Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 586
  • 800
  •   1
Отговори
# 405
Резултата е страхотен честито ! ❤

# 406
Здравейте дами!
Направихме кръвния тест - 433 mIU/ml и според жената в манипулационната резултата е положителен и много добър, няма нужда да повтарям и направо си записах час за 10-ти април за преглед при доктора.
Не смея да се израдвам честно казано, но поне седмицата и месеца започват с хубави новини! Grinning
Чудесен резултат. Честито, лека и безпроблемна бременност до финала.

# 407
  • София
Славяна, страхотна новина за начало на месеца Simple Smile Честито Flowers Hibiscus

# 408
Славяна тихичко честито и от мен 🤗 . Дано ни потеглиш по теб тоз месец ❤ Това първи опит ли ти е ?

# 409
Благодаря ви, много е хубаво да получаваш подкрепа от хора, които минават по същия път! Аз се надявам наистина да съм на късмет и месеца да е сполучлив за всички, които се борят!

Не, не ми е първи опит - накратко: на 25 години съм със синдром на Калман и намален яйчников резерв. Миналата година правихме опит в клиника в Студентски град, в който въпреки скъпата и тежка стимулация, изкарахме само 1 не особено годен ембрион, като се наложи дори асистирано излюпване да му правим. Доктора ни накара да чакаме за донорска Я, но не знайно защо(негови думи) не се получи и естествено се отказахме от тази клиника и отидохме при д-р Стаменов в МБАЛ Надежда. От там с мнооого по-различна стимулация изкарахме 8 Я от които 7 ембриона(2 върнахме, 4 замразихме) с много хубаво качество. Много съжалявам, че по-рано не дойдохме в Надежда, но явно така е трябвало да стане. Д-р Стаменов беше сигурен, че ще се получи, защото съпруга ми също е млад и с много добри изследвания, а не сме и първия случай с Калман, който е с успешна бременност.

# 410
Браво на д-р Стаменов!
Успешна и безпроблемна Б ти желая Simple Smile Моето чхг също беше 400 на 9ти ден, живот и здраве чакаме бебче лятото

# 411
Честито и от мен Славяна, лека и безпроблемна бременност ти желая. Д-р Стаменов е страхотен специалист ❤️💙

# 412
А каква беше успешната стимулация?

# 413
Момичета, и аз бях на кръвен днес и резултата ми е 508 и на мен ми казаха, че няма нужда да го повтарям и на 8ми съм на преглед Simple Smile
Slavyana, много се радвам за теб! Стискам палци всичко да е наред и занапред!
Успех на всички други, които чакате.
Аз още не смея да се радвам прекалено, но все пак ми е една идея по-спокойно. Дано на всички се сбъдват мечтите и да няма лоши новини!
На мен това ми беше втори трансфер, аз съм при доктор Станулов в болница Лозенец.

# 414
  • София
eva100eva честито и на теб, все хубави новини днес ни казвате, браво. Smiley Flowers HibiscusChampagne

# 415
Честито мили момичета! Днес само хубави новини Heart Eyes Дано сте ни на късмет и до края на пролетта всяка от нас да може да се похвали с положителен резултат Flowers Hibiscus

# 416
Ох настръхвам като ви чета 🤗🤗🤗🤗 много хубаво започва месеца ПУ ПУ ❤🙏🏻

# 417
Здравейте,момичета! Честито на всички с положителни резултати и прекрасни 9 месеца! Останалите да не се отказвате!
Аз се записвам за втори път тук Simple Smile Първия път започна добре но приключи бързо. Преди няколко дни ми върнаха 3бр. тридневни  оплодени яйцеклетки. За 12 април ми е кръвния тест. Преди имах трансферирани 2бр. и тест след 10 дни, а сега цеели 14 дни чакане. Като сравнявам първото ин-витро и второто намирам разлики. Главната, че сега нямам никакви болежки, а преди още след пункцията започнаха, все бях подута, все нещо ме боцкаше, наболваше. А сега все едно нищо не е било. Явно всеки път си е различно и ще видим какво ми е отредила съдбата на 12 април.

# 418
  • Благоевград
Аз да питам - след трансфер изписват ли ви да пиете Медрол? Аз го започнах още в деня на трансфера, пих го 3х1, след това ми го намалиха на 2х1 и го спрях. В болницата ми обясниха, че спомага организмът да не отхвърли ембрионите, защото са чуждо тяло.

# 419
На мен да по 1 т. Вечер , след това премина в 1/2 т. И от седмица не го пия вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт