Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 128 472
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 30
Честита Баба Марта и от мен. Бъдете здрави, щастливи и късмет в игрите. Flowers Four Leaf Clover
Не са ми одобрили 2 бележки в играта на Орбит. Не съвпадал номера. Едната е от Лидъл, другата от 345. На тази от Лидъл регистрирах номера преди Бон. На тази от 345 регистрирах номера, който е записан след Бон. Вие кои номера регистрирате?
И аз имам една неодобрена бележка поради същата причина, после се загледах, че след номера има разстояние и 00число. - Това до някъде ме радва, щом не минават бележките на които липсва част от  номера, се надявам че "нашите хора" няма да могат да регистрират една бележка по няколко различни начини.

# 31
  • София
Здравейте и честита Баба Марта и от мен Simple Smile
Някой да знае колко време горе-долу се бавят от BioDerma с изпращането на наградите? Знам, че срокът е 30 дни, но никога досега не съм печелила от тях и се чудя Simple Smile
В играта на Нивеа мисля да се включа. Използвам техните дезодоранти, така че няма да е излишно да заредя и да участвам в някоя нова игра Simple Smile

# 32
  • София
Биодерма изпращат бързо наградите. За около седмица.

# 33
Аз да си кажа, че форсирам на място от нетърпение и надежди Милка да пуснат игра за Великден. Моля, който пръв ги излови - да поделя! Nerd Stuck Out Tongue Satisfied

# 34
# 35
Имам слушалки на Милка, които все още работят; но ще участвам за фотоапаратчето))

# 36
  • при късмета
Сутринта като пазарувах си мислех да взема шоколад и се заплеснах и забравих. Сега тъкмо ще комбинирам с нещо друго и ще се включа в Милка. Заради традицията, слушалки имам, че полароиден фотоапарат от кока кола, който си стои чисто нов, разопакован е само да го видя.

# 37
# 38
# 39
  • София
На Милка играта добре се съчетава със свършващата промоция в Кауфланд на бисквитките им. Намалени са на 1.3Х лв., ако не се лъжа Simple Smile

# 40
  • Варна
Ох, ще ходя за Милка, много искам Полароидчето!

# 41
Не виждам игра с кодове или бележки на милка

# 42
  • София
Ами погледни де, няколко поста над твоя е играта.
Във всички теми наблюдавам това нежелание да се чете!
Точно питах тук за БиоДерма и са ми пратили мейл, че поради технически причини не са получили данните ми, да ги въведа отново.

# 43
Aми прочетоох отворих сайта и награди не виждам

# 44
  • София
Веднага се отваря точно този екран.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт