Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 264
  • 800
  •   1
Отговори
# 510
Аз попринцип и преди цикъл нямам симптоми . Помня че имах леки придърпвания от време на време . При мен си пролича от по-рано ,защото се подух и се оказа ,че съм направила лека хиперстимулация , а при нарастване на ЧХГ се засилва и така , за това и направих теста по-рано .

# 511
Не са ми казали дали имам хипер стимулация а и се чуствах добре повреме и след стимулацията единствено след трансфера, можеби от дуфастона понеже ми причинява запек и подуване, имах първите пет дни ПМС днес нямам ама как ще устискам до понеделник незнам. Благодаря ти все пак за отделеното време.

# 512
Хиперстимулацията си проличава и не е приятно нещо под каквато и форма да е Simple Smile Аз все още съм с подути яйчници имах течност в корема. За нищо ! Пожелавам ти успех 🍀

# 513
Здравейте момичета!
Днес и на мен ми е 6 ден след трансфер.Имам леки болки в кръста и много леко ме болят гърдите но преди дни гърдите доста бяха болезнени. Това чакане ще ме побърка.
Много ми се иска да направя по ранен тест.

# 514
Ох ужасни са тия дни. Някой пишат че на 8 9 ден им е показало бледа черта на тест. Сякаш няма да му повярвам в тия дни ако е отрицателен. Ще пробвам. утре така или иначе трябва да ида да си взема лекарства и ще си взема аз едно тестче да пробвам.

# 515
Ох, като ходих до тоалетна водях на превръзката си една червена запетайка, много мъничка...викам си дали не го изхвърлих ембриончето..това нещо не знам какво е, но ще ме гони видът му до тест. А трансфера беше снощи към 18.30 на излюпен ембрион. Дали не се е опитвал да се вкопчи в лигавицата неуспешно и да е изхвърлен?!?!?!?! А може би е рано..Започнаха и моите терзания...

# 516
  • Благоевград
На 6 ден ми показа категорично отрицателен, а беше от тези, които отчитат над 10 ЧХГ, бяга ми го дали от клиниката. На 9 ден и то вечер ми показа бледа.

# 517
Шакира, щом е бил обелен, той тръгва веднага да се имплантира. По-точно се е опитал да се имплантира и има вероятност да е успял.
И аз чакам ли чакам. 9 ден от трансфер на тридневни съм. Имам още 7 дена до тест, не минава това време. 

# 518
Ох ужасни са тия дни. Някой пишат че на 8 9 ден им е показало бледа черта на тест. Сякаш няма да му повярвам в тия дни ако е отрицателен. Ще пробвам. утре така или иначе трябва да ида да си взема лекарства и ще си взема аз едно тестче да пробвам.
На мен на 8-ми ден ми показа две черти при първия опит

# 519
Ще пробвам ма 12ти тогава ми е осмия ден. Ще ви кажа резултата

# 520
Ох, като ходих до тоалетна водях на превръзката си една червена запетайка, много мъничка...викам си дали не го изхвърлих ембриончето..това нещо не знам какво е, но ще ме гони видът му до тест. А трансфера беше снощи към 18.30 на излюпен ембрион. Дали не се е опитвал да се вкопчи в лигавицата неуспешно и да е изхвърлен?!?!?!?! А може би е рано..Започнаха и моите терзания...

Шакира, пожелавам ти успех!
Ембриончето няма как да изпадне заради формата и положението на матката. Виж приложената снимка. При трансфер, ембрионът се поставя в "дъното" на матката. Няма мърдане от там.
Затова ни карат да сме с пълен мехур по време на транфер - той натежава и изправя формата на матката, така че "дъното" ѝ е по-лесно достъпно.

# 521
Мен не са ме карали нищо не ми казаха и даже не са ме гледали с ехограф докато го слагаха. Понеже съм по фонда само видяха размера на лигавицата че е 11мм и малко . Много ме учуди това все пак попрочетох тук там и предполагах че ще ми кажат да не ходя до тоалетната, но уви. Доверих се пък ще видим на 15сти.

# 522
Е няма значение , че си по фонда и аз бях . Не би трябвало да има разлика Simple Smile

# 523

Шакира, пожелавам ти успех!
Ембриончето няма как да изпадне заради формата и положението на матката. Виж приложената снимка. При трансфер, ембрионът се поставя в "дъното" на матката. Няма мърдане от там.
Затова ни карат да сме с пълен мехур по време на транфер - той натежава и изправя формата на матката, така че "дъното" ѝ е по-лесно достъпно.

Дано да е така! Благодаря ти много!😘

# 524
Имах предвид че единственото за което ме прегледа беше за да запише дебилината на лигавицата. Беше с вагинален и това беше. Свършихме за няма и 5мин.

Общи условия

Активация на акаунт