Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 236
  • 800
  •   1
Отговори
# 555
Момичета тези от вас които сте били в Щерев ,а и по принцип , по къс протокол как стартирахте ? Докторката ми лаза като ти дойде на 1 ден звъниш в клиниката и почваме от 2 ден на Ц. Днес ми дойде звъня в клиниката ,казвам че така са ми казали и тези от рецепция ми викат ми както сте се разбрали , идвате утре и чакате . Нито ми искаха данни да ме вкарат в системата дори като деда знам съобщение ,че ще отида утре (не записвали часове ) и малко съм объркана . Другото което е аз съм с много болезнен Ц сутринта станах и пих едно хапче и ги попитах пак на рецепция утре като стана ако много ме боли (защото ако ме боли НЗ как ще стигна до болницата ) мига ли да пия нещо ,ще ми взимат ли кръв за хормоните преди да ми назначи стимулацията и т.н и те ми казаха ,че нищо не мига да ми кажат ..... д-р днес не е в клиниката да искам обаждане по късно вечерта и не знам какво да правя и кой да пита ... . Моля споделете при вас как е било ? 🤗

Моето лично мнение е да бягате много надалеч от Щерев. Аз по принцип от юни месец още ги чакам да ми се обадят за донорска яйцеклетка(бях на преглед, докторката ми каза, че ми пуска документите в списъка с чакащи и като ми се обадят, трябва да попълвам разни други документи, но още не са се обаждали).
В момента съм бременна в 5 седмица с моя яйцеклетка, нищо че уж беше невъзможно според докторите в Щерев Simple Smile
Но реално щом сте се хванали там на хорото, все пак мисля, че не е проблем да пиете но шпа за болката или нещо друго, което ви помага(стига да не е от силните, които разреждат кръвта), защото това няма общо с хормоните, за които биха ви искали изследвания. Аз съм по същия начин и винаги съм пила лекарства(но шпа по 1 хапче или по 2, в зависимост от болката) без значение дали ще имам преглед, даване на кръв и т.н.

# 556
  • София
pipi, аз започнах със стимулацията на 2-ри ден, вечерта ми биха първата инжекция. Също като теб съм с доста болезнен цикъл и се друсам с лекарства и така се беше случило, че на 2-рия ден от цикъла ми случайно се падна и първия ни преглед в болницата. Тогава доктора каза "пускаме хормони и ако всичко е ОК, стартираме след 2 часа стимулацията". Чиста случайност беше, че първия преглед съвпадна с този ден.

Аз бях погълнала доста обезболяващи последните 2 дни, но дори и не се замислих да питам. Пуснах си хормоните и всички бяха в норма, съответно стартирахме стимулацията. На мен лично това не ми повлия на изследванията. Успех ти желая, не се притеснявай толкова, не вярвам едно хапче да се отрази до такава степен.

# 557
И аз не мисля, че една-две табл.Но-шпа ще повлияят на хормоните. Какви обезболяващи взимате, че се притеснявате? Защото дори по време на бременност се дава да се пие Но-шпа, Папаверин, Парацетамол (който едва по време на бременността разбрах колко добре обезболява).

# 558
Аз от три седмици съм на но шпа ,а болницата бях на папаверин системи (а съм в трети месец ) и според мен не би попречило , но все пак е хубаво доки да каже .

# 559
и аз мисля че болкоуспокояващо няма да повлияе на хормоните

# 560
При мен болката в първите два дни е толкова силна, че ако не съм на аулин няма никакво спасение..

# 561
От дългото ми четене по форума знам че сутрин пускаш хормони и на обяд те преглеждат . та ако може да остиска само докато и вземат кръв и още там да си пие обезболяващите и да я прегледат.

# 562
Сега се сетих за една съученичка, която като и дойдеше, с такива ужасни болки беше, на болкоуспокояващи, с кръгове под очите и дори на легло първите дни..Какви са тези болки винаги съм се чудела. Но е факт, че има жени които много страдат. Наскоро някъде ми се мерна, че е симптом на ендометриозата. Е, предполагам не при всички. Нека вземе 2 Но-шпи + 1 папаверин. Ще помогнат и не са токсични, като Аулина.

# 563
Момичета много ви благодаря , аз пих днес Feminax за болката имам и nurophen в нас .

Lowin ами на мен ми казаха именно това ,отивам на 2ри ден за започване на стимулация направо . Какво ще ми дават и на каква база ще ми го дадат не знам за това предполагам ,че сутринта като отиде и ме вземе по някое време първо ще пусне хормони и след това пак сигурно ще чакам да ми назначи или направо бие първата инжекция ... нямам си и на идея :/ утре ще разбера . Аз пих orgometrila и аз заради задържан фоликул миналата седмица на 26 ден от Ц като бях на преглед . В момента ми излиза през носа цял ден рева и не знам защо . Моля де да не ми е така и от стимулацията ,че луда ще стана 🙈😣❤

# 564
Pipi8, утре като се регистрираш и ще те извикат на преглед, после назначават стимулация и след няколко дни те викат пак. Тогава преди прегледа отиваш да изследваш хормоните. При мен така беше.

# 565
Pipi8, утре като се регистрираш и ще те извикат на преглед, после назначават стимулация и след няколко дни те викат пак. Тогава преди прегледа отиваш да изследваш хормоните. При мен така беше.
Ясно ! Благодаря ти Slanceto 🤗🤗🤗

# 566
Все пак пробвай някой път комбинацията, която ти казах. Това са спазмолитици, които не само обезболяват, но и отпускат мускулатурата на органите. Но-шпа+Папаверин.

# 567
На мен и Спазмалгон ми действа много добре, но го пия от години и вече се налага понякога да пия по 2ва наведнъж. Аз също съм със много силни болки и като попитах в клиниката ми казаха че няма проблем да пия спазмолитици  или парацетамол.
      За аулина обаче не знам, че той е доста силен.
Съгласна съм със Шакира относно комбинацията. Когато се комбинират определено действат по-добре.
     Остава въпросът на кой какво му действа.

# 568
Само да напомня, че сме в темата за чакане след трансфер и някои момичета да не си помислят да се обезболяват със Спазмалгон точно сега! Противопоказан е! Комбиниран медикамент е и съдържа Метамизол, демек Аналгин, а той не се дава на бременни.

# 569
Всеки път има казвам на лекарите, че на моменти много ме свива корема, особено след трансфер, след тест, стяга се..Казват ми да пия нош-па..Какво е това чудо от мен, контракции ли се водят?

Общи условия

Активация на акаунт