Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 428
  • 800
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, като ви четя, чак сега си обяснявам защо моят опит приключи отрицателно след като е имало имплантация. Та мен през цялото време ме понаболваше, от време на време ме отпускаше, но си ме болеше, ама кой да се сетинда пие Ношпа.... Ех, жалко, а имаше имплантация... Cry

# 481
  • Благоевград
Като ви чета и се ядосвам... Още в деня на трансфера ми изписаха една шепа хапчета - Дуфастон, Кринон, Естрофем, Медрол, Натаспин, Фраксипарин, Но-шпа, като последното беше 3х2. Такава доза беше и Дуфастон. Наистина ми е чудно. Особено пък се знае, че Дуфастона и Кринона спомагат за задържане, Но-шпа, за да няма контракции, Медрол, за да не отхвърли ембриона, Естрофем за спомагането за образуване на плацента. Наистина се учудвам, че не изписват такива лекарства в много клиники.

# 482
На мен освен лекарствата (кринон гел , медрол , аспирин протект ) след самият трансфер ми биха и инжекция но шпа .

# 483
Като ви чета и се ядосвам... Още в деня на трансфера ми изписаха една шепа хапчета - Дуфастон, Кринон, Естрофем, Медрол, Натаспин, Фраксипарин, Но-шпа, като последното беше 3х2. Такава доза беше и Дуфастон. Наистина ми е чудно. Особено пък се знае, че Дуфастона и Кринона спомагат за задържане, Но-шпа, за да няма контракции, Медрол, за да не отхвърли ембриона, Естрофем за спомагането за образуване на плацента. Наистина се учудвам, че не изписват такива лекарства в много клиники.

Можеш ли да споделиш по колко таблетки от вид на ден пиеше. Аз до сега съм пила Дуфастон и Естрофем. Другите даже не съм ги и чувала. За Но-шпа никога не са ми казвали да пия.
А до сега и след трите ми неуспеха се вижда, заключението е че има проблем със задържането!

# 484
И аз имам изписани същите лекарства като на signora_tina. Естрофем 3х2, дуфастон 3х2, нош-па 3х2 за 7 дни, но аз го продължих при нужда, натаспин 2х1, кринон х 1бр., фраксипарин 0,4 и медрол за 10 дни Simple Smile

# 485
Изписаха ми Ношпато... но ми казаха да пия при нужда, а не ппстоянно. А аз откъде да знам дали нуждата е дошла, но явно беше нужно... Ох, какво да ви кажа. Аз и много се движех през цялото време, усещах неразположение точно в матката, ама кой да ми каже постоянно да ги пия тези хапчета. Може би това беше причината за неуспеха, но наиситина имаше имплантация и много други симптоми за бременост... много жалко, ще опитаме пак.
Сега му вгорчих живота на ММ с горчивите билки и други неща, както и с диета... Готвим се за близнаци Stuck Out Tongue Winking Eye
Стискайте ни палци следващия път да се получи Hands Pray

# 486
  • Благоевград
И аз имам изписани същите лекарства като на signora_tina. Естрофем 3х2, дуфастон 3х2, нош-па 3х2 за 7 дни, но аз го продължих при нужда, натаспин 2х1, кринон х 1бр., фраксипарин 0,4 и медрол за 10 дни Simple Smile

Същата схема беше и моята. Сега продължавам с Кринон, Естрофем вече е 2х1, Дуфастон 2х1, Но-шпа при нужда, Фраксипарин вечер и Натаспин 2х1. Пия и Инофолик 2х1 от преди това, вит. Б12 2х1, Вигантол по схема, Топ фолат 1х1.

# 487
Момичета, я да кажа и в тази тема за АМХ.
Вчера говорих за подаването на документите към Фонда и се оказа, че вече АМХ  трябва да е поне 0,5. За всеки случай да ви кажа, да знаете, може някой познат да няма АМХ над 1, така че ще го зарадвате Heart Eyes

# 488
Ще си позволя да говоря само от моя опит . Това с лекарствата е много индивидуално. Моят последен и успешен трансфер беше в Истанбул в началото на декември 2018, единствено фолиева киселина и един кринон гел на ден. Сега съм бременна в пети месец. Имах предърпвания, ПМС болки.. не съм пила но-шпа. Само да кажа , че в Бг опитите бяха неуспешни, а ме тъпчеха с куп лекарства. Успех на всички чакащи хубава новина.

# 489
Аз съм на дуфастон, утрогестан, апирин протект, фолиева киселина, ношпа освен ПМС и малко лато вървя ме наболява. Все още съм в очакване на тест такаче немога да кажа дали ще е успешен или не за сега.

# 490
  • София
И според мен наличието на много лекарства не значи повече успех от обратното.
Мисля в БГ най-много лекарства изписват в Селена, Щерев и Надежда.
Имам близка в друга клиника, след трансфер имаше само утрогестан и фолиева, роди си бебето.
Сигурно се потретвам но ако ембриона е читав и лигавицата перфектна и без медрол ще се роди бебе...
(Освен ако жената няма наистина медицински проблем, който да налага приема на кортикостероид)
При повечето от нас всичко е само превантивно, но дори и всичко да изпием, ако няма да има бебе - еми няма да има бебе....

# 491
  • София
Аз след трансфер имах само утрогестан. Резултата беше положителен.
Според мен повечето лекарства са излишни.

# 492
Ще си позволя да говоря само от моя опит . Това с лекарствата е много индивидуално. Моят последен и успешен трансфер беше в Истанбул в началото на декември 2018, единствено фолиева киселина и един кринон гел на ден. Сега съм бременна в пети месец. Имах предърпвания, ПМС болки.. не съм пила но-шпа. Само да кажа , че в Бг опитите бяха неуспешни, а ме тъпчеха с куп лекарства. Успех на всички чакащи хубава новина.
А преди трансфера имаше ли ПМС 🙄

# 493
И аз съм на почти всички изброени лекарства: Естрофем 3х1, Дуфастон 3х1, 3х3 Утрогестан сменихме с 1 Кринон на ден, през ден редувам Аспирин и Фраксипарин. Ако имам нужда: Но-шпа. Засега нужда не съм имала. От Аспирин и Фраксрипарин не би трябвало да имам нужда, защото нямам мутации за тромбофилия, но ги предписват заради имплантацията. Но не се настройвайте сега зле заради лекарствата, една приятелка тъкмо разбра, че е бременна, а е на почти същата терапия.
Да ви кажа аз какво наблюдавам: три момичета правихме заедно трансфер. Всички имаме еднакви симптоми: повишена температура, леки и епизодични ПМС, главоболие, топли вълни, втрисане, леко гадене. Все едно сме бременни, но от трите ни едната е бременна, другата не е, моят тест е чак на 16ти ден. Забелязах, че вчера телесната температура ми падна на 36.8 и се сдухах (бременната също има 36.8 телесна температура).  Сутринта като сложих Кринон, всички симптоми се върнаха: гадене, 37.2 температура, потене. Та най-вероятно такова нещо като симптоми много често изобщо не е от наличие или липса на бременност. От всички тези хормони не можем да разграничим кое е истински симптом и кое е симптом от лекарствата.

# 494
  • Благоевград
Според мен е много рано за симптоми. След 6-7 ден от трансфер настъпва имплантацията, може да има зацапване, може да няма. Всичко друго според мен е от лекарствата като усещания. Когато правихме инсеминация бях убедена, че съм бременна, имах "симптоми", но се оказа, че изобщо даже не е имало овулация, а съм си въобразявала, или най-вероятно е било от Дуфастона. Така че се въоръжете с търпение. Има кога да настъпват същинските симптоми, и повярвате ми, ще ги познаете.

Общи условия

Активация на акаунт