Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 187
  • 800
  •   1
Отговори
# 600
Сладурчеее честито! Имам подозрения, че ако са били две ембриончета, може и двете да са се хванали!

Аз сега бях на лекар. Видяхме сакче и вътре точица. Казаха, че за 6-та седмица се развива както трябва. Другата седмица пак съм на лекар и сега продължавам стремглаво с всички 16939292 вида лекарства 😁
Обаче забравих за термин да питам 😂😂

# 601
Асат и алат не са ми пускали май. Те ми дадоха един документ които пише всичко какво колко са ми били хормоните колко са изкарали какво се е оплодило какво са върнали. Винаги преди да си тръгна от клиниката си исках номерче и аз си ги вадих изследванията. Нека доиде понеделник пък ще видим.

# 602
Аз нямам доказана бременност все пак, НО докторката ми е оптимист и смяташе термин. При цикъл на 9 март каза добавяме 7 дена, значи термин на 16 декември. Ако са близнаци, 1 декември. Така че цикъл + 7 дена + 9 месеца Simple Smile

# 603
Честито ! Повече от страхотен !!!! Две ли бяха ? Прилича ми на двойна радост 💕

Здравейте момичета, тест на 14 ден с резултат 1055, добре ли е?

# 604
Момичета, много ми е лошо. Коремът ми е подут.Като се изправя и започва да ми се гади, но не съм повръщала. Вие как се чувствате?

# 605
Аз имах дни, в които ми беше зле. Не съм повръщала, но ми се гадеше. Но всичко отмина вече. За съжаление го отдавам по-скоро на Естрофема, Кринона и Дуфастон, отколкото на нещо друго.  Пробвай да пиеш вода с лимон. Успокоява

# 606
Аз нямам доказана бременност все пак, НО докторката ми е оптимист и смяташе термин. При цикъл на 9 март каза добавяме 7 дена, значи термин на 16 декември. Ако са близнаци, 1 декември. Така че цикъл + 7 дена + 9 месеца Simple Smile
А за близнаци махат две седмици така ли?

# 607
Еми така ми каза. Надявам се да се класирам за 1 декември

# 608
Върнаха 3 ембриона на 29.03,лекарката каза, че резултатът е силно положителен 😁
Каза, че може и две да са, но на преглед след една седмица.

# 609
Мога да опиша всички свои усещания от първата си бременност, докато чаках след трансфера. Сега май ще е различно. Ако въобще се случи имчлантацията. Предните два дни имах някакви вътрешни усещания, нещо като тяжест и дърпане , даже по едно време като шило усещах нещо вътре да работи. Събудих се днес и нищо. Само лека тяжест ниско долу. Знам, че е рано. Но все очаквам намеците, които предния път тялото ми даваше.
Какви са вашите усещания?
На мен днес ми е трети ден на 5дн.бластоциста.

# 610
Здравейте момичета
Днес ми е 8 ден от трансфера и много ми се иска да си направя кръвен тест.
Мислители че ще отчете ако има бременост?

# 611
Аз направих един на 10 ден, ей така на майтап, и излезе съвсем бледа черта.
На мен на 6, 7 ден започна да ми се гади,хапвам много, болки почти не съм имала, но вечер към 4-5ч. задължително ходя до wc.

# 612
Аз не мога да ходя до wc. Моляви врче трети ден  кажете нещо да пия да си взема страх ме е и да ср напъна нали не било хубаво

# 613
Дуфалак дават на бременни и след трансфер.  Или свещички Ева Кю.
Аз ям по 7-8 кивита на ден и горе-долу е добре положението.

# 614
  • Благоевград
Аз съм доволна от Фрутилакс, сироп е, може да се пие от бременни и кърмещи жени. На растителна основа е. Само 1 чаена лъжичка ми подейства 1 час след прием и то с 5 дни запек.

Общи условия

Активация на акаунт