Пазаруване от H&M (29) ➤ Март 2019

• 71 096
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 45
Ако видите намалени чорапи, сигнализирайте моля, че сме го закъсали Grinning

# 46
Ще ходя до реала...да видя какво са заредили. Да померя и позяпам 😃

# 47
Привет,момичета!Аз си търся прахосмукачка...
Сигурна ли си Grinning?!

Тета, виж спортните долнища. Ще спортувам сериозно, си мосля Joy. Гледах едни, ама по описание много широки.

# 48
При нас май няма много от тях...не съм мяркала. Или са в сектора Дивайдед....там не се въртя много...
За какво да гледам...не клинове, а тип анцунг долно ли?

# 49
Да, ако може анцузите, не бяха скъпи от ~18 до ~25 лв. Гледах едни, ама по описание и XS щеше да ми е голям. Ако можеш да погледнеш дали си отговарят приблизително. Ей от тези: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0583534013.html си бях харесала, ама докато се чудя за размер и те се изчерпали. За черния пише, че го имало в магазини, видях.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 10:16 от rovaru

# 50
Ок.
Аз имам едно долно на пижама. Нося го като дневно...с като дойде ми се стори огромно, но като го обух и си ми е таман. Те като са памук и не са еластични..изглеждат широки, но не са.
Ще ги погледна и спортните.

# 51
Благодаря Flowers Hibiscus!

# 52

17.99
Само това има при нас.
И черно..но на 29.99лв

ХС от сивото ми е точно. Тясно е...дори една идея по-тясно. Стегнато е. Не е разтегливо много. На д-то стои почти като клин тип джигинс. Като се изпере ще се свие май и ще се опъне по кълките.
Направо е като джегинс.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 11:24 от teta75

# 53
Привет, момичета! Опитвам се да пусна поръчка, но след като въведа данни на карта и кликна на плащане ми излиза това съобщение:
You are not authorized to view this page. The transaction has not been processed.
If the problem persists please report your problem and quote the following Error Reference Number: E-DA81C41E2F9146F58E63AA7EEB047A25
url-то е https://secureacceptance.cybersource.com/silent/pay

За първи път ми се случва, пробвах няколко пъти с различни карти, в които предварително проверих колко наличност имам и не става.
Имате ли идея дали е проблем със сайта в момента или нещо друго?

# 54
Пусни я с наложен платеж.

# 55
Може ли да се подари ваучер за онлайн пазаруване?

# 56
Подаръчните ваучери важат както за физ. магазини, така и онлайн.

# 57
Пусни я с наложен платеж.

Благодаря! Това и направих, че единият артикул беше на изчерпване и ме дострашя да не свърши, докато успея да платя с картата. Нямаше проблем с наложен платеж, явно нещо с модула им за онлайн плащане има проблем.

# 58
Аз се отчетох с една блузка на логг на 11 лнлв. намалена.

За детето дънки супер софт скини фит намалени на 20.99 лв...ползвах ваучер 15 про на тях - излязоха 18 лв.
И същия модел но светло сини взех за проба - те бяха на 18 лв намалени. Съмнява ме да ги хареса мистър Претенция, но да видим. Ако не тях ще ги върна.

Огледах моделите и моят както иска тесни, само скини фит трябва да е модела. Туй таперд джинс, туй суперстреч - са все с широки кълки.

ПС...да кажа на Ровару да погледне и при детските за спортни долнища. Така ми каза момичето като я попитах къде стоят дамските.

# 59
  • Пловдив
Тете, тия ваучери от дрехите не са ли над 40лв?

Общи условия

Активация на акаунт