Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 129 384
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 1 860
Summer789, благодаря за хубавата вест! bouquet
От доста време нищо не печеля, така че надявам се да е счупен каръкът! Peace Simple Smile

И да добавя от играта на Dove:

А всички останали очакваме да се включат и в следващия етап на играта ни, като отговорят на въпроса "Имате ли недостатък, който с времето сте се научили да обичате и вече не приемате като такъв?"
Не забравяйте и да попълните анкетата на Dove!
Отново трима от всички отговорили ще получат подаръци от Dove.

# 1 861
 Игра на Bulleit Bulgaria с покупка, но не мога да разбера кои са участващите обекти. https://www.facebook.com/notes/bulleit-bulgaria/%D0%BE%D0%B1%D1% … 1036127769906944/

# 1 862

Я да ви пусна една томбола, видях я снощи в брошурата на moemax.
https://a.pgtb.me/68Xk31

"6. МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА
6.1 За участие в играта за спечелване на награди, посочени в т. 7, е необходимо в периода 27.03.2019 до 07.04.2019г до 23:59 часа да бъдат следвани следните стъпки:
6.2 Стъпка 1: Да се посети някой от магазините на „Mömax” (гр. София бул. Европа 441; гр. София бул.Скопие 6; гр. Стара Загора бул. Патриарх Евтимий 50; гр. Варна бул. Владислав Варненчик 277а);
6.3 Стъпка 2: Участникът получава талон за участие на касата или на гише "Информация"

6.5. Стъпка 4:За да се включи в тегленето на наградите, посочени в т.7, е необходимо да попълни формата за участие и да регистрира получения код на уебсайта на Организатора www.moemax.bg.

6.6. Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип и обявени на 09.04.2019г на уебстраницата на Организатора. "

# 1 863
Нивеа са пуснали пето класиране - няма ме. Честито на тези, които се познаят. Ще се надявам за по-нататък, но май ще си остана с надеждата... Smile (Аз пак си печеля отделни неща на Нивеа и затова не ме е яд Kissing Face Grin)

# 1 864
И мен ме няма в Нивеа, повече няма да им се вързвам, изобщо няма да им отговарям на имейлите, да си губя времето за този дето духа.

# 1 865
От моя град в Нивеа само един избран, а винаги е имало по няколко. Честито на избраните!
Един тест драйв:
https://newkadjar.renault.bg/?utm_campaign=BG-r-t-BusinessCar-Ka … XlaORToNq7YVR9Au8
А тук някои не са си пратили данните:

# 1 866
# 1 867
И мен ме няма в Нивеа...не знам вече за кой път попълвам и все за нищо...

# 1 868
  • Пловдив
Ето и новите печеливши на Merci.
Скрит текст:
Райна Кирилова – тел. номер *******465– един брой луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI;
    Вержиния Ангелушева – тел. номер *******968 – един брой луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI;
    Стоянка Кривчева –тел. номер *******961 – един брой луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI;
    Стоян Найденов – тел. номер *******060 – един брой луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI;
    Анна Дюлгерова –тел. номер *******069 – един брой луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI;
    Мариета Личева – тел. номер *******395– един брой луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI;
    Зорница Драгоева – тел. номер *******358– един брой луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI;
    Зафер Расимов Мюмюнов – тел. номер *******022 – един брой луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI;
    Наталия Панчева –тел. номер *******114  – един брой луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI;
    Лия Любенова – тел. номер *******547 – един брой луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI;

Grinning Мама е с кошничка. newsm44

# 1 869
Скрит текст:
Райна Кирилова – тел. номер *******465– един брой луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI;
    Вержиния Ангелушева – тел. номер *******968 – един брой луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI;
    Стоянка Кривчева –тел. номер *******961 – един брой луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI;
    Стоян Найденов – тел. номер *******060 – един брой луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI;
    Анна Дюлгерова –тел. номер *******069 – един брой луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI;
    Мариета Личева – тел. номер *******395– един брой луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI;
    Зорница Драгоева – тел. номер *******358– един брой луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI;
    Зафер Расимов Мюмюнов – тел. номер *******022 – един брой луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI;
    Наталия Панчева –тел. номер *******114  – един брой луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI;
    Лия Любенова – тел. номер *******547 – един брой луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI;

Честито! А до кога е играта? Ще трябва да купувам бонбони другата седмица, та да зная какви точно да взема Simple Smile

# 1 870
И аз съм разочарована от Нивеа😏

# 1 871
Къде мога да видя печелившите от Нивеа

# 1 872
# 1 873
# 1 874
  • Пловдив
Скрит текст:

Честито! А до кога е играта? Ще трябва да купувам бонбони другата седмица, та да зная какви точно да взема Simple Smile

Сегашният период е до 24.04.19г. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт