Спам тема (лудите наизлязохме още преди пролетта) от 01.03 до 31.03.

• 66 688
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 210
  • На Марс
Кълвеме на актьори а?

И аз работя в насока Холивуд но досега ми връзва само с една актриса Simple Smile

# 3 211
Аз искам да се омъжа за Том Хидълстън, дето играе Локи-то в " Тор". За Втори господар взимам Момоа, а за Трети господар взимам "4" от "Дивергенти", дето Янчето го е показала.

това не са господари, това е харем Grinning

# 3 212
Исе, честито !
Изпуснал съм снимките, ама какво да се прави н аплантацията беше чанч. Това да ставаш в 5.30 за да може да хапнеш и да не изтървеш автобусите си е екзотика. Пролят, лято и есен са с разписание, ама дойде ли зимата ... тогава ще му мислим Simple Smile
Време е за вечерята ! Simple Smile

# 3 213
  • Тра-ла-ла
Алед Делон като поостаря ми е по-симпатичен Grinning Омъжовечи се hahaha

# 3 214
и делю, и хари, и клинчо позастаряха повече отколкото ми харесва Grinning

лане, не е имало днес връткане по подиума, всичко обсъждано би трябвало да е в темата

# 3 215
   Бубе, снимките са изтрите, което е разбираемо. Все пак това си е право на собствениците им.
    В последно време нещо съм изтрещял - избива ме на кулинария ! Сега мисля за едни бухтички ...

# 3 216
  • Тра-ла-ла
  Бубе, снимките са изтрите, което е разбираемо. Все пак това си е право на собствениците им.
    В последно време нещо съм изтрещял - избива ме на кулинария ! Сега мисля за едни бухтички ...
Не сме качвали лични снимки, освен Мидкооо с една змиЪ и Миднайт с тетариуми. Другото са снимки на актьори. Айде, рапорт даден Grinning

# 3 217
  • SHOOT ME 10 $
и делю, и хари, и клинчо позастаряха повече отколкото ми харесва Grinning

Неизбежно е. Демагогия на живота. Но не виждам аналог в днешно време...

Джул, не съм аз на снимката, поясних че приликата е поразителна, само дето тоя е леко по-грозен от мен. Писах че съм се показвал тук в темата

# 3 218
Аз искам да се омъжа за Том Хидълстън, дето играе Локи-то в " Тор". За Втори господар взимам Момоа, а за Трети господар взимам "4" от "Дивергенти", дето Янчето го е показала.

това не са господари, това е харем Grinning

Още съм под влиянието на Павилион за жени на Пърл Бък Grinning

# 3 219
  • Euskal Herria
Аз никого не взимам. Писах само кои ми допадат визуално. Някои са по-хубави на младини, други с годините остаряват красиво и запазват чара си докрай.
Приятелките ми се възторгват по Ганди:

А мен тръпки ме побиват, когато го видя.

# 3 220
  • Тра-ла-ла
Джул, не съм аз на снимката, поясних че приликата е поразителна, само дето тоя е леко по-грозен от мен. Писах че съм се показвал тук в темата
Въх, наистина приличаше на теб и за това се обърках

# 3 221
  • Варна
Кико, накратко - Джейсън Момоа срещу Бенедикт Къмбърбач. Пусни в гугъл, ако не знаеш някой от тях как изглежда, после чакам глас Simple Smile

# 3 222
    Ай ся Момоа, Къмбърбач.... на времето бабите ви ще кажете, че само по Кари Грант и Синатра са въздишали. Ама га се е появил дедо ви ( див балкански субект) са забравяли секакви холивудски, френски и ненам кви си актьори ! Вземете се в ръце !

# 3 223
С оная мойта приятелка (много я обичам ма понякога ми иде да й извия вратленцето) имаме спор и реших да събера и други мнения, ей така, за кеф, не че нещо ще се промени. Начи качвам в скрит текст четири снимки на двама господа, гласувайте моля Simple Smile

Скрит текст:

Моля дамите да се изкажат. Ако може с някаква обосновка. Не че лишавам господата от право на глас, но тяхното мнение няма да е актуално за нас, без да се обиждат Simple Smile
Първият ми е ту мач бозав и нещо извратено има в него.
 Вторият, естествено. Laughing
Ха, добър вечер!
Ся е време и да хапна.

# 3 224
  • Euskal Herria
Лане, направи ли бухтите? Simple Smile

Лун, тоя първия го бяха показали в "Красиво мъжко лице" Wink.

Общи условия

Активация на акаунт