Искам да кажа ... (156) през март 2019

• 111 459
  • 2 110
  •   1
Отговори
# 2 010
Всеки си решава сам за себе си...казах вече, не мога да твърдя нещо за всички доктори, или да изкажа мнение за доктор или случай , от който съм на светлинни години.

Не натрапвам мнението си на никого, постът ми касаеше само и единствено мен. Всеки си има глава на раменете да реши при кого да ходи

Това го разбрахме, няма нужда да го повтаряш до несвяст....

# 2 011
А ти да ми преписваш твойте мисли...тази игра сме я играли вече

# 2 012
Що такъв завой направи темата;)
Титина, бързо решение на проблема пожелавам!

# 2 013
Сигурно много ви обичам, щом се хващам да кажа дори `дзяк`, колкото съм уморена, или пък съвсем сдавам багажа, изплисквам легена и тн.

Никой не позволявам да заумирва от прилежащите ми,  демек всички вие и близкото ви обкръжение, ще умирате след закръгляне на стотачка ПОНЕ, казах! То, по диагнозите на докторите, аз на около 18 и малко трябваше да умра, а деца изобщо нямаше да имам, та... Ама стягайте редиците, обръщайте си внимание и се гевезете ежедневно и лично, не разчитайте на помощ от другарче (Рая, Мари, Титина...HugHeartне ме карайте да изброявам, знаете се).

Алечко, на кое изложение се мъчи, мило, на Гълфуд-а ли? Щото ако да, веднага да проверявам дали си се запознала с мм нелегално, тайно и подмолно Joy

Ем, огромно браво, че не помня казах ли, ама така или инак, заслужаваш на няколко пъти, толкова съм горда с теб, все едно лично съм ти сипвала кафетата, да не заспиваш, а да зубриш Heart EyesHeart EyesKissing HeartKissing Heart

# 2 014
Що такъв завой направи темата;)
Титина, бързо решение на проблема пожелавам!

Щото някой като не на мнението на Титина, става лошо Wink

# 2 015
Ей затова се чудя аз с моя 5 минутен преглед бях ли аджеба на преглед 🤔 Мии, хич не се успокоих, честно

# 2 016
Шугърче, що сдаваш багажа?
Не може🤗.

Днес ми беше уникално крив ден, много виках, чак се разтреперих след това. Така не ме бяха изкарвали извън нерви.
Взех си работа и за вкъщи, поимвам за целия уикенд.

Дженке, що думи научих от теб, а ти не искаш да пишеш повече от два реда вече.
Надявам се всичко да е наред.

# 2 017

Много ми харесва някой като се прави на интересен. Личното ми мнение не касае теб, а дали ще си съгласна или не, да ти кажа честно въобще не ме интересува. Запази иронията за себе си

# 2 018

Много ми харесва някой като се прави на интересен. Личното ми мнение не касае теб, а дали ще си съгласна или не, да ти кажа честно въобще не ме интересува. Запази иронията за себе си

Последното което ме вълнува е мнението ти за който и да било Wink "Пяля моторетката за Германия (щото видите ли мога да си позволя) предизвика постовете ми по отношение медицината в Германия Wink И ние можем да си позволим...ама сега ги съдим същите тези "светила".... Факт е, че в България си има читави доктори ама ние нали сме по така.... И не на последно място Wink София не  България, последните 10 години МУ Варна се редуват с МУ Пловдив за най-добрият МУниверситет в БГ. София не фигурира в класацията.

# 2 019

Последното което ме вълнува е мнението ти за който и да било Wink "Пяля моторетката за Германия (щото видите ли мога да си позволя) предизвика постовете ми по отношение медицината в Германия Wink И ние можем да си позволим...ама сега ги съдим същите тези "светила"....

Нали ти казах, да не ми преписваш свои мисли. Искам да ми покажеш къде съм го написала, защото ми омръзна наистина разни хора да се опитват да ме изкарват каква ли не... само защото те са си помислили нещо.

# 2 020
Тит, варди кръвното Kissing Heart Аз, щото не се дразня, че можеш да хукнеш към Германията, особено по такъв повод...инак и мен ми се ходи натам, съвсем за друго Hug

Тути, изпиха ми жизнените сокове, еле дребен Шугърчо - цял ден хем не яде, хем повръща гадината Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 021
  • на Мелмак
Ем, и от мен честито!
Всъщност, не знам дали се повтарям Grinning

Шугърче Hug

Анонимен, лошо за здравословните ви проблеми, но нещо захапката с Титина ми убягва! Тя си споделя, аз я "познавам" от едно известно време и все си мисля, че за да го напише е от притеснение за себе си, а не за да покаже нещо друго.
Все пак доста са хората, които могат да си позволят лечение в Германия.

Прибрах се, пицихме, и аз си легнах с кокошките, ама тцЪ! Не ме лови сънчо! ММ си похърква, куч тоже. Аз си пуснах филм! Кога ли ще заспя? Звезди ли да броя, овце ли?

Джена липсва, мине, точно 2 реда, наистина и зачезне! Ама-ха, на нищо не прилича. И Жака, и Белинда!
Hug

И моя малкия иска пак в Германия, ама майка му има други планове Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 022
sugarfree, те го вардят с хапчета, а аз предполагам каква е причината му. Просто лекарят ми е локиран в Германия...иначе ми е все тая къде ще ме лекуват, ако наистина намерят проблемът. Защото за сега проблем няма, всичко др работи. Иначе тук веднъж вече омаза нещата, тотално.

Остави ме мен, аз съм куче, ще се оправя....ама на шугърчо, какво му даваш за повръщането?

# 2 023
Ми...нищо засега, Тит, ама аз съм безотговорна майка Joy то е от днес, та изчаквам да видя накъде ще поеме...зъбите ли го мъчат или го повтаря вируса, дето бяхме лепнали семейно. Иначе си е в настроение, квичи и се хили, но не ще да яде и връща горкото, ей сега вече се предаде и заспа, ще видим как ще ни е утрото...

Ети Hug

# 2 024
Аз си ви следя,ама нещо ми е някакво никакво,а и няма нищо за писане.
Изпратихме петъчното гости,оправих,някои вече спят,пък аз седнах да дръпна един фас на спокойствие и да ви “видя”.
Сега минавам през банята и аз в леглото,че нещо ми свършиха батериите. 😃
Лекинка! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт