Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 415
  • 800
  •   1
Отговори
# 495
През всичките години на опити всеки месец имах "симптоми". След трансфера и след положителният тест... нямам до този момент единствено ставането вечер по няколко пъти до тоалетна . Така че не ги търсете . Лежах в болница скоро за задържане и имаше момичета ин витро и такива естествено заченали, като те ми споделиха ,че също са нямали , а всички бяхме в различни месеци . На мен не ми се вярваше , че няма как да нямам ,но msi_msi тогава ме обнадежди ,че до 9тият месец е нямала нищо различно Simple Smile))))

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 17:24 от mmoira

# 496
Care88, болки преди трансфера не съм имала, но аз бях със ЗЕТ, т.е. пункцията ми беше 3 месеца по-рано. Иначе имам редовен цикъл и си имах нормалните предърпвания . Всяка бременност е индивидуална , знам колко е тежко да се чака и тази надежда те кара да се вглеждаш във всяка една реакция на организма. 7 години ми отне този положителен резултат.

# 497
През всичките години на опити всеки месец имах "симптоми". След трансфера и след положителният тест... нямам до този момент единствено ставането вечер по няколко пъти до тоалетна . Така че не ги търсете . Лежах в болница скоро за задържане и имаше момичета ин витро и такива естествено заченали, като те ми споделиха ,че също са нямали , а всички бяхме в различни месеци . На мен не ми се вярваше , че няма как да нямам ,но msi_msi тогава ме обнадежди ,че до 9тият месец е нямала нищо различно Simple Smile))))
MSI  отново ще каже същото, че не съм имала никакви, ама никакви симптоми през цялата бременост Heart Eyes освен, че бебето мърдаше и риташе и че в деня на термина ми падна тапата и си родих в същия ден. Аз изобщо не съм усещала никакви миризми, не ми е прилошавало, не ми се е дояждало нещо определено, нито ми се е спало, тичах като конче из улиците, че даже съм копала с мотика във втория месец. Всичко е много индивидуално.

# 498
Аз след трансфер имах само утрогестан. Резултата беше положителен.
Според мен повечето лекарства са излишни.
Как приемаше утрогестана- пиеше ли го или вагинално и по колко хапчета на ден?

# 499
  • София
2х3 вагинално.
Някои дни го пиех, тогава по 2.

# 500
Здравейте! Днес ми беше трансфера на една 5дн.бластоциста. Видях, че са и правили асистиран хетчинг. Така, че ако нещо се случи, се надявам да е близките няколко дни. Или пък когато се случи😉. Дано! Успех на всички!

# 501
Успех, Шакира! Предния път и при мен бяха приложил асистира хетчинг, а сега не. Чудя се ще има ли някаква разлика? Например в имплантацията, възможно ли е преди да е била по-рано заради метода...

# 502
Извинявам се, какво означава асистиран хетчинг? До сега не са ми го правили и не съм запозната..

# 503
  • София
Изтъняват мембраната, за да се излюпи по-лесно. Мисля, че го правят на всеки ЗЕТ, а при някои и на пресен трансфер.

# 504
Да. На мен ми го направиха при първото ин-витро, пресен трансфер. Сега при второто не са.

# 505
Момичета големината на Ц дали е на 28 или 40 дни играе ли роля след трансферана хормона и това кога ще се имплантира ембриона. Мисля на 11 ден да пусна кръвен, което е 28ми ден от началото на Ц, но мо я е на 40 дни.

# 506
Слагаш ли Утрогестан или друг прогестеронов препарат? Защото той в повечето случаи не позволява на лигавицата да се отлющи, дори и да е нямало имплантация. Макар че някои прокървяват.. В смисъл, че цикъла тук няма значение. При първия ми опит, който беше неуспешен, не ми дойде докато не спрях Утрогестана.

# 507
Утрогестан 3х2 вагинално и дуфастон 2х1. А 11ден рано ли е за тест?

# 508
Аз си направих теста на 10тият ден на 3дневни и ми отчете Simple Smile

# 509
Аз си направих теста на 10тият ден на 3дневни и ми отчете Simple Smile
И мойте бяха три дневни. 10тият ден ми е в неделя затова реших да го оставя за понеделник (11ден). А имала ли си ПМС след трансфера аз имах но днеска вече не (6ден) нито гърди ме болят нито корем.

Общи условия

Активация на акаунт