Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 183
  • 800
  •   1
Отговори
# 690
geizer, напротив. Месецът след стимулация си супер фертилна, защото все още се чистят хормоните. Тогава яко секс вкъщи. Аз имах 2 доминантни фоликула в този месец. Следващият ми се провали подготовка за ЗЕТ, защото все още не бях се изчистила и се сдобих с 4 задържани фоликули (задържаха се, защото при ЗЕТ ти блокират естествената овулация с Естрофем)
ооо тогава да се въоражим с много свободно време да си свършим работата сами

# 691
Здравей Шакира
Пункцията ми беше на 01.04 а трансфера на 04.04

На колко дни бяха ембрионите- 3 или 5?

# 692
Е на три са и аз съм така пункция на 1 трансфер 3

# 693
Ако е кръвен може и да отчете. Но уринарен трудно. Според мен изчакайте поне още два дни.

# 694
geizer, напротив. Месецът след стимулация си супер фертилна, защото все още се чистят хормоните. Тогава яко секс вкъщи. Аз имах 2 доминантни фоликула в този месец. Следващият ми се провали подготовка за ЗЕТ, защото все още не бях се изчистила и се сдобих с 4 задържани фоликули (задържаха се, защото при ЗЕТ ти блокират естествената овулация с Естрофем)

При мене явно не е така. Със пресен трансфер бях. Нищо не са блокирали, не съм пила Естрофем, фуликули няма, само смачкани остатъци от старите, пунктирани.
И аз се бях замислила да събера яйцеклетки на ЕЦ  преди следващата стимулация, но за момента няма какво да се събира.  Яйчниците просто не работят  Tired

# 695
geizer, а защо на ЕЦ, към изчерпване на яйчниковия резерв ли вървиш?
Междудругото знам, нисковъглехидратна и високомазнинна диета много добре действа на яйчниците

# 696
Без да спираш утрогестана и ти доиде , момичетата тук казаха че докато не го спрели не им одвало. Възможно ли е да не е менструация. Ти кръвен ли пусна?

Кръвен не съм правила, но питах в болницата дали е задължително кръвен и ми казаха, че след 14ти ден и пиклив ще отчете.
Иначе на мен за втори път ми се случва без да спирам Утрогестана да се появи М, с разликата че първият път го приемах орално, като не шурти както обичайното, а е по-скоро розово и непостоянно. Първия път се надявах да е имплантационно и се бях филмирала жестоко, но после ми казаха че толкова късно няма как да е от имплантация и след като ми е отрицателен уринарния тест, да спирам всички хапове... Simple Smile

# 697
Без да спираш утрогестана и ти доиде , момичетата тук казаха че докато не го спрели не им одвало. Възможно ли е да не е менструация. Ти кръвен ли пусна?
може да ти дойде докато пиеш лекарствата!

# 698
Тогава да се надявам все още защото на мен не ми е дошло цапало и даже от днес гърдите почти не ме болят

# 699
Тогава да се надявам все още защото на мен не ми е дошло цапало и даже от днес гърдите почти не ме болят

Стискам палци и да не дойде... Simple Smile
Иначе аз може да отида утре и един кръвен да пусна за спокойствие, ама се съмнявам да ме изненада... 😁

# 700
И се съмнявам да е нещо по различно от отрицателено с тези никакви симптоми ама нали надеждата умира последна та остана още една капчица надежда и съм си я запазила за утре. Нищо не се знае пусни си и утре да сме радостни. Стискам ти палци.

# 701
Аз се отчитам с тотално отрицателен резултат на 12 ден след трансфер. Втори трансфер ми е. Уж сме с мъжки фактор, но започвам да се чудя да няма някакъв проблем много скрит и при мен, та вече 3 хубави тридневни ембриона не могат да се имплантират дори
Съжалявам за неуспешния опит. Confused
Преди вторият опит пускала ли си изследвания на хормони? И моят първи беше неуспешен с хубави петдневни, но не съм пускала никакви. Ще подготеям лугавица отново. Сега се чудя дали на моя глава да не си пусна, но не зная какви. Док. казва че нямало смисъл, но не намирам друго обеснение на отрицателния резултат.

# 702
Бих те посъветвала да пунсеш Пролактин. Високите му стойности пречат на имплантация. Преди моят втори трансфер ми пуснаха хормони, защото въпреки подготовката с Естрофем, който трябва да блокира яйчниците, аз овулирах. Така, че не е на хормонално ниво проблема. Обяснение нямам. Само въпроси с неизвестни. В сряда съм на преглед и ще попитам следващия път да ги чакаме до 5 ден, да им приложим хетчинг и може би евентуално кортикостероиди, ако сметнат за нужно.

# 703
Утре май сме.доста момичета на кръвен тест.Хайде пожелавам.ви утре да е един положителен и запомнящ.се ден 😘😘😘😘

# 704
Момичета късмет и от мен . Аз още не чакам ,но така се надъхвам и ми става едно полужително като някоя се похвали с полужителна резултат .
Стискам ви палци много ❤🤗❤🤗❤🤗❤

Общи условия

Активация на акаунт