Искам да кажа ... (156) през март 2019

• 111 470
  • 2 110
  •   1
Отговори
# 1 995
  • на Мелмак
Скапах се, ще приключа към 18ч.
Искам да си полегна, ще избягам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 996
И ааааааз 😈 Ама после сме на танци и ще жулна нещо 😂

# 1 997

Ние с колежката вече жулнахме Blush

# 1 998
  • гр.София
И аз съм скапана, на изложение сме в Експо центъра, едвам издържам вече, добре, че утре свършва Sad
не мога да ви изчета!
Даже се чудя дали да не пропусна танците и да жулна и аз едно винце Blush
Хубава вечер от мен!

# 1 999
Мари, за кръвното. След посещение при лекар, отново, съм си на нормални хапчета(не само за спешен случай). На едното, като страничен ефект, го има това. И си го пия като стигна на работа, че да не съм опасна за другите и за себе си. Доктора каза с това кръвно няма да умреш сега, ама след 10 години сигурно. Сега започнахме изследванията, да видим дали ще открият нещо или ще паля моторетката за Германия

# 2 000
Титина, дано да не се наложи отиване в Германия.

# 2 001

Ние с колежката вече жулнахме Blush
И аз предложих, ама никой не ми върза.... 🙄 Скучни хора на средна възраст...

Титина, дано всичко е наред с кръвното 🤗

Деси, за танците не знам, ама жулни 😂
Веднъж съм ходила на изложение и повече не искам. На първия ден още така  ми отекоха краката, че ходих по спешност за нови обувки. Бяха грозни и скъпи, ма от Дубай мол 😤 Обаче голямо ходене и май така и не можахме да го обходим цялото. Ма ядох ли... (изложението беше за храна 😆).

# 2 002
Пускайте палците, ще живея, или поне от това няма да умра. Обаче...пак ме чопли, 5 мин. преглед 🤔, чак пък толкоз да съм перфектна...Ще го сменям пак догодина

# 2 003
О, Райче, имаш повод и ти да жулнеш довечера.

# 2 004
  • София
Мари,как е корема?

# 2 005
Мид, по- добре, но все още съм на диета и хапчета. В четвъртък ще се разбере кога ще гълтам маркуча.....

# 2 006
Мари, за кръвното. След посещение при лекар, отново, съм си на нормални хапчета(не само за спешен случай). На едното, като страничен ефект, го има това. И си го пия като стигна на работа, че да не съм опасна за другите и за себе си. Доктора каза с това кръвно няма да умреш сега, ама след 10 години сигурно. Сега започнахме изследванията, да видим дали ще открият нещо или ще паля моторетката за Германия

To пък в Германия щото са големите светила...... От личен опит ми е мнението! Оказа се, че български провинциален доктор видя проблема отчасти, а немското "светило" отряза, "здрав си"! след 3 месеца, 4 стадий рак.... И наистина става дума за "светило", чакаш с месеци за преглед или изследване. Имаше при нас причина да ни запише за след 2 седмици, толеранс към колега, па било то и българин...

# 2 007
Точно този лекар за мен е светило и му вярвам безрезервно. Не мога да твърдя как са другите.

# 2 008
Точно този лекар за мен е светило и му вярвам безрезервно. Не мога да твърдя как са другите.

Истината е, че винаги може да стане фал! Преди 1 год., същият този болен доктор, прави изследване на сина му. След изследването пациента е с усложнение от самото изследване- сепсис. Дали д-ра си е претупал работата със собствения си син?!

# 2 009
Всеки си решава сам за себе си...казах вече, не мога да твърдя нещо за всички доктори, или да изкажа мнение за доктор или случай , от който съм на светлинни години.

Не натрапвам мнението си на никого, постът ми касаеше само и единствено мен. Всеки си има глава на раменете да реши при кого да ходи

Общи условия

Активация на акаунт