Нещастен

• 27 956
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
E, етносът до голяма степен предопределя манталитета. Турските снахи ги приучват на послушание от деца. Вече не ми е чудно защо все авторът се напъва да решава всичко сам или с майка си. Грешката е, че жена ти се е бракувала с човек със съвсем различни разбирания, втората че разчита само на теб, третата че ти вярва с много малко реално насреща.

# 511
  • град-държава
Турчин чинии не мие, но бърза кола кара. 😆

# 512
  • София
И какво значение има етноса? Турчин съм, жена ми е българка.

Защо всички се хванахте за майка ми и моите недостатъци, а никой нищо не каза за ревността на жена ми?
Може би защото не казах подробно от какви глупости ме ревнува. Например когато излизам с приятели ме търси пита къде и с кой съм, аз казвам, обаче тя не ми вярва и казва да си оставя телефона отворен за да слуша с кой и какво точно говоря. Половин час ме е слушала по този начин.
Например ми забрани да влизам с телефона в тоалетната.
Кой нормален човек би направил подобни глупости?

Не се хващаме за нищо, но ти се държиш точно като турчин от време оно, а и не смееш напреки дума да кажеш на мама- също като време оно.

Жена ти не те ревнува без нищо и ако те натиснем да си разкажеш, ще излезе защо са се докарали нещата до там- въобще да не ти вярва и да е убедена, че ги вършиш някакви.

Всъщност, ти сам даде пример със забравения в колата телефон и безхаберното "изчезване", без да ти мине през ума, че не е редно да се покриеш така.
Не ти е за пръв път, явно, и да как ли трябва да си си постлал, че да стигне тя до това, да те дебне като хрътка? newsm78
Само не се опитвай да ни убедиш, че такава си е била винаги, и въпреки че ти е нямала грам доверие, се е оженила за теб.

# 513

Има.
 Жена ти може ли да излиза с приятелки. Преди да роди излизаше ли вечер? Сега като кърми, ясно, че не го прави, но кажи ми моля, за последните 10 години тя колко вечери излезе по женски, и колко ти излезе по мъжки???

# 514
Важният въпрос е има ли с кого да излезе жената по женски. От толкова местене и накрая стоене вкъщи надали е успяла да създаде контакти за поне кафе.

Защо всички се хванахте за майка ми и моите недостатъци
Защото се опитваме да ти обясним как разсъждават изоставените, пренебрегнати и обидени млади жени и майки от немюсюлмански произход, каквато е жена ти, но ти отказваш дори да се включиш с малко разсъждение и уточняващи въпроси. Така няма да се добереш до корена на проблема. Каквито и историйки да извадиш за примери, те само доказват, че ти бъркаш минимум наравно с жена си, ако не и много повече.

И стига с това 'майка ми, та майка ми'. И ние имаме майки. Повечето в темата самите те са майки. Чудо голямо тази твоя майка.

# 515
Не знам дали етносът има значение. Ти кажи, има ли? Готов ли си да се държиш като съвременен модерен еропейски мъж, а не като див анадолец?

# 516
Мисля, че при нас етносът няма значение, защото съм израснал и учил в България. Не сме религиозни, празнуваме и байрам и коледа и великден. Така, че не ме почвайте сега по расистки.
Не излиза жена ми вечер, защото не иска, а и няма с кого, не защото не и позволявам.

Ето, тази вечер ми каза да спя в хола, защото много съм хъркал и съм събуждал бебето.
Вече и в леглото си не ме иска.

# 517
Ти пък що не взе бебето и не я остави да спи като човек Wink Вече ми става смешно. Вие любов, нещо ? Все по-често чувам млади двойки, които не се обичат по 8 месеца, други години. Какво става ?

# 518
Ти направи ли каквото ти казах вчера? Не, нали?
Не се чуди, че те гонят в хола.

# 519
  • София
Мисля, че при нас етносът няма значение, защото съм израснал и учил в България. Не сме религиозни, празнуваме и байрам и коледа и великден. Така, че не ме почвайте сега по расистки.
Не излиза жена ми вечер, защото не иска, а и няма с кого, не защото не и позволявам.

Ето, тази вечер ми каза да спя в хола, защото много съм хъркал и съм събуждал бебето.
Вече и в леглото си не ме иска.

Това, че не си религиозен нищо не значи.
Как си обясняваш, че за всичките тези години брак, ти имаш приятели, с които да излизаш, а тя няма една приятелка или позната?

Чакай да те питам- ти каза ли ѝ, че с майка ти сте решили идване за месец? newsm78
А, като се върна снощи, опита ли да направиш нещо от това, което тук те съветваха жените? newsm78

# 520
Цялата тема изчетох и хич не ми беше лесно  Laughing.
Пич, издразних ти се много, за нищо не ставаш. На един мъж 3 неща трябва да са му на място - акъла, сърцето и кесията, а при теб нищо не е наред - върви при мама да те погали.
Полза от темата няма да имаш, ти не разбираш какво ти пишат хората тук и си караш както мама те е научила. Ах, тази мама.

# 521
Тес твои приятели нямат ли си жени? Да излезете по 2ки и женати да се разнообрази малко . И не излизай с номера,че тя не иска,ако не иска явно има причина ,да не би ти да си я обидил нещо или да се държиш кофти с нея когато сте с приятели.

# 522
Мда, аз затова спрях да пиша в темата на " нещастния господин"- смисъл никакъв. Не разбира, не иска да разбира, той е най-прав и най.....нещастен, ръйш ли...
Жив и здрав!

# 523
Прави сте, какво да кажа. Знаех си аз, че оправия няма да има при нас.

# 524
  • Fort Worth, TX
Нищо не си разбрал и няма да разбереш.

Общи условия

Активация на акаунт