Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 703
  • 800
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Момичета, теста ми е отрицателен. “<0.100”, бях и малко скептично настроена в предвид това, че беше останало само бластоцист +клетки и не изглеждаше никък добре, но.... стискам палци за  вашите тестове 😘🤗

# 166
Момичета, теста ми е отрицателен. “<0.100”, бях и малко скептично настроена в предвид това, че беше останало само бластоцист +клетки и не изглеждаше никък добре, но.... стискам палци за  вашите тестове 😘🤗

Съжалявам Sad Не се отказвай, малко почивка и с нови сили напред.

geizer, теста със сутрешна урина ли е и на кой ден? Вижда се бледнушка, да

# 167
Момичета, съжалявам за отрицателните тестове, бъдете силни и не се отказвайте, продължавайте напред и сбъднете мечтите си за дете. Приемете това все пак като стъпка напред към целта. Стискам палци следващия път да се получат нещата. След няколко дни и аз ще разбера резултатът от моя първи опит, но дотогава дългото чакане продължава ❤️❤️❤️

# 168
Аз не се въздържах и днес сутринта направих един уринарен тест и е отрицателен, днес ми е 11 ден след замразен трансфер на 5 дневни. Успех на всички!

# 169
Момичета, малко избързвам, защото днес ми се обадиха, че имам два ембриона, които искат утре да трансферират на втори ден. Струва ми се ужасно рано, но ми казаха, че по-благоприятна среда от матката няма, а и нямаме други ембриони, че да се чака развитието им, да ги наблюдават и да се направи трансфер на по-късен етап. Вие какяо мислите? Рано ли е или те си преценяват най-добре?
И за този Фраксипарин. Тсзи сутрин едваааааааам иглата влезе в кожата, направо със сила се наложи да го направя, а после едвам излезе иглата, това си беше цяло приключение. Можете ли да ми кажете с подробности как да прехвърля съдържимото в друга спринцовка, откъде да я намеря тази по-тънка игла? Ориентирайте ме. Аз прочетох поста по темата със смяната на иглите, но не разбрах, сори.
Млля ви се, кажете ми за този втори ден, ако до утре оцелеят ембриончетата. Силно се надявам Господ да е с нас и да ги запази до утре и след това вътре в мен.
Желая на всички успех!
Msi, моя успешен опит е с двудневен ембрион! Успех желая на всички!

# 170
Момичета, пак да кажа за Фраксипарина. В аптеката на клиниката ми казаха, че мога да прехвърлям съдържанието в друга спринцовка и да слагам по-тънка игла. За мен е голямо улеснение. Ползвам иглите и спринцовките, които ползвах за Менопур, не посинявам и не ме боли. Имам само точици от убожданията по корема. Ако някоя от вас се притеснява, да се консултира с лекар или в аптеката, но силно препоръчвам поставянето по този начин.

Колко хитро! Измъчих се предишните пъти с този Фраксипарин Simple Smile Благодаря, благодаря!

С предния трансфер, когато си биех фраксипарин- имах проблем с иглите, докато разбера, че засилка трябва иначе не става. Но сега целия корем ми е в синьо-лилаво-жълто-зелени петна, а не правя нищо по различно! Изглежда страшно, днес ми беше последната инжекция по рецепта, утре съм на кръвен и идея нямам след това продължават ли? Нямам здраво място, където да бода, а бях чела, че при жени с пре-еклампия ( която преживях) бият фракси.. доста дълго време! И въпреки всичко, ще намеря местенце, само утре да има + резултат.

# 171
  • София
Аз бия в паласките, там е по-лесно

# 172
Момичета, пак да кажа за Фраксипарина. В аптеката на клиниката ми казаха, че мога да прехвърлям съдържанието в друга спринцовка и да слагам по-тънка игла. За мен е голямо улеснение. Ползвам иглите и спринцовките, които ползвах за Менопур, не посинявам и не ме боли. Имам само точици от убожданията по корема. Ако някоя от вас се притеснява, да се консултира с лекар или в аптеката, но силно препоръчвам поставянето по този начин.

Колко хитро! Измъчих се предишните пъти с този Фраксипарин Simple Smile Благодаря, благодаря!

С предния трансфер, когато си биех фраксипарин- имах проблем с иглите, докато разбера, че засилка трябва иначе не става. Но сега целия корем ми е в синьо-лилаво-жълто-зелени петна, а не правя нищо по различно! Изглежда страшно, днес ми беше последната инжекция по рецепта, утре съм на кръвен и идея нямам след това продължават ли? Нямам здраво място, където да бода, а бях чела, че при жени с пре-еклампия ( която преживях) бият фракси.. доста дълго време! И въпреки всичко, ще намеря местенце, само утре да има + резултат.

Щом има нужда от Фраксипарин при положителен тест продължават до раждането по преценка на лекаря естествено. Може да се правят и в краката.

# 173
Аз бия в паласките, там е по-лесно

И при двата трансфера, като ми връчваха рецептата, казаха на 2 см. около пъпа!

# 174
Здравейте, имам една питанка Simple Smile Колко дни след поставена инжекция хориомон ще отчете верен резултат?

# 175
  • София
Казват около пъпа но ако прочетете листовката става и на цялата дължина от пъпа към паласките, както и в краката и ръцете.
Няма как цяла бременност да се бие само на 2см около пъпа защото стават буци и нямат пробиване.
За съжаление този фраксипарин/клексан е супер неприятен, но няма как...

# 176
Може и на бедрото да се прави Фраксито. Аз така процедирах, когато вече не можех на корема

# 177
Няма как само в корема,стават буци.. Аз си ги бия и в паласките и на бедрата отстрани,така ми каза АГ-то. Simple Smile Продължих да ги бия и след +тест.

# 178
Записвам се с два двудневни ембриона Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 179
Да ви се похваля - чухме сърчице Heartbeat , 7г.с. + 2 дни, 1см, термин на 28.10, мнооого емоционално беше Sparkling Heart

За хепарините - проф. Паскалева ми каза да бия в корема, за крака и ръце направи физиономия и каза не... ще ходя пак след 2-3 седмици и ще питам пак, къде да го бия като корема се опъне... дано се опъне Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт