ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 77

• 30 204
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
И според мен когато Захариев разбере, защото това е сигурно, ще й прости. Но дали Галя ще иска да остане с него е въпроса. Явно се колебае, защото хем е влюбена в Орлин, той и предлага, а тя така го отряза и в същото време е нещастна с доцента и не е готова да го напусне.

# 121
Защо децата да я спират да го остави? Галя първото дете ѝ го гледаха детегледачки, второто си го гледа тя, защото трябваше да измъкнат актрисата за нещо. Веднъж вече се бяха разделили и не ми изглеждаше много разтревожена как майката и баща на детето ѝ не живеят заедно, а тя си водеше Тасев у тях без никакъв проблем. При същата тази раЗдяла Галя не беше толкова напред в кариерата си, колкото е сега и не мисля, че ще ѝ навреди. Петър пък никога не е бил отмъстителен, че да я саботира в професията. Така че наистина не я разбирам, защото трябва да има тайна връзка с някого и като не е щастлива с Петър да се разделят.

# 122
Защото не могат да ѝ намерят друга интрига Joy
Драма трябва да има, драмаааа

# 123
Защото не могат да ѝ намерят друга интрига Joy
Драма трябва да има, драмаааа

Така си е.
То ако всички си казваха каквото имат и се разделяха като нормални хора, ние кво ше правим? 😀

# 124
Щяхме да се тюхкаме, че нищо не се случва Joy

Успях да кача промото, което пуснаха днес по ТВ:

https://we.tl/t-c6FggBnQ3G

# 125
  • София
Не искам да прибързвам със заключенията, ама хич не ми хареса това промо. Егати глупачката ще я изкарат Зорница, ако има афера с Табаков. Значи толкова време не успява да забрави Банков, избяга от сватбата си, още му се усмихва закачливо на доцента, а сега нов доктор и хайде пак тя да се разпише. Еми смешно е. Още си спомянм колко гадно ми стана след думите на Стаменова след 1 еп на 5ти сезон. С поредната нова връзка на работното място само ще затвърди слуховете за себе си. И все още недоумявам как жена се възстановява толкова бързо след изнасилване, че сватба да подготвя, да избяга от нея, че и нова връзка да започне...
пак казвам, не искам да прибързвам, не знам какви ще са отношенията им с Табаков, но флирт със сигурност ще има, може и някоя друга нощ заедно. А решат ли пък, че това е голямата и любов, вече наистина може и да я изкарат от сериала. Дано не съм права.

# 126
Аз не видях да се усмихва закачливо на Банков. Просто приятелски отношения - каквито е нормално да имат, не да се гледат на кръв.

# 127
Щяхме да се тюхкаме, че нищо не се случва Joy

Успях да кача промото, което пуснаха днес по ТВ:

https://we.tl/t-c6FggBnQ3G

На мен не ми се отваря  промото Confused

# 128
  • София
Аз не видях да се усмихва закачливо на Банков. Просто приятелски отношения - каквито е нормално да имат, не да се гледат на кръв.

Ами аз пък точно такива погледи и усмивки видях и при трите им общи сцени до момента Grinning Да, в добри отношения са, което е хубаво, ама някак си не вярвам човек да забравя "голямата любов" от днес за утре. А поне до момента ни водят към това, че Банков е нейната любов. Ама те самите герои са толкова объркани, какво остава за нас зрителите, тъкмо повярваме в нещо и то се оказва друго Grinning 

# 129
Кате, във финала на шести сезон казаха няколко много важни еща, не знам защо упорито се пренебрегват - Банков й каза, че е приключило всичко между тях. Каза, че в този живот не принадлежат един на друг, а Зорница - че тяхната приказка никога няма да бъде разказана.
И накрая, Зорница не избяга от сватбата, надявайки се да бъде с Банков. Тя го каза ясно - избяга, за да излекува незарасналите рани.

Иначе е свободна жена, може да се задява с когото си иска Grinning

# 130
И аз това не го разбирам, свободна жена, може да прави каквото си иска, ама щом не е с Банков то тя е лека вече, айде сама да седи, че иначе лошо Grinning А най-важното е, че той не я иска, да се обрече на самота заради него ли? Може пък Табаков да се окаже Мъжът.

# 131
  • Берлин
Не де сещам какво е казала Стаменова на Огнянова. Жокер?

# 132
Не де сещам какво е казала Стаменова на Огнянова. Жокер?
Каза й, че не може да прелее кръв от нея, защото е рискова, защото има екстремни връзки и ходи с женени мъже , като визираше Банков. И й каза, че не знае с кого си ляга и с кого става. В пилота на пети сезон беше това.

# 133
То от нея и от Пенев разбрахме, че обвиняват Зорница за връзката им и то доста разтегната история си бяха създали . Хем не знаят, хем си пъхат носа дето не им е работа,пък и на всичкото отгоре разказват.

# 134
  • София
Не казвам, че няма право да бъде с друг мъж, но просто трети пореден от болницата ми е супер странно. Аз лично бих се чувствала тъпо Grinning И просто това, което показват, всеки новодошъл в болницата да е голямата и любов... еми не го разбирам Grinning Може би просто съм по-консервативна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт