Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 698
  • 800
  •   1
Отговори
# 180
Да ви се похваля - чухме сърчице Heartbeat , 7г.с. + 2 дни, 1см, термин на 28.10, мнооого емоционално беше Sparkling Heart

За хепарините - проф. Паскалева ми каза да бия в корема, за крака и ръце направи физиономия и каза не... ще ходя пак след 2-3 седмици и ще питам пак, къде да го бия като корема се опъне... дано се опъне Hands Pray

Хаха ще се опъне. Моя така се опъна накрая, че кожата беше тънка колкото на китката и нямаше как да продължа в корема, затова продължих в краката.
За сърчицето честито и желая лека и безпроблемна бременост!!!

# 181
Аз пък си поставях хепарина до деня преди раждането в корема. Докато бях в болницата ми го поставяха в ръката. След това продължих в корема. Не съм имала проблеми и неудобства. Единствено смених от фракси на клексан, заради алергия.

# 182
tido - честито. Все така успешно да върви всичко през бременността ти. Hug
msi_msi - стискам палци за положителен тест при теб. Точно това обяснение и на мен ми дадоха при първият ми опит, но беше на 3-ти ден. Използвай Клексан, той е по-скъп от Фраксипарин, но е с много тънка игличка и не дава такива алергични реакции като него.
Alstroemeria - не се отчайвай, горе главата и напред, другият път ще стане! Hug

Момичета, някой от вас изследва ли си прогестерон и естрадиол след трансфера или просто се доверявате на изписаните лекарства (кринон, дуфастин, утрогестан и т.н.)
Тъй като всички тези препарати увеличават съсирването на кръвта, а за мен това е противопоказно заради носителство на мутантен ген за тромбофилия, е важно какви дози прогестерон приемам.
Но как да разбера какви са нормалните нива, които трябва да се достигнат след трансфер, за да може всичко да е ок, ако протече имплантация? Някой наясно с този въпрос?
Всички лекари се презастраховат и изписват по много...

# 183
msi_msi - стискам палци за положителен тест при теб. Точно това обяснение и на мен ми дадоха при първият ми опит, но беше на 3-ти ден. Използвай Клексан, той е по-скъп от Фраксипарин, но е с много тънка игличка и не дава такива алергични реакции като него.

Момичета, някой от вас изследва ли си прогестерон и естрадиол след трансфера или просто се доверявате на изписаните лекарства (кринон, дуфастин, утрогестан и т.н.)
Тъй като всички тези препарати увеличават съсирването на кръвта, а за мен това е противопоказно заради носителство на мутантен ген за тромбофилия, е важно какви дози прогестерон приемам.
Но как да разбера какви са нормалните нива, които трябва да се достигнат след трансфер, за да може всичко да е ок, ако протече имплантация? Някой наясно с този въпрос?

Благо Даря! И аз пожелавам на всички положителен резултат!
Клексан съм ползвала само когато нямаше Фраксипарин в аптеките, но да ви кажа преди три години игличките на Фраксито не бяха така калпави като сега.
Що се отнася до Прогестерона - поне на мен не са ми го изследвали и се доверявам на лекарите.

# 184
Момичета как изчислявате г.с.?

# 185

На мен 3 дни след ЕТ ми ги изследваха и така ми коригираха дозите.А чета по американските форуми,че и там ги изследват след трансфер.

# 186
  • Кърджали

Аз изследвам прогестерон. Важното е да расте и да е в рамките или повече на ЛФ.

# 187
От началото на стимулацията.

Момичета, сега ме накарахте да се замисля за този Прогестерон. Ще взема утре да питам акушерката дали е добре моя, да ми даде някаква информация.

# 188
  • Кърджали

Момичета, сега ме накарахте да се замисля за този Прогестерон. Ще взема утре да питам акушерката дали е добре моя, да ми даде някаква информация.
Преди да започнеш Утрогестан трябва да е до 1. Ако пуснеш прогестерон в деня на трансфера трябва да е над 9 за да има трансфер. След това трябва да започне да расте.

# 189

Преди да започнеш Утрогестан трябва да е до 1. Ако пуснеш прогестерон в деня на трансфера трябва да е над 9 за да има трансфер. След това трябва да започне да расте.

Моят прогестерон е 311, а съм ден след трансфер. Слагам Кринон от деня на пункцията и е факт, че имах 10 фоликула, част от които със сигурност водят до образуване на жълто тяло, което пък отделя прогестерон. Защото не виждам как от един Кринон сутрин за 4-5 дни ще го докарам до 311.
Попитах моят лекар и той ни каза, че има недостатъчност и малфункция на жълтите тела след ЕТ и няма референтни граници на прогестерон.
Затова и попитах, интересно ми е при вас какво се случва.

# 190
  • Sofia
така като ви чета... на мен никакви изследвания не са ми пускали преди трансфера... сигурно, защото е бил пресен... на някой върнали ли са му "бластоцист плюс клетки", знам че не е идеален, ама някой знае ли нещо повече за него... ? Нищо не мога да намеря из виртуалното пространство... Laughing

bebka08 ..няма да се отказвам... само малко да си почина и да ми дойдат хормоните на място и продължавам Grinning

# 191
Здравейте момичета. Да се отчета и аз. Както се и очакваше при мен нещата не се развиха добре. Вчера всичко приключи. Отидох на преглед  и съм се изчистила добре, матката е съвсем празна.
   Емоционално сме добре, може би защото още от деня когато прокървих очаквахме че така ще се развият нещата и някак си бяхме подготвени.
    Еххх, надявах се поне другите момичета да се похвалят с положителни резултати, а то... Влизам в темата и ...  Confused
    Хайде да се стягаме и следващия път само положителни резултати да валят  Hug bouquet
    tido- Честито. Лека и безпроблемна до финала ти желая  bouquet

# 192
geizer, не е ли рано да се види дали има или няма нещо в матката? Ти изхвърляла ли си лигавица? Защо не пуснеш още един път ЧХГ?

# 193
Всичко изхвърлих, лигавицата на големи парчета. Няма лигавица в матката, изчисти се. Според док няма нужда от ЧХГ, но ще пусна след няколко дена за свое успокоение, да се уверя че е паднало,  че в понеделник уринарния показа бледа чертичка, а го направих по никое време в 17ч.

# 194
geizer, съжалаявам Sad Дано ти е последния неуспешен опит и следващия да бъде прекрасна и безпроблемна Б ! Не се отказвай.

Аз не съм изследвала прогестерон след или непосредствено преди трансфер, но не е лошо да се знае дали е ок като стойност, т.е. дали се усвояват добре прогестероновите препарати.
Относно фракси, аз го замених с АП, но моята мутация е свързана с друго, не със сгъстяване на кръвта, та такава замяна беше ок.

Общи условия

Активация на акаунт