Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 52 354
  • 800
  •   1
Отговори
# 105
Зависи как ти действа прогестерона ако не си бременна. Дано да си бременна и да не ти се налага да разбираш  Hug
   Момичета, на мене днеска ми дойде М. Очаквам към 19ч да разбера резултата от второто ЧХГ и да спирам с чиста съвест лекарствата.

# 106
Моят тест е отрицателен е - 1,20 mlU/ml.
Много късмет желая на всички!
Честит Празник! Heart Hug

# 107
Момичета, да ви питам, днес спрях лекарствата, но протечох някъде, че Преднизолона не се спирал от веднъж..
Пила съм го 14 дни и незнам.... Thinking
Преди малко се чухме с док., но забравих да я питам.

# 108
Момичета, съжалявам за отрицателните тестове! Ще дойде и нашето време!

Abrikotinnn, опитай се да се свържеш с твоя лекар, за да ти каже как да спреш преднизолона. Аз също не знаех, че се спира плавно.

# 109
Момичета, да ви питам, днес спрях лекарствата, но протечох някъде, че Преднизолона не се спирал от веднъж..
Пила съм го 14 дни и незнам.... Thinking
Преди малко се чухме с док., но забравих да я питам.

Моят прием беше по 1 таблетка дневно за 14 дни. След това имах още два приема през ден и го спрях 😊

# 110
  • Кърджали
Зависи как ти действа прогестерона ако не си бременна. Дано да си бременна и да не ти се налага да разбираш  Hug
   Момичета, на мене днеска ми дойде М. Очаквам към 19ч да разбера резултата от второто ЧХГ и да спирам с чиста съвест лекарствата.
Здравей, има ли резултат?

# 111
Момичета, здраво съм на въртележката  Sad.
  ЧХГто се е удвоило - 4
  Прогестеронът в сряда е бил 13 при горна граница за ЛФ - 23
/нали пазят кръвта по 1 седмица, та им казах да го изследват на тази от сряда/
  Започнах да се зобам с утрогестан  и през устата и от  днеска съм спряла антикоагулантите.
  Кървенето сякаш спря, но още имам на моменти доста осезаеми менструални болки.
  Звънях в клиниката. Док каза че било рано да се правят изводи, да не вземам антикоагуланти до датата на официалния тест след 1 седмица, а за прогестерона и кървенето нищо допълнително не предписа. А аз си мисля че той е виновен и за контракциите които усещах през цялото време  Thinking
   Да взимам парацетамол при нужда за болките, и това е.
   Даже не ми казаха да лежа.
   Явно разчитат на естествения подбор, ама какъв подбор при този нисък прогестерон.
    А аз си имам и на естествен цикъл и при доказана О нисък прогестерон, но никой не ми обръща внимание че явно не го произвеждам и по трудно го и усвоявам явно.
   Явно практиката на клиниката не е да ликува проблеми, а да прави ембриони и трансфери само.
   Ако греша , моля да ме поправите все пак.

# 112
Но-шпа срещу контракции. И знам, че не искаш да го чуеш, но с чхг 2 и 4 наистина никакви изводи не могат да се направят. Изтрай малко.

# 113
  • Кърджали
Момичета, здраво съм на въртележката  Sad.
  ЧХГто се е удвоило - 4
  Прогестеронът в сряда е бил 13 при горна граница за ЛФ - 23
/нали пазят кръвта по 1 седмица, та им казах да го изследват на тази от сряда/
  Започнах да се зобам с утрогестан  и през устата и от  днеска съм спряла антикоагулантите.
  Кървенето сякаш спря, но още имам на моменти доста осезаеми менструални болки.
  Звънях в клиниката. Док каза че било рано да се правят изводи, да не вземам антикоагуланти до датата на официалния тест след 1 седмица, а за прогестерона и кървенето нищо допълнително не предписа. А аз си мисля че той е виновен и за контракциите които усещах през цялото време  Thinking
   Да взимам парацетамол при нужда за болките, и това е.
   Даже не ми казаха да лежа.
   Явно разчитат на естествения подбор, ама какъв подбор при този нисък прогестерон.
    А аз си имам и на естествен цикъл и при доказана О нисък прогестерон, но никой не ми обръща внимание че явно не го произвеждам и по трудно го и усвоявам явно.
   Явно практиката на клиниката не е да ликува проблеми, а да прави ембриони и трансфери само.
   Ако греша , моля да ме поправите все пак.

Не съм  чела всичките то коментари и не знам в коя клиника си, но аз след трансфер съм била с Утрогестан, Дуфастон и инжекции от Турция. Трябва да се увеличи прогестерона за това си прокървила. Говори пак с доктора си.

# 114
Не съм в бг . Нош- па и спазмалгон не внасят, а никой не ми казва какъв спазмалгитик може  да взимам. Док. нищо не каза за увеличаване на прогестерона, но съм се заела на своя глава. Ще се обадя на гинеколожката си в бг да я питам утре евентуално за магнерот или някакъв вносен препарат за контракции който бих могла да намеря и тука. Много съм разочарована.

# 115
  • Кърджали
Не съм в бг . Нош- па и спазмалгон не внасят, а никой не ми казва какъв спазмалгитик може  да взимам. Док. нищо не каза за увеличаване на прогестерона, но съм се заела на своя глава. Ще се обадя на гинеколожката си в бг да я питам утре евентуално за магнерот или някакъв вносен препарат за контракции който бих могла да намеря и тука. Много съм разочарована.
В БГ след трансфер изписват 3х2 но шпа ( намирисва негов заместител)) такаспокойно можеш да пиеш. Обади се на АГ и я попитай евентуално и за по висока доза прогестерон. Ако прогестерона пада започва кървене, това го знам от личен опит.

# 116
Не съм в бг . Нош- па и спазмалгон не внасят, а никой не ми казва какъв спазмалгитик може  да взимам. Док. нищо не каза за увеличаване на прогестерона, но съм се заела на своя глава. Ще се обадя на гинеколожката си в бг да я питам утре евентуално за магнерот или някакъв вносен препарат за контракции който бих могла да намеря и тука. Много съм разочарована.
Точно така, разчитат на естествения подбор. Правят само ембриони и трансфери и каквото стане. Точно за това  направих инвитро в БГ, след 3 неуспешни в Германия и 3те пъти имах контракции на матката и никой не ми обърна внимание. За щастие процедурата ми в БГ беше успешна от първия път. Ако можеш се зареди поне с ношпа от БГ.

# 117
Здравей, има ли вариянт да ти се изпрати от бг след лекарско предписание? Мога да ти изпратя, но доктор трябва да каже какво.

# 118
Благодяря ви момичета. Страхотни сте и подкрепата ви е огромна  Hug bouquet. Ще говоря първо с моето АГ в БГ, и ако не измислим нещо което да мога да купя от тука, ще помоля майка да ми прати нош-па от бг.
   Засега кървенето е спряло, но болките се появяват от време на време и съм все на тръни. Ще продължа да взимам утрогестан и през устата.
   Странно ми е как в БГ при кървене първото нещо е да се вдигне дозата на прогестерона, а тука нищо. Само да съм спряла антикоагулантите. И то при положение че три пъти съм ги предупредила че съм с нисък прогестерон и явно се нуждая от по-високи дози.
   Надявам се само ЧХГто най-после да започне да расте нормално, че при толкова ниски нива няма голям шанс... Praynig Praynig Praynig
   gitte- С аптекаря се ровихме да търсим аналог на НОШ-ПА с същото активно вещество. Спрян е вноса от 6 години. Изобщо няма препарат с такова съдържание.

Последна редакция: сб, 09 мар 2019, 05:29 от geizer

# 119
Здравейте, момичета.
Искам да попитам преди ЗЕТ някой правил ли е процедурата Асистиран хетчинг с лазер? Направих един неуспешен опит. Sad Чудех  се дали има някакви видими показатели на снежинките  по които да го предложат ембиолозите или след неуспешен опит може да се приложи? Дали има методът някаква опастност или негативно отражение за снежикните, защото май не се прави често?
И успех на всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт