Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 129 418
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Сливен
Здравейте .За съжаление няма участващ обект в Сливен.Това пък ми отговориха на мен Fuzetea. Както винаги,ние в Сливен сме прецакани-отново. Angry

# 1 846
  • sofia
Fuzetea ми отговориха, че в София участват всички магазини от веригата Дар, както и обектите на Хит Хипермаркет, намиращи се на бул. Александър Малинов и ул. Обелско шосе 20.

Ама дали ще участват или вече участват ?

# 1 847
  • София
Fuzetea ми отговориха, че в София участват всички магазини от веригата Дар, както и обектите на Хит Хипермаркет, намиращи се на бул. Александър Малинов и ул. Обелско шосе 20.

Благодаря за информацията. Още довечера ще отида до Дар и ще питам.

# 1 848
  • София

Цитирала съм дословно написаното от Fuzetea. И аз не разбрах.

# 1 849
  • sofia

Цитирала съм дословно написаното от Fuzetea. И аз не разбрах.

Благодаря Simple Smile Миналата седмица в петък в Хит на Ал.Малинов нямаше, но вече може и да са заредили Simple Smile

# 1 850
  • София
Къде пишете на FuzeTea?

# 1 851
Здравейте, знаете ли дали фантастико и била са в играта на fuzetea?

# 1 852
  • София
Фейсбук, както каза и предния човек, контактувал с тях.

# 1 853
  • София
Преди малко ми звъннаха от Калиакра (печеливша съм във второ теглене). Много се радвам, че името ми е доста срещано и докато не потвърдят не смея да се зарадвам.

# 1 854
  • Русе
Може ли да помоля за снимка на печеливша капачка на Пепси..вече купих 2 ..само кодове..

# 1 855
Фейсбук страницата на Fuzetea, за който има нужда: https://www.facebook.com/FuzeTeaBG/

Нова игра на Jacobs, малко не разбрах какво точно искат, не намерих правила: https://konkurs-bg.blogspot.com/2019/03/specheli-nagradi-jacobs.html

# 1 856
  • sofia
В магазин Дар до южен парк няма промоцията на чая....тия от кола се излагат 🙈

# 1 857
Нова игра на Jacobs, малко не разбрах какво точно искат, не намерих правила: https://konkurs-bg.blogspot.com/2019/03/specheli-nagradi-jacobs.html
Според мен искат да избереш напитка, да я направиш, да я снимаш и да качиш снимка. И аз не видях правила.

# 1 858
  • Бургас
Ще помоля, като обявят печелившите да ги постнете тук, ако можете.

# 1 859
Изтеглени са тримата късметлии, които печелят във втория етап от играта подаръци от Dove.
Това са:

*Виви*
Eva-eva
labrex

Честито!

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 01 април 2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на Dove и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (име, адрес и телефон).

Общи условия

Активация на акаунт