Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 213
  • 800
  •   1
Отговори
# 585
Късмет ти пожелавам и дано не се стига до ера тест и хистероскопия.

# 586
Знам колко е трудно да чакаш резултатите от теста. Моя беше за днес но го направих в понеделник (на 10ти ден). Все едно си чаках присъдата... Страх ме беше да видя. Беше 30...стори ми се малко и след два дни повторих - 110. Покачва се и няма да правя повече, за да не се стресирам ако не се покачва както трябва. Днес ми беше деня за тест, на 14ти ден. Но ако има нещо показва и на 10ти а даже и на 9ти. Но моите притеснения не свършват до тук, защото до сега не съм имала развити ембриони, а празни сакчета и чакането си продължава.

# 587
Покаазва ама показва на кръвен аз правих пиклив. В понеделник 11 ден не остана два дни. До сега търпяхме можем и още малко. Първо инвитро ми е можеби затова съм по спокоина. А и като чета че не са много дамите с от първи успешен опит някакси не съм чак толкова оптимистично настроена. Но и нашия проблем не беше някакв кои знаи какъв просто ми бяха запушени тръбите и силно нагънати. Не е хормонален дис баланс лошо качество на сперматозоидите а едни но много важни запушени тръби. Миналата година 4месеца си следях овулацията с бт и тестове всеки месец имах но не се случваха нещата. Тогава мр жегна нещо че може да р запушено и затова започнахме. Отпушихме ги но ме достраша да пробваме нормално защото ми казаха че може да стане извън маточна, а така или иначе бяхме одобрени от фонда защо да не опитаме още на следващия цикал след операцията почнахме. И така сега си чакаме 15сти да разберем.

# 588
Тубарният проблем е много лоша присъда при нормални опити, но е с най-висока успеваемост при инвитро. Дано.
Слънце, много хубав резултат наистина. След колко време ще регистрират ембрион? На едно момиче от друг форум двама лекари й казаха празен сак, но расте. Не отписаха нещата веднага, защото растеше. На другия ден отиде на трети лекар с по-добра апаратура или око и той видя и ембриончето вътре.

# 589
Даа, кръвен показва, другите не. Но на мен от клиниката ми дадоха някакъв тест с чувствителност 10. От любопитство го направих на 11 ден и имаше бледа черта. Предния път като ми беше първо ин-витро и не посмях да го направя по-рано. Пикливия го направих на 14-ти ден, както ми бяха казали и пак имаше бледа чертичка, след 2 дни правих и шуърчек, който също беше много блед, но той е с чувствителност 25 мисля. Стискам палци за хубав резултат, предчувствам го Simple Smile
За плоден сак ме викат след две седмици. Преди пак така беше, но не се видя, една седмица по-късно го имаше но изоставаше, след 10 дни се установи, че няма нищо в него. Почаках си доста. От трансфера до тогава бяха минали 40 дни и бебе нямаше...

# 590
40дни Flushed незнам дали няма да съм откачила до тогава. Мисля ако е отрицателен да им се обадя да им кажа и фа спирам лекарствата, а ако е положителен да си мълча да ида на преглед и да им кажа че не искам да ме следят те а да си намеря лекар в моя град, защото маи нещо се канят да ме следят те. Незнам дали сме свършили с документите около фонда но ако има още нещо за разписване да разписвам и да си ходя. За отрицателен тест не мисля да се разкарвам до София.

# 591
Здравейте момичета, тест на 14 ден с резултат 1055, добре ли е?

# 592
Толкова е добре,че чак ти завиждам.
Благородно,разбира се.
ЧЕСТИТО

# 593
Kiki, ти им кажи какъв е резултата от теста, за да го представят пред фонда, а после си прави каквото решиш. Дано е положителен Innocent След него направо си отиди на преглед, където смяташ за най-добре за теб Simple Smile
Sladur4e, резултата е страхотен! Simple Smile

# 594
Благодаря Ви момичета!
Само дано всичко е наред, стиискам палци на всички за 2 чертички.

# 595
Как няма да е добре! Аз на 14 ден ще се надявам и на 1/3 от резултата ти!😀 Браво!

# 596
Аа значи това е последното да се представи резултат пред фонда на чхг? Без снимка от уз такали?

# 597
Сладурче честито безаварийно до края

# 598
Сладурче, честитооооо!!! Много се обнадеждавам , като разбера че някой е успял да забременее.Леко бременеене и здраво бебе .
Сладурче ти с колко ембриона беше?

# 599
Ехаааа, Сладурче, дай Боже всекиму. С този резултат и точица могат да ти видят вече на преглед. Пу-пу
Аз се надявам на всичко над 5, какво говорим за 1000. Да не сте сложили двечки, много висок резултат.
При моят неуспешен опит ми искаха просто да им пратя ЧХГ, НО е важно и в двата случая да идеш до клиниката. Там ти са документите от стимулацията. След като пишат на фонда с копие от ЧХГ, са длъжни да ти дадат досието ти. В него се включват стойностите на хормоните по време на стимулация, изследванията преди пункция като ПКК, АСАТ, АЛАТ, становище от пункцията, както и дозите от стимулация. Тази информация е много важна за следващи опити инвитро. Често не ги дават тези документи, но са длъжни при поискване. Подписваш се, че си ги получила и си тръгваш.  В моите документи не ми бяха въвели дозите стимулация и аз си ги въведох сама, докато все още ги помнех.

Общи условия

Активация на акаунт