Пазаруване от H&M (29) ➤ Март 2019

• 71 101
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 30
Тета, персонален е. Ако ставаше и на други, щях да го споделя.
Между другото, във вид на експеримент сложих в кошница няколко намалени неща. Тотала, обаче, е на редовни цени. Само при мен ли е така?

Не..не ..не искам да го споделяш.
Вързан е към конкретен акаунт ли...имах предвид да го пробваш на нов дали лови. Но явно не..
Според мен изчакай да пуснат БД..

Такааа...както и предполагах. Автогол със сините дънки. Стават, ама моделът е широк на кълките. Принцът рече: "Искам да са ми тясни" 😆 толкоз!
Налу черните скини фит и миряса.

Суперстреч - дрънци разтегливи. Освен това платът е някак тънък..не държи форма като се обуе, а стои като...дочени баш потури Joy
Дотук с експериментите.

Маратонките одобри..целува ги даже Satisfied

Ей..тия скини фит що няма повече цветове. Само черни. То има ама на нова двойна цена от 35 лв. Освен това не знам дали са същите...нищо че името им еднакво с тези на 17.99лв....

# 31
Момичета, не съм чела темата, но бързам да споделя. Мисля си, че НМ подготвят нещо. Току-що минах през куриерски офис на М&ВМ(или там както беше) имаше цял куп бели картички от НМ. Не вярвам да са стари от предишния месец, дето получихте. Досрамя ме да попитам, щото лелята беше ядосана.Така, че да затаим дъх и да си пожелаем изгоден код.

# 32
Намаление на дънки :

# 33
Момичета, не съм чела темата, но бързам да споделя. Мисля си, че НМ подготвят нещо. Току-що минах през куриерски офис на М&ВМ(или там както беше) имаше цял куп бели картички от НМ. Не вярвам да са стари от предишния месец, дето получихте. Досрамя ме да попитам, щото лелята беше ядосана.Така, че да затаим дъх и да си пожелаем изгоден код.

И пак ли ще търся там...акаунти Rolling Eyes

# 34
Е .. то това намаление много тъпо.. намаление на избрани неща ама от дамското всичко на всичко 32 панталона/дънки..
Пък това с картичките айде мерси,  аз от предните не получих. Не ми харесва тази им идея тц.

# 35
Къде се отразява това намаление?

# 36
Директно в кошницата.

# 37
  • Пловдив
Благодаря за новата тема! С удоволствие ще пусна едни дънки😉

# 38
Честита Баба Марта! Имам едни дънки-клин за пускане, но умувам. Нещо се чувствам некомфортно - няма достатъчно намаление, а и една парка още чакам код за нея....

# 39
Е няма що егати намалението... Всичко изчерпано.

# 40
Аз имам дънки-клин, не знам дали са същите, но много трудно се обуват. Изключително тесен е ластика, а аз съм доста слаба.... Надолу са ескстра, то и като се втъкна в тях са добре, но обуването....

# 41
  • София
Как са чантите им от естествена кожа? За една приятелка питам  Whistling

# 42
Сигурно скъпи...Joy

# 43
  • София
Честита Баба Марта момичета, един от любимите ми сутиени се прецака, излезе му банела, и сега почвам да дебна за код Simple Smile да попълня липсата

# 44
  • have faith and be patient ..
Куца оферта, но пуснах детски  4-ри клина и  дънки със 0405, по около 13 лв бройката, с минита с това онова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт