Спам тема (лудите наизлязохме още преди пролетта) от 01.03 до 31.03.

• 66 740
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 090
ДУ
Не се ошуолявайте, ами работете, ей!  Laughing

# 3 091
  • Агент под прикритие
Добро утро,ей не ви изчетох ами се включвам директно.Ако съм изпуснала нещо туй-онуй моля да бъде изпратено на ЛС.
Кво става бе каръшка седмица,но установих,че трябва да се клонирам,за да успея иначе НЕ става.
Я, карай я по-полека.
То така хубаво се говори на чужд гръб.... Joy

ДУ
Не се ошуолявайте, ами работете, ей!  Laughing

Че аз работя.... така поне изглежда отстрани. Grinning

Нещо за събуждане:

# 3 092
  • На топло в неговото сърце.
Да бе от 7 човека персонал-3 болничен и за капак и аз трябваше да ходя на отворени врати в Златарски от единия край на София до Ст.град.А работа като за две седмици.

# 3 093
  • Агент под прикритие
Е, малко по-добре от тук. Ние имаме случка двама да носят трима на гърба си целогодишно. Ама държавната работа е така...

# 3 094
  • Тра-ла-ла
Добриутру! Имах един шеф от Хасково,
който на официален документ пишеше, че е от "асково" Flushed

Хюстън се казва града Grinning

# 3 095
  • На топло в неговото сърце.
Абе от Понеделник съм почнала.В Седмицата трябваше да съчетая род.среща,отворени врати,размери на обект,хора и работа за две седмици,че срока изтича.Но пък утре сме на кино целия офис с коктейлче в Ринг мола та ще затворя седмицата добре.

# 3 096
  • Далече, далече
какви ли ги върши Khal_Drogo

Може да е на месен месец. Grinning

# 3 097
  • Агент под прикритие
Хайде, back to work for me. Хубав ден на всички!

# 3 098
Баси, тез хора ще ме уморят. Не им харесвал Джейсън Момоа, моля ви се! Що не ми го даде на мен някой кат не го щат бе!?
Аа, и на мен не ми харесва. Grinning
Тва за да стана в 4,45 - требе поне в 10 да съм си легнала. Значи требе съм вечеряла към 6-7 ... мноу трудно за изпълнение - ни мои, работа има се върши, времето не стига. Фчера например в 22.30 се обяснявахме за височините на видовете триъгълници - остро, право и тъпо- ъгълни. Joy
И ДУ! Продължавам да ви чета. Grinning

# 3 099
  • Варна
Баси, тез хора ще ме уморят. Не им харесвал Джейсън Момоа, моля ви се! Що не ми го даде на мен някой кат не го щат бе!?
Аа, и на мен не ми харесва. Grinning

Значи ша бъдем преателки. С Бела е ясно, че ще си дърпаме плитките Simple Smile

# 3 100
Добро утро! Вика ли ме някой?

# 3 101
  • Далече, далече
Ама държавната работа е така...

Да не се окаже, че сме бивши колеги. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 102
  • Euskal Herria
Добро утро!

# 3 103
Аз съм си добре в това отношение с моя график, мога спокойно да си бягам по светло. Иначе за седмицата минавам през всичко - парк, асфалт, писта и планина. Grinning Няма шанс да ми писне.
Колко често ходиш да го правиш? Пробвах преди време всеки ден и в един момент умората, която се натрупва постепенно, си каза думата. В момента искам да направя някакъв баланс.
Кажи речи всеки ден, понякога пропускам, но рядко. Имам си седмичен километраж, който гоня и с много почивни дни ми се натрупват твърде много километри за уикенда. Grinning Преди състезания пропускам дни, за да ми почиват краката.

Аз снощи ви изпуснах в пиковия СПАМчас, защото бяхме на представяне на новата книга на Скот Юрек и човека беше дошъл в България. Голям кеф - чела съм му книгата поне 3 пъти и сега изведнъж - на живо. Голям симпатяга се оказа и душичка. Grinning Ако не беше веган, щях да го поканя в темата. Grinning Grinning

# 3 104
  • На Марс
ДУ

готов съм за лятото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт