Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 128 475
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 2 070
  • София
В Кауфланд-Витоша ми казаха, че от понеделник ще имат от скреч-картите на Хайнекен. Да си пазя касовата бележка.
Отделно в сайта им пише, че за голямата награда билет за финала на Шампионската лига не е необходима покупка, а само регистрация.
https://www.heineken.com/bg/kaufland-promo

# 2 071
Разочарована съм от дневно. Накарах моя приятелка да участва. От няколко дни регистрира билети с един имейл. Днес й изписало, че вече участва с четири мейла за деня, а тя има само един. Малко ми се струва като спам

# 2 072
  • Вестерос
Добре, че не изхвърлих двете опаковки на орео. Регистрирах ги преди две седмици, но не спечелих нищо и оттогава си ги нося в чантата. Днес се сетих за тях и накарах детето преди обяд да ги регистрира на неговия имейл. Едната опаковка спечели тениска.
E kak стана? Моят регистриран код не може с друг мейл изписва, че съм го регистрирала вече.

# 2 073
Опитвам се да вляза в сайта на Якобс, където могат да се качват снимки на кафе напитки за участие в играта, но не ми се отваря? Вие успявате ли? Имам предвид рекламата за тази игра: https://www.igraiteispechelete.com/archives/5740

# 2 074
Опитвам се да вляза в сайта на Якобс, където могат да се качват снимки на кафе напитки за участие в играта, но не ми се отваря? Вие успявате ли? Имам предвид рекламата за тази игра: https://www.igraiteispechelete.com/archives/5740

И на мен не ми го отваря.

И аз събрах 20 лв за ваучер от MyOptis. Смятам за първи път да заявя и от домакинския панел.

# 2 075
Тифани, не знам как стана. Преди две седмици опитах на моите три имейла, но не спечелих. Вчера ги регистрирах на този на детето и ми ги прие.

# 2 076
  • София
Здравейте, знам, вече е обсъждано, но да попитам за декларацията за награда. Казаха ми копие от трудов договор, бележка за наградата, друго има ли?

# 2 077
  • при късмета
Здравейте, знам, вече е обсъждано, но да попитам за декларацията за награда. Казаха ми копие от трудов договор, бележка за наградата, друго има ли?
Не копие от трудов договор, а служебна бележка за дохода за предходната година от работодателя. Декларацията не е за награда, а за всички доходи на лицето за предходната година. Ако си само на трудов договор и само наградата имаш да декларираш, друго няма. Ако имаш и друго доходи, например наеми, хонорари и т.н. също се декларират със съответните бележки

# 2 078
# 2 079
Регистрирах повторно кодовете от Орео от друг мейл и отново нищо. Прие ми ги, но това определено не е моята игра.

# 2 080
В Хит Младост(София) дават вече карти за чая Wink.Имам само слушалки(възможно е големите награди вече да са свършили-само предполагам).

# 2 081
Точно вчера купих 2 кутии Мерси, че са на прИмоция в Кауфланд. Сега регистрирах бележката, пък да видим Simple Smile
Когато регистрирахте бележката, изписа ли ви съобщение за успешна регистрация или пък да сте получила мейл, че регистрацията е приета? При мен, след натискане на бутона Регистрирай, само данните станаха бледи и нищо повече не се случи и сега не знам приета ли ми е бележката или не Simple Smile

# 2 082
Във Ф има промоутъри - при покупка на два почистващи продукта получавате пакет кухненски ролки Емека/2 бр/. Кутии на Кока Кола не намирам никъде в София.

# 2 083
  • оттам, откъдето започва България
В новия каталог на магазин Лили има доста игри.

# 2 084
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
От играта не Мерси се получава мейл , че е успешно регистрирана бележката.
Малки кутии на Кока Кола има в супермаркет Фреш зад парка Заимов.

Общи условия

Активация на акаунт