Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 733
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Според мен, тоалетни за клиенти има само в магазините, които се намират в сгради които имат по принцип. В специално построените магазини няма по проект. По закон не знам как е уреден този въпрос, само за заведенията с консумация е задължително.

# 106
Честит празник на всички!

Относно тоалетните в Лидл.
По принцип Лидл няма тоалетни за клиенти. Правят се изключения за възрастни хора, деца, бременни жени.
Самите тоалетни са само за персонала и персонала си ги чисти. Не се допускат външни лица и заради хигиенна гледна точка. Имаме си здравни книжки, знаете, в хр. магазин няма как.
На места поставиха от тези химическите, мисля че така им казват. Вече за тях относно чистотата не мога да се изкажа.

Всички нови Лидъли в София или поне по - голямата част вече имат тоалетна и за клиенти . За съжаление колкото и да се чистят , в тях почти винаги не е ок.

# 107

Здравейте,добре,че при нас стикита няма..иначе пастата и сосовете за паста изобщо не ми допадат.Тук има тоалетна в Лидл,очудвам се защо в България няма.
Аз днес си купих оризови крекери с чили,обожавам ги.Доста работи си взех,полската шунка е страхотна.
Не знам какви са цените в България напоследък,защото не съм ходила там от лятото,но в английския Лидл масово хранителните им продукти са от порядъка на 1-5 £,бисквитките им са по 1.50 макс.Т.е.ако нещо е паунд да речем, в Бг предполагам е 3-4 лв и то на промоция
Следващата седмица има спортни стоки на Кривит,маратонките им са по 16 £. Има тениски и клинове също,градинска техника.

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 19:53 от marga1977

# 108
Диди Павлова, за съвсем новите магазини явно съм назаднала с инфото Simple Smile Но силно се надявам и вярвам, че не ги чисти персонала.

# 109
Аз също бих отказала , но със сигурност щепитам .

# 110
Оле божке.. бих се подписала в подписка персоналът на Лидл да не чисти тоалетна за клиенти. Освен това не го схващам този затворен цикъл - на хората спешно им се прияжда докато са в Лидл, после спешно им се ходи и до тоалетна... егати и ужаса.. направо ресторант да се кръстят Лидл, какъв ти супермаркет. Rolling Eyes

# 111
Забравих да спомена, че и аз днес си взех от новото филе скумрия- топлопушеното. Хапнах си от него за вечеря,много ми хареса, препоръчвам. Мисля, че са три вида, аз избрах класикА. Има още с провансалски подправки и с черен пипер.

# 112
  • Мадрид / София
В тукашните Лидъли, които посещавам, тоалетни няма. А където работя има и за клиенти и отделно за персонала. Почистват се от фирмата наета за почистване.
Преди години, когато работех в един център за малолетни и отговарях за храната събота и неделя, шефовете ме пратиха да почистя една тоалетна в една от килиите. Еми бих отказала, ама бях длъжна да свърша тази работа. Та такива работи. По някога се виждаме задължени да вършим неща, които са извън нашите разбирания за хигиена.

# 113
  • In transit
Във Варна, в новите магазини има тоалетна, сравнително чисти. В Румъния пък не правят, много ми е странно. Иначе от служители знам, че не ги чистят те.
И а купих от новите пушени филета от скумрия с черен пипер, но не съм я отворила още.
А тези розови домати дето се скъсахте да ги хвалите при нас бяха почти бели, толкова лъскави и твърди, че спокойно можеха да минат за пластмасови.

# 114
  • София
Розовите домати бях ужасно кисели.

# 115
И аз се стреснах като  видях розовите домати и ги подминах.Купих сладко от смокини на Родна стряха и комплект за пача с червен етикет.

# 116
Аз пък взех от доматите, то си личеше, че са доста зеленки, но пък иначе има риск да се скапят до употреба. Направихме си и от пачата, много вкусно стана. Нашият Лидл в Драгалевци има тоалетна, обаче в Лидл Велинград такава няма  - питала съм. Странно е, това е голям магазин и е редно да има тоалетна.

# 117
  • София
Утре с нормално работно време ли ще са магазините? Дъщерята иска да ме буди в 6, 45, да не изкупели кецовете 😆

# 118
  • shumen
Йованка,утре ще са си с нормално работно време според мен.
При нас в Лидл няма тоапетна,но пък в К има и е доста мизерна.

# 119
И аз се разписах с една анкета. Между другото в новопостроените магазини не слагат дори старите витрини, а едни отворени правоъгълни кутии без никакви врати, щях да падна като го видях. Никаква логика, никаква хигиена. Без думи съм.

Общи условия

Активация на акаунт