ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 77

• 30 208
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Кате, в източника на вдъхновение за нашите сценаристи - Анатомията на Грей - скоро гледах един епизод, в който неврохирургът им се оказа в асансьора с бившата си жена, бившето си гадже и настоящето си гадже Joy

# 136
  • София
В такава ситуация аз бих предпочела да падна в шахтата Grinning

# 137
Табаков е огън. Зора е изгоряла като блажен вестник 😁

# 138
В такава ситуация аз бих предпочела да падна в шахтата Grinning
Ето стана още по-конфузно, качи се и приятелят му, който го спука от подигравки Joy

Хъмбъл като гледам промото Табаков ще си я подава на къс пас Зорничка Joy

# 139
  • Разпиляна във въображението
Трябва да си пусна сцените с този Табаков. От това, което съм гледала не ми е убедителна звезда, за която го представят, а нещо като онази, която СПА с Мазов - тепърва прохождащ. Не виждам нищо специално в него. Като малко петле.

# 140
Трябва да си пусна сцените с този Табаков. От това, което съм гледала не ми е убедителна звезда, за която го представят, а нещо като онази, която СПА с Мазов - тепърва прохождащ. Не виждам нищо специално в него. Като малко петле.
трябва да се отърсиш от Марио, да спреш да срявняваш всички с него и готово.😁

# 141
Не казвам, че няма право да бъде с друг мъж, но просто трети пореден от болницата ми е супер странно. Аз лично бих се чувствала тъпо Grinning И просто това, което показват, всеки новодошъл в болницата да е голямата и любов... еми не го разбирам Grinning Може би просто съм по-консервативна Grinning
Супер странно ти е, но се случва и на мен не ми е странно вече, по-скоро се учудвам на сценаристите, че пак прибягват към тия неща, куца им въображението. GrinningИмам доста нагледни примери със съученички  и отстрани изобщо не изглежда толкова странно или едва ли не все едно са леки момичета. Просто това е сериал и няма как да разтеглят нещата с години, трябва за по-кратко време да се случва. Но явно пък всеки го разбира по различен начин, което е нормално. Wink

# 142
Освен това Деян досега е имал две сцени, дайте му възможност да се развихри Grinning

# 143
Кате, в източника на вдъхновение за нашите сценаристи - Анатомията на Грей - скоро гледах един епизод, в който неврохирургът им се оказа в асансьора с бившата си жена, бившето си гадже и настоящето си гадже Joy
Но за разлика от ОЖ в АНАТОМИЯТА няма недомлъвки, недоизказани неща и да се чудиш това пък откъде дойде.

А когато неврохирургът взе решение да се събере с Грей, заяви ясно, че първо трябва да скъса с настоящата 😊😊😉

Има много да се учат.

# 144
Дани, абсолютно, и освен това никога не се чудиш какво точно си мисли героя. И още много разлики има, но не са в полза на нашите хора Grinning

# 145
  • Разпиляна във въображението
трябва да се отърсиш от Марио, да спреш да срявняваш всички с него и готово.😁

Не мога да избягам след като самият герой ще върви по неговите стъпки. Заложили са неговата матрица.

Стана ми интересно как за две сцени получи толкова хвалби, а аз не виждам нищо чак толкова в него. Но може и да съм го пропуснала, не гледам задълбочено сериала.

# 146
Ще видим какво са измислили с Табаков, аз лично нямам никакви очаквания. А защо и Ина беше в промото, което е изцяло за Зорница и Табаков, да не би да се сбъдне моят петоъгълник? 😂

# 147
  • София
Абе те Ина и Деянчо ще са много по-хубава двойка Grinning Ирина е страхотна актриса, в комбинация с Иван Юруков ще са просто... бомба Grinning Има нужда да се отърве от това недоразумение Боби Grinning

# 148
Ще видим какво са измислили с Табаков, аз лично нямам никакви очаквания. А защо и Ина беше в промото, което е изцяло за Зорница и Табаков, да не би да се сбъдне моят петоъгълник? 😂
Чак до там не вярвам да изпаднат сценаристите. Simple Smile Ина сигурно се чуди как Деян е събрал около себе си всички мед. сестри да им обяснява нещо за мозъчните операции. Joy

# 149
Зачудих се какъв ли е случаят, по който ще трябва да работят Зорница и Деян, защото специалностите им не са такива дето да се пресичат често, както с коремните.

Общи условия

Активация на акаунт