Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 128 458
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 45
На мен не ми се отваря това на милка

# 46

На мен това се отваря

# 47
  • София
Сайтът е milka.bg, не game.milka.bg
А сайтът на играта е https://milka-promo.bg/

# 48
  • София
Сайтът е milka.bg, не game.milka.bg
А сайтът на играта е https://milka-promo.bg/
И аз се връщах няколко пъти чрез предния линк и само катинарчета виждах. Благодаря!
И в Била са намалени шоколадите Милка.

# 49
И на мен не ми се отвори, но винаги ми прави този номер с всяка нова игра на Милка и винаги търся като напиша milka-promo и ми излиза. Явно е от мобилната версия.

# 50
Някой знае ли линка на играта на twix

# 51
Ей пораздвижиха се от към игри. Ще участвам може би в на Туикс и Милка.
Честита Баба Марта и от мен!

# 52
Честита Баба Марта!
Една игра с покупка на аптека Фрамар - https://www.framar.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81/%D0%B2%D0% … nBVf3inOV5P9mg6tg

# 53
  • Бургас
Честита Баба Марта!
Благодаря за новата тема.

Игра на Туикс.
Защо няма някакви готини награди под 100 лв., а пак чаши.

Много съм разочарована от Туикс от миналогодишната им игра, спечелих ваучер от 30 лв и така и не го видях, пих една студена вода де

# 54
Може ли да ми каже някой, какви са приблизителните размери на малките или големите кутии на Кока Кола и ако има такъв, който е направил снимка на таблицата с рамерите на мъжките тениски на Орео, моля да ми я изпрати на лични. Предварително благодаря Flowers Rose

# 55
Сега ми пристигнаха брошурите на Метро - и в тях ги има игрите на Милка, Нивеа и Престиж (със скреч карта се печелят сърчица - но се купуват повече неща, отколкото в малък магазин).
Има и нещо ново интересно - сканира се клиентската карта (вътре в магазина) и се върти някакво колело на късмета. Това е по случай рождения им ден и доколкото помня, ще бъде през целия март. Наградите са малки - по един продукт (примерно шише зехтин, течен сапун, торбичка от плат и т.н.).

# 56
  • Сф
Петя,това в Метро ли? А с дневни карти дали става?

# 57
  • при късмета
И това колело се върти само с представяне на картата или след като е използвана за покупки. Т.е. може ли да се върти без да пазаруваш, а само като я сканираш? Ако е написано де

# 58
  • Сф
Май да.Сега бегло четох правилата.Има ги в сайта им.
Обаче аз фирмена карта нямам,та не знам.Някой ако ходи към Метро да каже.

# 59
Сега е при мен брошурата(преди малко не беше на разположение) - снимах я:

Играта е без покупка, но само с карти.
Няма зехтин, явно ми се е привидял; наистина са мижави малките награди, но затова пък има и големи. Апартамент на морето - уау... И кой ще спечели - който миналата година спечели круиза Wink Но, честно казано, в този случай май ставаше дума за фалшива игра.

Общи условия

Активация на акаунт