Спам тема (лудите наизлязохме още преди пролетта) от 01.03 до 31.03.

• 66 728
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 360
  • Агент под прикритие
Албума им с най-голяма популярност е определено Painkiller, тази е доста преди това.

# 3 361
за мен тази им е най-известната песен. като бохемската за куин и нотинг елс за металика. и на трите любими са ми други техни песни

# 3 362
  • Агент под прикритие
Да, няма спор, че изброените от теб са си класики!
Аз чак любими няма, гледам творчеството като цяло.

САЩ пращат отново астронавти на Луната до 5 години
А аз се чудех днес защо цял ден ме боли корема, пък то виж за какво било...

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 12:34 от AgentProvocateur

# 3 363
Ей, хаймани.... само аз ли арбайтен в петък?

# 3 364
  • Агент под прикритие
Май, май.... аз бях до обяд. След малко си тръгвам.

# 3 365
  • Варна
Бачкам и аз. Или поне се опитвам. Сутринта закарах дребната на баба й. Към 11,00 ми се обажда майка ми, толкова разтреперана, че едва говореше. Някаква пчела влязла в къщата, но още замаяна от студа, супер летаргична и кацнала на ръката на детето. Изобщо не я е ужилила, но дъщерята изпаднала буквално в истерия. Баба й не могла да я успокои половин час, детето ревеше и не можеше дума да каже по телефона. Казах й да ми я докара на работа и че ще се оправяме сами тук, а тя да легне да си успокои малко нервите, че беше на ръба на срива. Никога, за почти седем години, не се е случвало нещо, дори малко наподобяващо това поведение, детето е забележително добричко и спокойно. И сега на работа сме две. Сещайте се колко работя.

За събранието снощи даже не ми се говори, че още съм бясна и искам да убия домоуправителя и да го закопая по тъмна доба.

# 3 366
  • Euskal Herria
След малко подхващам работата аз, досега се разсънвах Smile.

# 3 367
  • На топло в неговото сърце.
И аз съм на работаааааа. Rage  Още малко остана и дим да ме няма на коктейл парти.....   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 368
Ей, хаймани.... само аз ли арбайтен в петък?
И аз, че и висях 40 мин пред кабинета на личната, за да ми даде медицинско, че съм клинично здрава, искат за маратона. И след като едвам се доредих да вляза, заяви, че не можела да вади такива. Надявам се, че на регистрацията ще си имат лекар да му направя една челна стойка и да ми повярва. Grinning Добре, че не искат психологическа експертиза. Grinning

# 3 369
  • Тра-ла-ла
Бактън от олигофрени Tired Търся един чарк за колата, чието състояние втора употреба не се вижда с просто око. Трябва да се демонтира и тогава. И се наслушах на "ами аз ви казвам - в добро състояние е" и "ще  демонтирам частта само, ако я купите". А, бе байовци...вие жена си не я ли дупихте преди да я вземете или по чужди хвалби я взехте? tooth

Бай Ганьо прави бизнес. Иска без напън да изкара пари и нещо, което струва 5лв - ако може да го шитне за 100лв. А щом си го ангажирал да го разпитваш - задължен си да купиш, щото си му изгубил времето. Ай, сиктир #Crazy

# 3 370
  • Агент под прикритие
Бай Ганьо е специалист в правенето на боя от пръдня (цвета не е задължително да е един и същ). Ако се съгласиш естествено...

Аз вдигам котва....

# 3 371
  • София
Джу, италианките са убави само докат са млади. И с колите така. Laughing

# 3 372
  • На топло в неговото сърце.
Каза експерта опитал бая италянки!) Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 373
  • Тра-ла-ла
Джу, италианките са убави само докат са млади. И с колите така. Laughing
Ммм, в единият сервиз висят основно французойки. При софийския ми майстор - напоследък Мерцедеси. Всяка марка си има кусурите. Освен чисто новата кола, но пак няма гаранция Whistling Колкото по-нова - толкова по-усложнена откъм електроника и ремонти....защо ли?!  Mr. Green

# 3 374
  • София
Дълга тема. И сложна. Не ми е важно.
И е въпрос на вкус, естествено.
Но и тук си важи старат максима - по-дърто, по-читаво. Simple Smile

Колкото по-нова - толкова по-усложнена откъм електроника и ремонти....защо ли?!  Mr. Green
Така е. Но е и въпрос на гледна точка. Защо, не знам. Но все пак сме в 21 век. Ако треба, да яхаме конете. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт