Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 261
  • 800
  •   1
Отговори
# 525
Странно, на мен и двата трансфера ми ги правиха, като те гледат на ехограф. И после даже ми принтират снимка и показват къде точно са ембрионите. Може би са гледали на ехограф, но не са го обърнали към теб, за да го видиш и ти.

# 526
Странно, на мен и двата трансфера ми ги правиха, като те гледат на ехограф. И после даже ми принтират снимка и показват къде точно са ембрионите. Може би са гледали на ехограф, но не са го обърнали към теб, за да го видиш и ти.
Не сестрата седеше подпряна до мен нищо нямах ито на корема нито долу, Нито снимка ми показаха нито дадоха нищичко. Само ми говориха че са очаквали много повече от мен но защото съм била пълна нещата не са се случили така както е искал доктора. Няма значение дано на пук на него пък да се хванат и двете и да си ги нося до края без проблем та да види че не това е проблема за нашия стерилитет.Angry

# 527
В коя клиника си?

# 528
Не искам да кажа за сега като цяло съм доволна направиха ми много компромиси затова че не съм от софия. Нека разбера какъв е резултата и тогава ще ви кажа от кое съм доволна и кое не.

# 529
Само дори заради тези думи

Цитат
Само ми говориха че са очаквали много повече от мен но защото съм била пълна нещата не са се случили така както е искал доктора.

аз бих вдигнала грандиозен панаир Peace

# 530
Чудно как така не са гледали на ехограф. Мен ме гледаха с ехографа - акушерката го държеше на корема, а докторката сложи катетъра и после по него оплодените яйцеклетки. Даже ми показваха да видя до къде стигат. То се вижда връхчето на катетърчето Simple Smile Дано имаш успех! А относно очакванията им...не знам какво да ти кажа..все едно от теб зависи. То ако зависеше от нас нямаше да стигаме до клиниките!

# 531
Не обичам да правя скандали и тоточно накрая предпочетох да си замълча да миги върнат и дано всичко се получи. а относно коментарите за кг мите ми . Никоаг през живота си не съм била слаба че сега да съм слабичка. аи тези кг са от хубавите ни др.

# 532
Здравейте! И аз да се запиша 😀 Това ми е четвъртото стимулирано инвитро  и до сега не съм успявала да забременея Днес ми беше трансфера само на едно ембрионче. Другите не оцеляха до 5 ден .Но оцелялото ми е с най-добър потенциал , в сравнение с досегашните ми опити. Или поне така каза ембриоложката.Така че съм обнадеждена и не смея да мръдна Сега започва дългото чакане, но знам че с подкрепата от тук ще минат по-бързо. Защото в тази тема сме момичета минаващи през същото . Желая на всички чакащи да видят положителните тестове.

# 533
Късмет ти желая както и на всички чакащи(и на мен:))

# 534
Ох, като ходих до тоалетна водях на превръзката си една червена запетайка, много мъничка...викам си дали не го изхвърлих ембриончето..това нещо не знам какво е, но ще ме гони видът му до тест. А трансфера беше снощи към 18.30 на излюпен ембрион. Дали не се е опитвал да се вкопчи в лигавицата неуспешно и да е изхвърлен?!?!?!?! А може би е рано..Започнаха и моите терзания...
Чела съм ,че при някой момичета такава червена точка се получава като се имплантира ембриона. Казва се имплантационо зацапване. По-вероятно е да е това при теб, още повече че ембриона на този етап е толкова малък ,че не би могла да го видиш без микроскоп

# 535
Междудругото при по-пълни момичета е много важно да се изследва инсулинова резистентност. А в някои доста прочути клиники в София дори не го споменават. Една моя позната прави 3 опита инвитро, докато в Пловдив не й казаха да си пусне инсулинова резистентност. То момичето направо към диабет беше тръгнало, а подобни проблеми повлияват на качеството на яйцеклетките и си иска хранителен режим.

# 536
Аз съм с ниска до нормална захар. Никога съм нямала висока. Всяко едно нещо си оказва влияние но аз съм с перфектни хормони, затова можеби са очаквали много повече от мен. Когато отидох на пункцията бях с 14 15 фоликула, 7 яйцеклетки само 3 зрели и само две се оплодиха. Има и слабички без захар и не пушат по зле и от мен. Оповавам се на това че яинаги се повлиявам добре от каквито и да е лекарства, каквато и да е дозата не ми е силна и малка да е си ми стига, един вид поддържам само с тях. Ще разберем на 15ти с кръвния кое е зле и кое е добре

# 537
Ох Сузи,
дано си права! Благодаря ти!

# 538
Аз съм с ниска до нормална захар. Никога съм нямала висока. Всяко едно нещо си оказва влияние но аз съм с перфектни хормони, затова можеби са очаквали много повече от мен. Когато отидох на пункцията бях с 14 15 фоликула, 7 яйцеклетки само 3 зрели и само две се оплодиха. Има и слабички без захар и не пушат по зле и от мен. Оповавам се на това че яинаги се повлиявам добре от каквито и да е лекарства, каквато и да е дозата не ми е силна и малка да е си ми стига, един вид поддържам само с тях. Ще разберем на 15ти с кръвния кое е зле и кое е добре
Виж какво, аз съм слаба и съм с перфектни хормони, и на мен ми извадиха 15 Ф, 7 от тях Я, 5 се оплодиха, 2 обаче са останали за трансфера, накрая се роди едно дете. Та слаба, пълна, има ли някакво значение, всичко е Божа работа!!!
Горе главата, кураж на теб и на всички! Бог да е с Вас, момичета!

# 539
Виж какво, аз съм слаба и съм с перфектни хормони, и на мен ми извадиха 15 Ф, 7 от тях Я, 5 се оплодиха, 2 обаче са останали за трансфера, накрая се роди едно дете. Та слаба, пълна, има ли някакво значение, всичко е Божа работа!!!
Горе главата, кураж на теб и на всички! Бог да е с Вас, момичета!
Благодаря ти мила успех и на теб. Просто ме хвана яд че всички така стриктно ги гледат меряд а аз през цялото време нито знаех колко фоликула имам нито как вървим, нито някои ми каза как са нещата от стимулацията до трансфера освен това. Да обидих се и без това през целия ми живот все съм чувала теплики коментаари и едвали не аз не съм достоина за нищо защото съм дебела, а особено много тежи когато си тинейджър. И си мислих че вече всичко е свършило но отново ми го припомниха. Не могат да ме разстроят чак толкова вече, но просто процедирата по ърансфера беше легни вдигни си краката нати ги аиде чао.

Общи условия

Активация на акаунт