Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 726
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
Търся отзиви за този прах за пране https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=21619 ,който пускат от утре. Дали немския надпис на кутията може да е гаранция за по-високо качество. Никъде не пише дали е за цветно или за бяло пране .

# 91
  • Бургас / UK
Здравейте,
Търся отзиви за този прах за пране https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=21619 ,който пускат от утре. Дали немския надпис на кутията може да е гаранция за по-високо качество. Никъде не пише дали е за цветно или за бяло пране .

По принцип за цветните си пише colour,а на този щом нищо не пише , значи трябва да е за бяло.
Качеството не мога да коментирам , не съм ползвала.  Peace

# 92
  • Mediterraneo
Има го измислено, витрината е напълно затворена и с една дълга лопатка избутваш хлебчето до един улей и по него пада до теб без да се опипва всичко.

Точно такава беше витрината в кварталния ми Лидл, но я смениха, когато промениха целия магазин. В момента е с щипки, всеки рови, хвърля, отврат е.
Тоалетна имаме. Поддържана чудесно, свидетел съм как клиенти казват, че няма хартия, например, или че някоя кабинка е мръсна, веднага се взема под внимание.

# 93
  • на Мелмак
Има го измислено, витрината е напълно затворена и с една дълга лопатка избутваш хлебчето до един улей и по него пада до теб без да се опипва всичко.
Така е в Италия, измислено е Grinning

# 94
ИзпуЩих ви тоя път Stuck Out Tongue Winking Eye
Мерси за новата тема Simple Smile
За тоалетните ще се изкажа по-късно, че съм на работа в момента.

# 95
  • Варна

Тази лютеница много ми хареса!
Вие от кои лютеници си купихте?

# 96
  • Sofia
Тази седмица в Лидл имаше дамски кецове. Струва ми се, че няма особен интерес към тях, в брошурата не изглеждат бляскаво, нo на живо са много хубави. Вчера си взех от 39 номер, големи са ми, днес ги смених с 38. Свекърва ми преди години ми беше подарила сходни, сини на цвят, 38 номер, и ги носих почти 3 години. Много съм щастлива! Яйцата от свободни кокошки са се върнали на мястото си, но пък нямаше от кутнишоните в буркан.
Скрит текст:

# 97
  • Варна, Пловдив
Попълних и аз анкетата, дано има някаква полза, а не е само прах в очите. И за витрината писах, та съм се отчела и аз.  Grinning Пуснат ли стикита и нещо рязко нищо не ми привлича внимание, не знам как ще ги докарам. Малкият още не го влече, та не държа да имаме цялата колекция.

# 98
  • София
Скрит текст:

Тази лютеница много ми хареса!
Вие от кои лютеници си купихте?
От тази:
Скрит текст:

# 99
Чира нали стана Фрешона?

# 100
Да, но като ходих имаше доста бройки от Чира-та. Явно първо трябва да се изчистят от нея, за да почват да зареждат Фрешона. И аз се заредих с 3 буркана от голямата домашна. Много ми хареса.👌

# 101
  • София
Ние имаме тоалетна, но е за инвалиди. Явно изобщо не я поддържат. Едит път ми се наложи да я ползвам, съжалих.
Купих и аз чери домати, но всъщност май не са чери. На табелата пишеше коктейлни.  Взех и розови. Чудесни са и аз да кажа. Blush Нямаше от любимите бретцели,  но една служителка реагира веднага и след 10 мин си имах топли, чак парещи.  Blush
Някой има ли наблюдение върху тази серия? Реших да я пробвам. Предположих, че едва ли ще се различава по качество от масовите, които са на двойна цена.
Скрит текст:
Аз съм взимала от тези шампоани, хубави са. Моята коса е много дълга, с мазни корени и сухи краища, добре изглежда като я измия с тях. Шампоаните в тубичките също са хубави, особено с креатина, май беше червения.
Подкрепям мнението - косата става хубава, мека и лъскава. Единственото е, че моята се омазнява идея по-бързо с шампоаните от тази серия.  Peace

# 102
  • Асеновград
Ние имаме тоалетна, но е за инвалиди. Явно изобщо не я поддържат. Едит път ми се наложи да я ползвам, съжалих.
Купих и аз чери домати, но всъщност май не са чери. На табелата пишеше коктейлни.  Взех и розови. Чудесни са и аз да кажа. Blush Нямаше от любимите бретцели,  но една служителка реагира веднага и след 10 мин си имах топли, чак парещи.  Blush
Някой има ли наблюдение върху тази серия? Реших да я пробвам. Предположих, че едва ли ще се различава по качество от масовите, които са на двойна цена.
Скрит текст:
Аз съм взимала от тези шампоани, хубави са. Моята коса е много дълга, с мазни корени и сухи краища, добре изглежда като я измия с тях. Шампоаните в тубичките също са хубави, особено с креатина, май беше червения.
Подкрепям мнението - косата става хубава, мека и лъскава. Единственото е, че моята се омазнява идея по-бързо с шампоаните от тази серия.  Peace
От тази серия и балсамите са много добри.

# 103
  • Mostly in my mind
Да, да. Взех и балсама. Благодаря за отзивите. Simple Smile

# 104
Честит празник на всички!

Относно тоалетните в Лидл.
По принцип Лидл няма тоалетни за клиенти. Правят се изключения за възрастни хора, деца, бременни жени.
Самите тоалетни са само за персонала и персонала си ги чисти. Не се допускат външни лица и заради хигиенна гледна точка. Имаме си здравни книжки, знаете, в хр. магазин няма как.
На места поставиха от тези химическите, мисля че така им казват. Вече за тях относно чистотата не мога да се изкажа.

Общи условия

Активация на акаунт