Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 174
  • 800
  •   1
Отговори
# 615
Продуктите на билкова основа са супер, само четете да не съдържат Майчин лист (сена), че такива контракции на червата прави (съответно и на матката).

# 616
Аз имам проблеми със стомаха като цяло и ми казаха, че моа да приемам Талцид. Мен лично от него ме прокарва яката работа.

# 617
При мен действа киви на гладно , вода през деня , леки храни и повече плодове и зеленчуци като цяло Simple Smile

# 618
Моля ви кажете нещо, което е против разтройство! От втория ден на трансфера съм така, стомаха ме боли вече, постоянно се чува къркорене от него. Пих лопедиум, помогна за няколко часа, но после всичко почна отначало.

# 619
Моля ви кажете нещо, което е против разтройство! От втория ден на трансфера съм така, стомаха ме боли вече, постоянно се чува къркорене от него. Пих лопедиум, помогна за няколко часа, но после всичко почна отначало.
дай на мен аз ще ти дам моя запек

# 620
Шакира, дай му време ще започне да се проявява Simple Smile Аз първия път имах всеки ден придърпвания, все ми беше тежко и подуто, а на 5 ден някъде и едно пробождане много силно. Сега пак го имах, но малко по-късно и продължи цял ден, все едно ме боцкат в една определена точка. На другия ден все едно нищо не е било. Не съм имала болки, тежести и подувания Simple Smile Сега съм с болезнени гърди и понякога болки като преди цикъл и съм 14ти ден след трансфер на 3 броя Simple Smile Нито ми е лошо (смятам че е много рано за това). Предния път запек, подуване, тежест, сега точно обратното и дано така си остане.

# 621
Повярвай ми, не искаш! 😀 Не мога да задържа нито вода, нито храна.. С две думи не излизам от тоалетната.

# 622
Повярвай ми, не искаш! 😀 Не мога да задържа нито вода, нито храна.. С две думи не излизам от тоалетната.
Просто да разведря малко . Знаешли може да ти се струва странно но при мен е действало в такива случай две сурови бобчета, яж повече суха храна и по малко фибри , питай и доктора за лекарство.

# 623
Sladurche,честито!❤😍 Аз на 14ти ден след 2 5дневни бях 3000 - близначета,и двете се бяха хванали,не прочетох колко са ти върнали и на кой ден. Simple Smile
Kiki_riki против запек накисвай вечер 4-5 сушени сливи в голяма чаша с вода и на сутринта я изпивай на гладно - на мен само това ми помага.
Относно тубарния фактор - аз съм с една запушена, от 1ви опит се хванаха.Това е най-"добрия" фактор за ин витро. Simple Smile

# 624
Мисля, че Ре-КОМФОРТ е подходящо. Мъжът ми е с много чувствителен стомах и това го спасява, защото не може само с лекарства да се тъпче. Съдържа само пробиотици. И не пише нищо в листовката за бременност (тоест не е противопоказно. Те си вързват гащите винаги, дори за лекарства, които не вредят).
И пий мнооооого вода, защото при бременност трябва да се увеличи приема.

# 625
при мен проблема беше само и единствено това. Вече казах следяла съм си ову в продължение на 4 месеца с бт и тестове и всеки месец си имах. Ние сме икси понеже попрочетох тук там и се направих малко на хитра възползвах се че мъжаи беше болен и беше на антибиотици и пуснахме двете спермограми и бяха ужасни и не одобриха по мъжки фактор. Но при трансфера без да се замисли д-р каза че едвали не няма да стане сега защото съм дебела и зарадди това не са се и развили добре и яйцеклетките. Дай боже да стане (при всички ни) поне това да му докажа че не е прав.

# 626
Сладурче, тихичко честито ! Страхотен резултат, лека и безпроблемна Б до термин Simple Smile
Кики, теста със сутрешна урина ли го прави? И каква марка беше?

# 627
Да с първата , марка смотан май беже престо. Просто случайно го намерих в чекмеджето и като стигнах вече в тази тема реших да го пробвам. и явно е рано 8ми ден ми е

# 628
Престо да доста чувствителни, но ще стане ясно в понеделник. Стискаме палци за две хубави чертички

# 629
Понеделник направо на кръвен

Общи условия

Активация на акаунт