Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 161
  • 800
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, вие по колко дуфастон пиете на ден? Аз имах назначен 3 по 1, но след положителния тест докторката ми каза да намаля естрофем, написала ми го е даже 2 по 1 и май каза и за дуфастона 2 по 1. Сега погледнах на бележката, че не го е поправила и май пак ще го почна 3 по 1. Дали съм си наредила нещо като го пих вчера и днес 2 по 1? Вкарах се в размисли...

# 646
signora_tina,да - при Савова съм. Simple Smile
sladur4e7,щом са 3дневни има вероятност да са 2 😍.
И аз съм при Савова 😁

# 647
Аз се отчитам с тотално отрицателен резултат на 12 ден след трансфер. Втори трансфер ми е. Уж сме с мъжки фактор, но започвам да се чудя да няма някакъв проблем много скрит и при мен, та вече 3 хубави тридневни ембриона не могат да се имплантират дори

# 648
И все пак май го погледна или препишка някои. Съжалявам за резултата. И от тук на къде? Чу ли се с докторката. Спряхали ти лекарствата.

# 649
Просто е събота и реших, че ако са нули е по-добре да ги видя днес и да се нарева почивните дни, отколкото в офиса.
Не съм се чула, ще си ида след 3 дена при лекарката и да мислим някакъв план, че то в такива случаи само план те дърпа напред

# 650
Убедена съм че е тежко още веднъж съжалявам че така се случиха нещата. Късмет следващия път дано да е последен успешен с две прекрасни дечица.

# 651
Много съжалявам Teri_90! Бъди силна и знай, че все някога ще стане. Имате ли замразени ембриончета? И друго, въпреки, че е мъжки фактор понякога при жените също излизат някакви неща като антифосфолипидни антитела, тромбофилия, NK клетки. Сигурна съм, че доктора ще те посъветва какво да смените от стратегията до сега. Бъди силна и знай, че успехът ще дойде скоро!

# 652
Всичко това е изследване и е в норма. Имаме още 4 ембриона замразени.
Мисля за ЕРА тест, в София е, но ще се пътува, ако трябва. Но никъде няма информация колко време им отнеме на жените, за да открият  и имплантационния прозорец.
На всеки, когато му е писано, само не трябва да се отказваме при неуспех

# 653
Здравейте , днес ми е 12 ден от трансфер на 5 дневен бластоцит.
Резултата от кръвния тест при референтна стойност 5.0 mlU/ml е 15.38 mlU/ ml . Положителен или отрицателен е теста.
Благодаря .

# 654
Повтори го в понеделник, ако си го правила днес Simple Smile Стискам палци!

# 655
Повтори го в понеделник, ако си го правила днес Simple Smile Стискам палци!

Да , днес сутринта направих теста.
Задължително ще направя и във  понеделник. Дано стойностите да се завишат.

Благодаря ! Simple Smile

# 656
Аз се отчитам с тотално отрицателен резултат на 12 ден след трансфер. Втори трансфер ми е. Уж сме с мъжки фактор, но започвам да се чудя да няма някакъв проблем много скрит и при мен, та вече 3 хубави тридневни ембриона не могат да се имплантират дори
Teri_90 много съжалявам за резултата, но главата горе, с план и много надежда към следващия опит. Като се сетя на мен колко тежко ми беше миналия път, положителен тест, и после няма сърдечна дейност, спряло развитие и накрая кюртаж. Понякога си мисля, че е по-добре да не стане, отколкото да се преживее това. Стискам палци и съм сигурна, че другия път ще се получи 🤗

# 657
Всичко това е изследване и е в норма. Имаме още 4 ембриона замразени.
Мисля за ЕРА тест, в София е, но ще се пътува, ако трябва. Но никъде няма информация колко време им отнеме на жените, за да открият  и имплантационния прозорец.
На всеки, когато му е писано, само не трябва да се отказваме при неуспех
Много разочароващо е, но трябва да те държи мисълта ,че ще имаш втори шанс , без стимулация ,със замразените.
И аз съм с 3 неуспешни стимулирани опита и сега ми е 4, но досега не са оставали за замразяване.

# 658
Здравейте, след две кошмарни извънматочни бременности и махнати две тръби, и аз съм след трансфер на един петдневен със средно към лошо качество ембрион и морула,  която я сложиха, защото била още жива. В клиниката не ми дадоха много надежда, казаха че бременност с такова качество на ембриото (морулата не я сложиха в сметките ) е рядко явление.Отначало се ядосах,че се съгласих на трансфер, после се ядосах, защото при мен проблема е липсата на тръби и всичко уж излеждаше не толкова обречено като започнахме стимулацията, спермограмата е отлична,хормоните са ми перфектни,верно че не съм първа младост —39 г.,но имам едно детенце заченато и родено без проблем преди десет години.Като че ли моят случай не изглеждаше да е  такъв провал.Въобще,мисля след почти сигурните неуспехи тук да ходя към Турция юли. От доста дни ви чета Simple Smile Пожелавам успех на всички момичета,от сърце.

# 659
Здравейте, след две кошмарни извънматочни бременности и махнати две тръби, и аз съм след трансфер на един петдневен със средно към лошо качество ембрион и морула,  която я сложиха, защото била още жива. В клиниката не ми дадоха много надежда, казаха че бременност с такова качество на ембриото (морулата не я сложиха в сметките ) е рядко явление.Отначало се ядосах,че се съгласих на трансфер, после се ядосах, защото при мен проблема е липсата на тръби и всичко уж излеждаше не толкова обречено като започнахме стимулацията, спермограмата е отлична,хормоните са ми перфектни,верно че не съм първа младост —39 г.,но имам едно детенце заченато и родено без проблем преди десет години.Като че ли моят случай не изглеждаше да е  такъв провал.Въобще,мисля след почти сигурните неуспехи тук да ходя към Турция юли. От доста дни ви чета Simple Smile Пожелавам успех на всички момичета,от сърце.

Стискам палци да са ви на късмет. Без значение от качеството им,виждали сме всякакви случаи. А морулката защо да не я включват в сметките?

Общи условия

Активация на акаунт