Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 590
  • 800
  •   1
Отговори
# 390
Eva100eva благодаря ти! Надявам се и при теб да се получат нещата, ще стискам палци!

Аз сега си прегледах изследванията от преди трансфера и по време на стимулацията, и не виждам изобщо да са ми изследвали ТСХ. Основно прогестерон, ЛХ, естрадиол и ФСХ(веднъж)

# 391
При мен ТСХ преди опита е бил 0.62mIU/L при референтни граници 0.34-5.60.Процедурата завърши успешно.
Дали ще е проблем да се стартира процедурата ако е 2.44 (такива са били стойностите ни през септември ) Sad

Знам,че е хубаво да са под 2 преди процедурата. Има половин година от последните ви изследвания,пуснете си едни актуални.😊

# 392
Да се отчета и аз:
в сряда 27.03 - ЧХГ - 43,61, днес 29.03 - ЧХГ - 15,00.
Всички симптоми на бременост имам, но уви. Имплантацията я усетих. Последен Хориомон 5000 беше миналия петък, т.е. преди 7 дни. Правихме ИКСИ с спермограма: Олигоастенозооспермия тежка степен. Некроспермия.
За съжаление опитът приключи. Надавам се на следващия път. На всички желая мнооого положителни тестове, лека бременост. Успех от мен и целувки Kissing Heart

# 393
Да се отчета и аз:
в сряда 27.03 - ЧХГ - 43,61, днес 29.03 - ЧХГ - 15,00.
Всички симптоми на бременост имам, но уви. Имплантацията я усетих. Последен Хориомон 5000 беше миналия петък, т.е. преди 7 дни. Правихме ИКСИ с спермограма: Олигоастенозооспермия тежка степен. Некроспермия.
За съжаление опитът приключи. Надавам се на следващия път. На всички желая мнооого положителни тестове, лека бременост. Успех от мен и целувки Kissing Heart

Следващият път ще стане! Успех 😊

# 394
Msi_msi много съжалявам! Но доколкото знам, това, че е имало имплантация е чудесно. Съвсем вероятно е следващият път да е успешно до края. Желая ти от сърце!

# 395
Msi_msi много съжалявам! Но доколкото знам, това, че е имало имплантация е чудесно. Съвсем вероятно е следващият път да е успешно до края. Желая ти от сърце!
Благодаря много!
Имплантация е имало на 1000%,  но това с Хориомона не ми харесва и ако един ден се стигне до следващ опит, то или ще събера смелост и ще кажа, че не искам да ми включват Хориомона след трансфера или на своя глава няма да го правя... Не искам повече такива игрички да го включват и да ме баламосват, защото на първия ми опит пак имаше Хориомон и беше преди пункцията. Разбирам, че схемата е друга, но първата схема повече ми допадаше, отколкото втората.
Няма да се отказвам!!!

# 396
Msi msi, съжалявам за неуспеха Sad не се отказвайте !
Ние също бяхме с олигоастенотератозооспермия,  ММ пи Спермотренд и имаше значително подобрение. Ако не сте пробвали, не пречи преди следващия опит да ги пие няколко месеца.

# 397
Msi_msi съжелявам ,смело напред другия път ще стане !! ❤❤❤

# 398
Благодаря ви на всички за подкрепата. Още днес взехме решение, че при първа възможност подаваме документи и започваме с нови сили и с голяма увереност, че ще стане! Няма невъзможни неща!!! Вярата е голямо нещо, ще вярваме до последно!!!

# 399
Здравейте момичета,  msi_msi съжалявам за неуспеха. Аз също се присъединявам с отрицателен уринен на 11 ден. Вече усещам как ще ми дойде.  При мен е проблем матката и имплантацията, не ембрионите. След абразиото структурата се подобри на М от S1 на 12 ден, макар малко по-тънка (от17 на10мм). Структурата пак не им харесва, не била трислойна, но нямала да се подобри, това не го разбирам. Поне хистологиите излязоха доброкачествени. Криво ми е много , но ме чакат още 8 бластоциста. Дано пък един да се захване. Късмет на всички чакащи, останалите няма да се предаваме и  ще драпаме до финал. Надявам се скоро да дойде щастливият ни ден.

# 400
Здравейте момичета,  msi_msi съжалявам за неуспеха. Аз също се присъединявам с отрицателен уринен на 11 ден. Вече усещам как ще ми дойде.  При мен е проблем матката и имплантацията, не ембрионите. След абразиото структурата се подобри на М от S1 на 12 ден, макар малко по-тънка (от17 на10мм). Структурата пак не им харесва, не била трислойна, но нямала да се подобри, това не го разбирам. Поне хистологиите излязоха доброкачествени. Криво ми е много , но ме чакат още 8 бластоциста. Дано пък един да се захване. Късмет на всички чакащи, останалите няма да се предаваме и  ще драпаме до финал. Надявам се скоро да дойде щастливият ни ден.
За да се подобри матката трябва да правите специални клекове, които да подобрят кръвообръщението в таза. Това го прочетох от една жена с 10 опита, която към посления опит е разбрала, че трябва подобряване на кръвообръщението и нещата са се случили.
Клековете ще ги намерите в ютюб като напишите: упражнения для ног Иван Неумывакин

# 401
Момичета, трансфера ми беше на 22.03. на пет - дневен ембрион. Днес пуснах кръвен резултата в едната лаборатория е 6.22,в другата (тъй като зная,че в първата често правят грешки) е 9.05.
Според вас има ли шанс да се развие бременност?

# 402
Момичета, трансфера ми беше на 22.03. на пет - дневен ембрион. Днес пуснах кръвен резултата в едната лаборатория е 6.22,в другата (тъй като зная,че в първата често правят грешки) е 9.05.
Според вас има ли шанс да се развие бременност?
Направи нов тест след  2 дни,ако се удвоява,всичко е наред.След трансфер имаш ли инжекции които влияят на ЧГХ?Ако имаш се отразява в резултата

# 403
Нямам инжекции с ЧХГ,ще повторя теста утре.Благодаря!

# 404
Здравейте дами!
Направихме кръвния тест - 433 mIU/ml и според жената в манипулационната резултата е положителен и много добър, няма нужда да повтарям и направо си записах час за 10-ти април за преглед при доктора.
Не смея да се израдвам честно казано, но поне седмицата и месеца започват с хубави новини! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт