Спам тема (лудите наизлязохме още преди пролетта) от 01.03 до 31.03.

• 66 625
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 375
Аз да си кажа... рожденник съм, черпя ви виртуално всички с по едно парче домашен чийзкейк с шоколадова глазура отгоре Grinning
Скрит текст:

# 3 376
  • SHOOT ME 10 $
Дон, да си честит и здрав !
Поздрав

# 3 377
  • Тра-ла-ла
Аз да си кажа... рожденник съм, черпя ви виртуално всички с по едно парче домашен чийзкейк с шоколадова глазура отгоре Grinning
Скрит текст:
ЧРД. Едни патрончета върху кейка ще стоят добре Grinning Вместо свещички

# 3 378
  • Варна
Вкусен изглежда. Честито Simple Smile

# 3 379
ЧРД, Дончо, голям да пораснеш! Mr. Green

# 3 380
  • София
Жив,здрав бъди.

# 3 381
4, 7 и 8 от жените и 3 от мъжете. Тва е! Казах! Нищо, че вече сте на друга вълна сигур. Мто, 230 поста така ли се четат. И мълчах, мълчах досега, мъ тука вече на класацията не изтраях. Wink Тия с дръпнатите очи ич не ги и гледам. От тях красиви нема.
И ДД! Работна, и шъ ви дочитам на прибежки с припълзявания. Joy Фчера бешихми на тиатър с дитето. Разнообразие малко. Сичко убаво с театрите, мъ вечерята идва мноу късно посли. Резултатите от математика били бая зле - целия клас. Ся ше има повторение. И кой пак шъ учи цела ваканция, м? Wink И да знаете, че ората със сини очи били на таз земя да учат. Е ся вече си имам и извинение! Joy
Ооо, Дон, честит ден ден! Много, много здраве ти пожелавам, другото е както си го направиш. Grinning И ся ако кажеш, че ти си праил кейка ...

# 3 382
  • над кукувичето гнездо
ЧРД, доне, да си жив и здрав!
Питиетата след 8, моля, че ще карам, пък да не изтърва нещо, нали... Laughing

# 3 383
  • София
Кво ше караш бееееееееее, зе ли буквара? Laughing

# 3 384
джоне, жив и здрав да си!

# 3 385
  • SHOOT ME 10 $
Исе взе ли тефтера вече???? Айде на късмет да е!
ето ти първия стопаджия...ще ме вземеш ли...?

# 3 386
  • Тра-ла-ла
Тоя в багажника за по-сигурно!!! В смутни времена живеем Mr. Green

# 3 387
Ако беше чак такава работата, както я описаха след това, тя щеше да го зашлеви веднага. Това си беше театър.
А, точно това и аз си помислих! Като не искаш нещо няма да стоиш и да се хилиш. Изобщо това не е сериозна история (ама тва сичко на пръв поглед; нищо не съм прочела; просто минавах покрай тел-а през това време), ся се мъчат да я изкарат направо страшна.

# 3 388
  • над кукувичето гнездо
Нищо не съм взела, бе хора. На кормуване съм по-късно. Вчера се въртях в кръг около два тира, днес май и в града ще ме пуснат Confounded

# 3 389
аз кат вида учебна кола много внимавам. моя си решаваше судоку и си слушахме рок'н'рол а беше уж от свестните така чее. честит рожден ден DonJon. да си жив и здрав. манджата изглежда ужасно дано е вкусна

Общи условия

Активация на акаунт