Спам тема (лудите наизлязохме още преди пролетта) от 01.03 до 31.03.

• 66 611
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 570
баш когато беше концерта не сме писали

# 3 571
  • Тра-ла-ла
баш когато беше концерта не сме писали
Можехте поне един LIVE да пуснете за клетите съфорумки, дето нямат социален живот и не излизат от форума tooth

# 3 572
джулайо, обичам те, жено! Joy

# 3 573
  • Тра-ла-ла
джулайо, обичам те, жено! Joy
Със зеле на фурна? tooth

Защо ме обичаш? newsm56 Може и на ЛС, че да не ни излезе име Mr. Green

# 3 574
стига откровения за тази вечер  Heart Joy

# 3 575
# 3 576
  • Варна
Моят уж половин намаза тая вечер, беше нощна и изкяри час по-малко работа.

Голям кеф, че телефоните, тв и компютрите сами си минават на другото време.

# 3 577
Добро утро !
Снощи явно сте се вихрили по концерти. Ся правете кафето и закуска !  Преместих часовника и не съм много хепи. Утре за тръстиката ще трябва да се става рано.

# 3 578
Добро утро!

Днес съм работна. Баси гадното!

Не знам колко трябва да си зарибен за да пишеш по време на концерт във форума ама трябва да си много тъп за да се заяждаш в приятелска тема.

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 08:58 от Белла Дона

# 3 579
Джу и аз ти обичам острия език. Кат плювнеш, да му хареса на човека.
Аз почнах кат Инчето. Отподире да ви попрочитам тук таме.

# 3 580
  • Агент под прикритие
Добро утро!
Аз вчера като излязох от къщи в 10 сутринта и се прибра в 1:30 на другата сутрин JoyJoyJoy
Закуска тайм!!!

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 09:16 от AgentProvocateur

# 3 581
Добро утро нa нaй- готинaтa бaндa!
Днес съм свежa кaто репичкa. Нaспaх се добре, нямa глaвобол, нямa кaшлицa.

Вчерa бях достa отпуснaтa, глaвоболие, кихaне, кaшляне, до вечертa почнaх дa гъгнa, a носa ми течеше кaто повредено крaнче - не сополи, a бистрa водичкa. Викaм, aхa, нaкрaя нa зимaтa успях дa се рaзболея.
И зa вaс лъжa, зa мен истинa, но кaто седнaх дa си прaвя вечерния тоaлет посегнaх към лaвaндуловото си мaсло
( имaм бленд домaшен от бaдемово с добaвени кaпки лaвaндулово зa почиствaне нa лице) и нaнесох от него
 ( по рядко го ползвaм върху лицето зaрaди етеричното мaсло) и още докaто мaсaжирaх върху кожaтa усетих облекчение нa симптомите нa нaстинкa. След което извaдих чистото лaвaндулово мaсло и нaнесох по кaпкa зaд ушите и рaзнесох към шиятa, по кaпкa в средaтa нa челото и слепоочиятa и кaпкa нa ноздрите. Кaкто кaзa онaзи досaднa кaкa дето ми го продaде ( Хaйче Wink ). Викaм, aко не помогне, нямa дa нaвреди. Е, спaх кaто бебе, спокойно, нямaше кaшлицa и глaвобол и днес почти нямa помен от нaстинкa. Чувствaм се свежa и отпочинaлa. Aз още кaто си го купих го пробвaх с тaзи цел, но или нa мн леко глaвоболие или нa почти въобрaжaеми симптоми нa нaстинкa и имaх едно леко съмнение дaли не си внушaвaм. Aми не, не си внушaвaм, мaслото нaистинa е лечебно и помaгa. Снощи симптомите вече бяхa изявени и то успя дa ги туширa. Рaзбирa се трябвa дa ги хвaнеш в нaчaлото и дa действaш, но определено имa ползa. Ще си купя още мaсло от мaцкaтa. И ще и похвaля продуктa. Окaзa се стрaхотен и кaчествен, нищо, че тя е мaлко нaхaлнa и обстоятелственa, aмa инaк кaк щеше дa ме убеди дa си го купя, но изобщо не съжaлявaм.
Пп Не прaвя реклaмa нa мaслото нa мaцкaтa, a споделям с вaс ползите от лaвaндуловото мaсло. Aко е кaчествено се окaзa, че нaистинa имa ефект.
Пп Сегa рaзбрaх Бубето, кaто ми кaзвaше, че, aко ползвaм кaчествени мaслa ще усетя рaзликaтa.

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 09:27 от Джаста Праста

# 3 582
Дон, честит ден ден! Много, много здраве ти пожелавам, другото е както си го направиш. Grinning И ся ако кажеш, че ти си праил кейка ...
Много ясно, че аз съм го правил Grinning
За да те обича една жена, трябва да може да и готвиш сладкиши... винаги с шоколад Grinning

# 3 583
  • SHOOT ME 10 $
Един от малкото които съм харесвал
https://youtu.be/NuH8zVX_IOo

# 3 584
  • над кукувичето гнездо

За да те обича една жена, трябва да може да и готвиш сладкиши... винаги с шоколад Grinning
То, и Онзи някакви такива ги разправяше Stuck Out Tongue

Добър ден! Ушите ми още бръмчат. Жалко, че нямаше видеостена. Колективният дух обаче компенсира яко.

Общи условия

Активация на акаунт