Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 778
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Много са симпатични стикитата, а кутията е страхотна Simple Smile

# 136
  • на Мелмак
И аз взех днес доста стикита. Касиерката ми каза, че са 24. Децата не ги очакваха, но пък им се зарадваха Grinning

# 137
И аз взех днес доста стикита. Касиерката ми каза, че са 24. Децата не ги очакваха, но пък им се зарадваха Grinning

Еха, голяма сметка. Аз май повече от 200 лева там на едно ходене не съм оставяла и то покрай инструментите за мъжа ми. А за тоалетната и аз им писах. Веднъж на детето на 4 много му се ходеше и служител ми каза в К. да отидем. Неприятна история.

# 138
Купихме смърфодрехи Simple Smile Много са яки, тениските са от много хубав памук, еластичен и тъничък, очарована съм. Имаме и 8 стикита и много ми харесват и те, а детето е очаровано от тях Grinning

# 139
  • велико търново
Доволно напазарувах с калкулатора на телефона. Сметка та точно 15.45 лв.
Подариха ми стики. Започва събирането , размяна та и т.н. .
Чаршаф с ластик от трико има много останали от мин.седмица.
От днес нищо освен цветя та не харесах.

# 140
  • на Мелмак

Еха, голяма сметка.

Уфф, не съм го написала правилно!
Доста взех, а касиерката я питах колко са общо за събиране , та са 24 стикита общо като видове.Нали ги броихме по брошурата. Аз чак такава сметка не съм направила, но пък така съм го написала Joy

# 141
Чаршафите с ластик няма как да не изостанат. Изобщо не са ок. Аз купих от комплектите (плик + калъфки), които са ранфорс и са доста хубави. И преди съм купувала такива.

# 142
Аз да попитам от кои таблетки на Финиш за миална сте доволни?

# 143
Има ли в Лидъл от онези капсули за тоалетна които боядисват водата?

# 144
Има като таблетки - в синьо и зелено.

# 145
Има като таблетки - в синьо и зелено.
Как изглеждат, искам да ги пробвам. Ароматизират ли добре?

# 146
  • София
Не стават таблетките на w5. 50 води и се отмиват. Тия марковите са в пъти по-качествени  Wink

За таблетките за съдомиялна - Финиш Квантум. Забърсах преди 2-3 месеца от лидл 4 пакета след промоцияата по 72 таблетки на -30% за под 17лв бройката
Скрит текст:

# 147
Не стават таблетките на w5. 50 води и се отмиват. Тия марковите са в пъти по-качествени  Wink

От кои си най доволна?

# 148
  • София
Брев, но не съм купувала отдавна. Минах на онова, което се лепи за самата тоалетна на Дък

# 149
Коя тоалетна хартия ще ми препоръчате от наличните в момента? За сравнение съм доволна много от
Скрит текст:
,
та търся аналог в Лидл.
Аз купувам само с овцата, голямата опаковка. За един месец ни стига.
И аз съм доволна от тази с овцата super soft.
Може ли снимка на т.хартия с овца  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт