожден ден, Гери!
Желая ти много здраве, щастие и късмет в живота! Бъди винаги обичана жена и майка!
Весел празник и много подаръци!!!
[/color][/size] newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт