Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 227
  • 800
  •   1
Отговори
# 570
няма по ужасна болка от менструалната.направо те удря в мозъка,изпотяваш се,идва ти да крещиш,но нямаш въздух и да дишаш даже.Завиждам на всяка която има безболезнена и кратка менструация.

# 571
Момичета нещо били повлиало на теста за бременост. Нямам прегнил имам само овитрел които беше на30,03. Обещах ви утре да пробвам да видим  теста какво ще покаже. Но днес се зачудих за лекарствата и намерих за овитрела ама е минало повече от 10 дни.(така пише в листовката)

# 572
Ако са минали 10-11дни би трябвало да се е изчистил.
Стискам палци за хубава плътна втора чертичка Simple Smile

# 573
ох дай боже малко е раничко да покаже ама квото и да е понеделник съм на кръвен. Мъжа ми ме кара още тази вечер. ама неможе

# 574
Кръвен и на 10 ден след трансфера показва Simple Smile

# 575
Кръвен и на 10 ден след трансфера показва Simple Smile
10тия ден е в неделя затова реших в понеделник пък и да е по висок резултата да сме сигурни.

# 576
    няма по ужасна болка от менструалната.направо те удря в мозъка,изпотяваш се,идва ти да крещиш,но нямаш въздух и да дишаш даже.Завиждам на всяка която има безболезнена и кратка менструация.
    Понеже обсъждате тези предменструални и мрндтруални болки, ще ви кажа,  че се отървах от тях като изпълних една рецепта, но вие нали сте след трансфер, та ме е уместно да я изпълните. Наметих я в руски сайт, преведох си я и се отървах от болките. Бих ви я споделила рецептата, но не сега, защото тя е в компа. Ако искате, ще ви я споделя. Като цяло рецептата е за Ендометриоза. След като я изпълних, отидох на гинеколог и му го споделих, той погледна рецептата и не каза нищо, защото не е в негов интерес с билки да се отърваваме от болките Stuck Out Tongue Winking Eye

# 577
    Здравейте момичета. Да се запиша и аз за дългото чакане - 7 ден. Това ми е 3-ти опит на 3 ембриончета/2 на 5 ден пресни, пресни☺️и 1 замръзено също на 5-ти ден/. Търсих други момичета с подобен трансфер, но не намерих много инфо за подобни трансфери. Дано ни е на късмет 🙏. Симптоми почти нямам освен от време на време менструални болки и температура 37.4, която мерих преди няколко дни, но прочетох от други момичета, че тя е от лекарствата. Пожелавам Успех на всички. И нека не спираме да вярваме в чудеса 😍

# 578
    Момичета, чета че при повечето от вас след трансфер имате запек, при мен е точно обратното. Вече от няколко дни съм така, но днес вече започвам да се плаша. Мога ли да пия стандартните лекарства като Лопедиум примерно или нещо друго да препоръчате, който се е сблъсквал с проблема?

# 579
    Мили дами пробвах но явно при мен няма да покаже на 8ми ден или е рано или няма нищо в понеделник ще си пусна кръвен (11ден) и ще ви кажа резултата. Казах че няма да се разочаровам ама малко съм разочарована. Нямам никакви симптоми дории ПМС. А и друго да питам като съм ходила при гинеколог със съмнение за бременност винаги първо ме е натискал по корема и пита дали има болка като кажа не и той казва бременост няма. Сега като се натисна по корема пак няма дали наистина няма или е рано?

# 580
    Защо трябва да има болка и така да има бременност ? При мен не са проверявали така . А за теста след като  пусках кръвен и след това още един след два дена да видим как се покачва , искахме да си направим тест за спомен (пиклив) и въпреки положителният кръвен (2ри) на другият чертичката беше почти невидима Simple Smile)) Така , че още е рано според мен да отчете , освен ако не е кръвен .

# 581
    Понеже някой момичета са казвали ч и в осмия ден им е показало реших и аз да пробвам. Не съм се отказала. Надявах се поне да знам какво се случва, Но ще си изчакам до понеделник и ще видим. А относно болката просто така ми е направило впечетление не казвам че е признак просто питам дали на някой му се е случвало.

# 582
    Знам за една жена с кръвен 150 ЧХГ и напълно отрицателен уринарен.
    Моята лекарка ме кара да си правя тест на 16 от трансфер. Днес ми е 11ти. Вече имам един неуспешн трансфер. Ако тестът е отрицателен на 16 ден, няма да има информация дали е имало имплантация. затова в края на 9 ден си пуснах кръвен. Не съм го погледнала, чакам си сряда.

# 583
    ще го имаш и няма да го видиш. оо аз ще карам 30км за да го видя на втория час иначе мога да си го пусна тук от където съм но ще ми излезне чак  слетобед.

# 584
    Ами защото и да е отрицателен докторката няма да ми спре лекарствата. Миналия път си направих по-ранен тест, не ми спрях лекарствата. Ревях и слагах Фраксипарина. Затова този път ще изтрая, колкото и да е трудно.
    Надявам се поне на имплантация, защото ако няма, ще започна да мисля за ЕРА тест, хистероскопия и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт