Спам тема (лудите наизлязохме още преди пролетта) от 01.03 до 31.03.

• 66 869
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 2 910
Джу, доказателствата ( ско трябва да се правят такива ) не са за пред себе си, а за пред тези които поставят въпросите и питат Wink  Аз за себе си знам какво върша ( поне се надявам да е така де ) .

# 2 911
  • Варна
И ся кво? Пощаджийките ще те забравят как изглеждаш и ще изпаднат в траур.

# 2 912
  • Тра-ла-ла
Джу, доказателствата ( ско трябва да се правят такива ) не са за пред себе си, а за пред тези които поставят въпросите и питат Wink 
Ний само четем. Ама да вярваме ли? Липсва нагледен материал в подкрепа на дадени твърдения Laughing

# 2 913
Джулайо, знам на къде бийш, ама няма стане !
Хайче, по-притеснителното ми се струва че ще е,като седна с дебитната  карта след приведена заплата пред търсачките на Амазон, Ибей и Али-то Laughing

# 2 914
  • Тра-ла-ла
Джулайо, знам на къде бийш, ама няма стане !
Аууу, че грубиян Crossing Arms Може да искам снимка на морския залез докато разхождаш кучо Laughing

# 2 915
  • Варна
Аааа, га вземеш заплата първо тук се фукаш. Ний с Джу вече сме заплюли какво искаме от изброените сайтове. Ще бъдем добри и няма да те разорим. Даже някой лев за твоите неща ще оставим Simple Smile

# 2 916
  • Тра-ла-ла
Аааа, га вземеш заплата първо тук се фукаш. Ний с Джу вече сме заплюли какво искаме от изброените сайтове.
Много йовтинко ни спазари.  Laughing Поне една вечеря с морски дарове нейде по крайбрежната алея smile3508 grinning039 eat

# 2 917
  • Euskal Herria
Лане, да ти е лека и доходоносна новата плантация!
Тааамаааан щях да те питам твоя ли е таз оферта:

Wink

Тъй, байгън от шоколад, ей ви месо:
Скрит текст:

Това се изяде, за тази вечер мастър шефът гласи друг специалитет. Simple Smile

# 2 918
   Янче, тоз беконец е идеален за сандвичи ! Айде, ще ви наглеждам ама трябва да ида се изкъпя и да направя сандвичите за утре, че инак глад мори добитъка.

# 2 919
Лане, късмет с новата работа! Simple Smile

# 2 920
  • Варна
Джу, аз мразя морска храна. Освен това то така се почва бе! Полека лека и няма да усети кога е в примката 😁

# 2 921
  • Тра-ла-ла
Джу, аз мразя морска храна. Освен това то така се почва бе! Полека лека и няма да усети кога е в примката 😁
Ма той вече ни прочете плана. Поне го сложи в скрит текст Laughing Вярно, че мразеше морска храна. Добре - за теб трюфели, поръсени със златни люспи Grinning

# 2 922
Джу, аз мразя морска храна.

Ти не си човек! 🤭🤦♀🙈🙈И живееш във Варна?!

# 2 923
  • Варна
Аха Simple Smile И на плаж не обичам да ходя 😁 

# 2 924
  • над кукувичето гнездо
Лан, спорна, интересна и доходоносна работа! Първата заплата е за другарчетата по кръчма, нали знаеш? :mrgeen:

Общи условия

Активация на акаунт