ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 77

• 30 202
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
И сЯ, какво ще правим до вторник? Rolling Eyes

# 106
Каквото правихме 3 месеца досега😄

# 107
Аз няколко пъти днес влизам в сайта на Нова да търся анонс и се чудя защо не го качват, докато се усетя, че този сезон няма епизод в петък 😃

# 108
Боби да ходи да специализира, Христо да се върне Wink Даже направо Кая да я рязкарат и са съберат Христо и Ина. На тази прелестна жена и трябва хубав и стабилен мъж.

# 109
  • София
Най-сетне имам време да се включа, благодаря за темата Simple Smile
Очаквах новия сезон с голямо нетърпение, но не мога да отрека, че до момента ми е леко скучно. Първите епизоди на 6ти сезон съм ги гледала по няколко пъти, тези 3 до момента ги гледах с едно око. Харесвам Паскалева, ама героинята и яко дразни  Grinning Grinning Стаменова и Кая няма да ги коментирам, няма нужда Grinning Определено Ирина Митева ми е фаворит още от първата си поява, а Ина ме кефи колко е зла в момента, много и отива Grinning Смятам, че с Табаков ще са огън заедно, много ми хареса сцената им.
За моите любимци ще кажа, че ме кефи тази лекота и спокойствие в отношенията им до момента. Определено ми се иска да превъзмогнат всичко случило се и като големи и адекватни хора да вземат решението да бъдат заедно. Изобщо не ми се нрави идеята да забъркват Зорница с Табаков- не само, че ще повторят историята от 5 сезон с Марио (драчим се като куче и котка и после опааа харесваме се), но и супер много ще скапят образа и - наистина ли всеки нов лекар през нея  трябва да мине на отчет, няма ли други лекарки в тая болница?! Grinning Определено смятам, че на Банков доста добре и отрезвяващо ще му дойде малко ревност. Малко или много  той е приел Зорница за даденост, че каквото и да стане, тя ще е там на разположение и ще го чака. Ами време му е да се поизпоти малко, досега тя се бореше, сега е негов ред.
Надявам се занапред да става по-интересно и да не ни занимават само с четириъгълника на Галя, наркоманията на Стаменова и ревовете на Кая.
За момента Дяволското гърло ми харесва в пъти повече! Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 23:34 от Kate_B

# 110
Преди малко мина дълго промо само с Деян и Зорница. Simple Smile И двамата нещо се дразнят, но май са заинтригувани.

# 111
Върнах го сега да видя.
Много изтъркано Rolling Eyes

# 112
Еми толкова, ти какво искаш? Да избухне свръхнова? Joy Няма как да стане, Анатомията има 15 сезона, голямо търсене на нещо свежо ще трябва да падне. Joy
А и още не сме видели епизода, може да ни изненадат Wink

# 113
Аз  съм гледала само първи епизод  и основно от тук  се информирам , но нещо май  не ви е много интересно , днес само 3 поста .
Смятам направо да прескоча на еп. 4 , на Галя  и Стаменова  трепетите  определено не ми се гледат .

# 114
На мен ми стана интересно за Стилянова и Захариев. Дали ще разбере Петър за  връзката на Галя с психотерапевтът й ? Какво мислите, че ще стане ...?

# 115
Той че ще разбере, е вън от съмнение, мен по-скоро ме вълнува дали Галя ще му каже преди да е разбрал.
Очаквам Петър да реагира спокойно и с разбиране и да се опита да оправи нещата. Все пак човекът е рецидивист в тая област Grinning
Само не разбирам Галя защо му се зъби и като е толкова нещастна с него, какво я задържа в тази връзка.

# 116
Аз също й се чудя. Какво я спира ? Професията, децата ? ...
А тя май си се зъби на всички Grinning

# 117
Тя, че на всички се зъби е ясно, но при Пешко стои, защото без него е за никъде. Нали се прави на главна  и пристана на Тасев, но бързо, бърза се върна. Много неприятен образ. Никога не ми е била симпатична.

# 118
E, как какво я държи - кариерата, децата..
Както казва Мелани, без него е за никъде.

# 119
Това за Галя наистина е нетипично, тя не е от хората, които ще мишкуват с любовник.
Още повече, че няколко пъти беше и от другата страна и много добре знае какво е чувството.
Може би я спира това, че и Орлин е обвързан както разбрахме на няколко пъти са опитвали да прекратят авантюрата.
Ама момчето беше готово да направи следващата крачка преди да си удари главата 😁

Пешко, че ще разбере е ясно, но и аз смятам, че той ще бъде склонен да прости.

Не мисля, че Галя е с Пешко само заради кариерата, немалко пъти видяхме, че има повече топки от него и е упорита въпреки неговата безхарактерност.

Общи условия

Активация на акаунт