Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 759
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 120
  • SF
Някой от вас купувал ли е мебели от Лидл? Какво мислите за тях - дали си струват. В момента има едни много симпатични масички (поне на картинката са). Какво бихте ме посъветвали и особено ще ми е полезно мнението на някой, който си ги е купил.

# 121
Ние сме си купували шкаф за над пералнята. Много съм доволна. 2 години не е мръднал!

# 122
Оле божке.. бих се подписала в подписка персоналът на Лидл да не чисти тоалетна за клиенти. Освен това не го схващам този затворен цикъл - на хората спешно им се прияжда докато са в Лидл, после спешно им се ходи и до тоалетна... егати и ужаса.. направо ресторант да се кръстят Лидл, какъв ти супермаркет. Rolling Eyes
Ами моите синове са точно такива. Как отидат в Лидл и се почва: пика ми се, ака ми се 🤤😲😨🤣🤣 Това е в 95% от случаите. Имам чувството, че им действа диуретично. Така че съм за тоалетни, ама хигиената, не знам.....
Днес ще ходя за пижами и малко хр.стоки

# 123
  • София
Някой от вас купувал ли е мебели от Лидл? Какво мислите за тях - дали си струват. В момента има едни много симпатични масички (поне на картинката са). Какво бихте ме посъветвали и особено ще ми е полезно мнението на някой, който си ги е купил.
Ние имаме шкаф за баня от преди 4 години. Много добро качество,доволни сме.

# 124
  • София
Мебели от Лидл не съм купувала, имам си всичко необходимо у дома.
Но ако се наложи бих взела от там. Ако не ми харесат или се развалят до 90 дни може да се върнат без проблеми. Имат и 3 годишна гаранция. А и цената им е добра.
Купувла съм чаршафи, възглавници, разни неща за внучо - доволни сме от тях.

# 125
Ай, сефте:) Напазарувах някои неща за 2 месеца напред и взех 7 стикита. Нито една повторка:)) Малкото ме чакаше на вратата като се прибрах-ужас. Малко се бледи на цвят. Албумчето е хубаво. Ще се опитам да ги съберем с помощ от близки и познати.

Тоалетни е нормално да има навсякъде, както за персонал, така и за клиенти. Кой ще ги чисти и после ще реди хляб обаче не знам. А и като ги гледам колко са заети в работата си, едва ли и това трябва да им вменят.

# 126
  • до едно тепе
В Пловдив тоалетна съм видяла само в Лидъл на Източен. Не е стара сграда. Построиха си го. От големите магазини е. За толкова години, в които пазаруваме само веднъж съм влизала вътре. Малката( на 3) реши, че и се пишка. И мисля веднъж баща и я води. Необходимост е според мен, именно заради децата. По- лошия вариант е според мен да го изведа да пикае на паркинга. Каквото и да си говорим на толкова малко дете няма как да му кажеш да стиска половин час докто напазаруваш. Беше мръсна и миришеща тоалетната. Аз знам, че магазините ги чисти основно веднъж седмично външна фирма. Това обяснява защо беше толкова мръсна тоалетната.
Мислех днес да намина да видя детските смърфски дрехи, но с двете деца сама до там няма начин просто. Довечера ще е явно.
След пренареждането на магазина открих колбасите със зелените етикети. Със сигурност ги нямаше преди. Simple Smile

# 127
Питах но не ми отговориха. Пробвали ли сте топ матрака на тед какви са впечатленията Ви?

# 128
Аз имам топ матраци на ТЕД, но не са купувани от Лидл. Ами, стават - нищо особено. Не са с мемори пяна или нещо такова; определено се спи по-удобно с тях, особено когато леглото е твърдо. Не мисля, че ако долният матрак е хлътнал, те биха го поправили - просто ще заемат формата му с времето.

# 129
  • София
И аз напазарувах. Прах взех, Нутела, бреф, млека, пилешко и още куп боклуци. Естествено албум и торбичка за стикита. Финиширах със седем броя. И пак им малеят на моите душевадки. Даже малката иска и утре да ходи.
Харесах си дънките с връзки и ластик, ще помисля малко, пък ще мина.

# 130
Здравейте, някой има ли чопъра и доволен ли е ?

# 131
  • София
Здравейте, някой има ли чопъра и доволен ли е ?
Много от пишещите тук го имаме и повечето, да не кажа всички сме доволни Peace

# 132
Коя тоалетна хартия ще ми препоръчате от наличните в момента? За сравнение съм доволна много от
Скрит текст:
,
та търся аналог в Лидл.

# 133
Аз купувам само с овцата, голямата опаковка. За един месец ни стига.

# 134
  • Мадрид / София
Коя тоалетна хартия ще ми препоръчате от наличните в момента? За сравнение съм доволна много от
Скрит текст:
,
та търся аналог в Лидл.
Аз купувам само с овцата, голямата опаковка. За един месец ни стига.
И аз съм доволна от тази с овцата super soft.

Общи условия

Активация на акаунт