Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 129 387
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 1 830
Днес щяха да теглят нещо но не помня какво 😂

# 1 831
Днес щяха да теглят нещо но не помня какво 😂
Наградите в играта на Medix. Но може и да не ги обявят днес. Май пишеше, че ще ги обявят до 3 дни след тегленето.

# 1 832
  • Пловдив
С над 30 бележки в Орбит съм със суичър. И това ако не е карък...

# 1 833
Участвах с 3 профила с по 2 бележки, нищо от орбит.
Замислям се - тези, които сте спечелили сега - предните им игри със същите емейли ли спечелихте??

# 1 834
Аз спечелих четка. За първи път участвам в игра на Орбит и бях с 1 бележка. Моят мъж също участва за първи път с 1 бележка - не спечели нищо.

# 1 835
  • Велико Търново
Ние с ММ бяхме с по четири бележки и не спечелихме нищо. А играх за суитчър, защото м.г. спечелихме две четки.

# 1 836
Участвах с 3 профила с по 2 бележки, нищо от орбит.
Замислям се - тези, които сте спечелили сега - предните им игри със същите емейли ли спечелихте??
В предната игра със същия мейл спечелих пак четка

# 1 837
Ние с ММ бяхме с по четири бележки и не спечелихме нищо. А играх за суитчър, защото м.г. спечелихме две четки.
и ние така, сега- ММ с 4 бележки, аз с 2 - миналата година и двамата с по една бележка спечелихме по една четка, тази година той спечели четка, аз нищо Persevere / с по един мейл си играем на всички игри, така че мейлите ни са същите като миналата година/

# 1 838
  • София
Анкетата беше от JTN панела.
В Орбит бях с 12 бележки, защото и без това купуваме дъвки редовно. И сега имаме запаси за половин година и 1 суитшърт.
В Калиакра - 2 бележки и нищо.
В Милка - 2 бележки в една седмица и от 500 печеливши, пак ме няма.
Всъщност, последното, което спечелих, бяха чашите от Каменица, дето раздадоха на всички.
Я да ви пусна една томбола, видях я снощи в брошурата на moemax.
https://a.pgtb.me/68Xk31

# 1 839
  • Пазарджик
Имам имейл от циф,че съм сред печелившите.Проверете си имейла

# 1 840
  • София
http://nai.medix-bg.com/winners и аз ги чакам тези

# 1 841
Имам имейл от циф,че съм сред печелившите.Проверете си имейла
Laughing аз съм за темата с Муните, пишеш проверете си мейлите - тръгвам да си проверявам мейла и се усещам, че в тази игра не съм участвала Laughing Laughing

# 1 842
Може ли линк към циф?

# 1 843
# 1 844
  • София
Fuzetea ми отговориха, че в София участват всички магазини от веригата Дар, както и обектите на Хит Хипермаркет, намиращи се на бул. Александър Малинов и ул. Обелско шосе 20.

Общи условия

Активация на акаунт