Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 702
  • 800
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро,
1.3.2019- трансфер, на 13.3- резултат
Total βHCG /бета-хориогонадотропин/- 0.0 mIU/mL
Някой да е получавал кръгла нула, чак не мога да повярвам!

На първия поне беше 3,2

# 196
  • София
В рамус съм имала твърда нула, в другите лаборатории <0.1

# 197
Здравейте момичета,
Исках да споделя с вас моя опит в този супер вълнуващ и често изнервящ период на чакане и дано успея да ви усмихна и вдъхна кураж. Последния ми 6-ти опит беше единствения в които общо взето си живях нормално след трансфера. Пътувах със самолет в италия, всеки ден вървяхме по над 10 км, хапвах всичко, пих алкохол и какво ли още не. Бях го отписала почти. Симптоми нямах абсолютно никакви. Това беше успешния ми опит. Сега кофти морулата върната на на 5-ти ден, която док даже неискаше да трансферира и се скара на ембриолозите че вобще са ме извикали за трансфер след като този ембрион очевидно не става, скоро стана на 3 месеца!  На самия трансфер дори обсъждахме стратегии за следащите опити. Стискам палци и пожелавам успех на всички. Всеки ембрион има шанс и не губете надежда. Сигурна съм че всяка една от вас ще сбъдне своето чудо рано или късно когато му дойде времето и на вашето човече да се появи!

# 198
Момичета притеснена съм, след отрицателен кръвен и уринарен спрях лекарствата, но 6 дена още няма МЦ., вчера даже от глупост си направих пак един уринарен, който разбира се беше отрицателен........

# 199

Добро утро дами !

На 9 ден ,  на 2  пет дневни .

# 200
Здравейте момичета,
Исках да споделя с вас моя опит в този супер вълнуващ и често изнервящ период на чакане и дано успея да ви усмихна и вдъхна кураж. Последния ми 6-ти опит беше единствения в които общо взето си живях нормално след трансфера. Пътувах със самолет в италия, всеки ден вървяхме по над 10 км, хапвах всичко, пих алкохол и какво ли още не. Бях го отписала почти. Симптоми нямах абсолютно никакви. Това беше успешния ми опит. Сега кофти морулата върната на на 5-ти ден, която док даже неискаше да трансферира и се скара на ембриолозите че вобще са ме извикали за трансфер след като този ембрион очевидно не става, скоро стана на 3 месеца!  На самия трансфер дори обсъждахме стратегии за следащите опити. Стискам палци и пожелавам успех на всички. Всеки ембрион има шанс и не губете надежда. Сигурна съм че всяка една от вас ще сбъдне своето чудо рано или късно когато му дойде времето и на вашето човече да се появи!

Много вдъхновяваща история, Koki12! Благодаря ти! Всички имаме нужда от такива примери.
За себе си обаче не знам къде е здравословната граница на вярата, че резултатът ще е положителен. Защото след това много трудно се преодолява неуспехът.

Violeta Danailova, тихичко честито! Направи ли и кръвен тест? Simple Smile

# 201
violeta danailova , най- после една хубава новина. Честито  Hug bouquet
    Не е ли време и за кръвен  Peace

abrikotinnn , мисля че и на други момичета се е случвало да им закъснее повечко, не се тревожи. Защо не се обадиш на док. да видиш какво ще те посъветва?

# 202
Утре ще правя кръвен .

Ох момичета , нямам думи с който, да се изразя .
15 г. Чакам заветните две черти .
Пети опит ми е , от тет години .
Два опита при док' Калчев ' .
Три при док ' Персенска '  много съм и благодарна .

# 203
Дай боже да прекрасно ЧХГ

# 204
Утре ще правя кръвен .

Ох момичета , нямам думи с който, да се изразя .
15 г. Чакам заветните две черти .
Пети опит ми е , от тет години .
Два опита при док' Калчев ' .
Три при док ' Персенска '  много съм и благодарна .

Виолетаааа, честитооооо! Ох каква хубава новина, чак се просълзих от радост за вас!!! И аз нямам думи да изразя това чувство на радост, макар че не ви познавам. Желая Ви лека бременост без да ви се гади, всичко да мине гладко по мед и масло!!! Ох, че хубава новина!!! Имам приятелка с девет опита след десет години имат прекрасна дъщеря!
Желая на всички положителни тестове, а аз продължавам да чакам, че днес ми е само втори ден след транафера.

# 205
Благодаря ти много ! И ти си след мен Blush
Изпращам ти мойто чуство и радост .

# 206
msi_msi, и за мен е втори ден след трансфера. При първите два опита броях не часовете, ами минутите. Този път съм спокойна, имам толкова задачи и задачки, че дните ще отлетят.
Виолета, пожелавам ти супер спокойна и приятна бременност Simple Smile Записа ли се вече в ноемврийската група?
Аз се чудя две неща, които могат да ви прозвучат малко глупаво, но хайде. За кръвен тест ме викат на 22 март, в петък. В болницата ми връчиха и домашен тест, който да направя 4 дни по-късно, на 26 март. Какъв е смисълът?! И друго - трансферират ти два ембриона, имплантира се единият. Какво се случва с другия в тялото ти?

# 207
msi_msi, и за мен е втори ден след трансфера. При първите два опита броях не часовете, ами минутите. Този път съм спокойна, имам толкова задачи и задачки, че дните ще отлетят.
Виолета, пожелавам ти супер спокойна и приятна бременност Simple Smile Записа ли се вече в ноемврийската група?
Аз се чудя две неща, които могат да ви прозвучат малко глупаво, но хайде. За кръвен тест ме викат на 22 март, в петък. В болницата ми връчиха и домашен тест, който да направя 4 дни по-късно, на 26 март. Какъв е смисълът?! И друго - трансферират ти два ембриона, имплантира се единият. Какво се случва с другия в тялото ти?
С другия нищо не се случва освен това, че може предварително да е спрял развитието си и да не е настъпила имплантацията му, това е.
На мен ми пише, че трябва да съм на кръвен чак на 29.03, а аз им казах, че ще направя уринния тест на Благовещение (25.03), пък да видим дали ще получим Благата вест. Тук е мястото да споменя отново, че моят трансфер е бил на двудневни ембриони, затова ми определят доста по-късна дата за кръвния тест. На мен също много бързо ми минава времето.
Що се отнася до уринния тест след кръвния, ами той със сигурност ще ти покаже дали си бременна, още повече след 4 дни. Пожелавам ти успех!

# 208

Сега чувам че трябва ,да се записвам .

# 209

Сега чувам че трябва ,да се записвам .

Можете и да не избързвате. Запишете се когато се роди детето. И така може да се направи. Но като цяло това с групите е доста натоварваща и депресираща понякога майката работа, нооо... понякога е и полезна, когато има някакъв проблем и майките могат да помогнат дори и през нощта. Също така споделят много полезни неща там и ако човек може да отсява плявата, тогава групата става полезно нещо, а не толкова депресиращо (защото майките обичат да се хвалят в групите, а всяко дете се развива с неговото темпо и ако някоя се похвали, че детето й млже това и това, то майката започва да си мисли, че нещо не му е наред ма нейното дете, от там се изнервя и детето). Общо взето не бързайте с тези групи, мой съвет!

Общи условия

Активация на акаунт