Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 309
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 75
Сега попълних анкетата. И аз споменах витрината, освен това поисках тоалетна. Какво ме питат чиста ли е тоалетната, като то изобщо няма такава?
В Пловдив се сещам само за един магазин с тоалетна (може и 2 да са). За 3 години да речем 2 пъти ми се е наложило (заради детето) да я посетя. Беше в УЖАСНО състояние. Никога не съм виждала по-**** тоалетна Simple Smile
Даже 2рия път (след някоко месеца време) се замислих дали не е политика на магазина, че да отказват посетителите да я ползват .. Влазох и излязох... ToiletToiletToilet

# 76
Някой друг има ли проблем с  играта за стикита. Попълвам всичко и когато изпратя постоянно ми изписва грешка,къде може да бъркам

# 77
  • София
Аз! Обаче през телефона Simple Smile. Пуснах компютъра и нещата станаха.

# 78
при мен от Компютъра не се получава Sad

# 79
  • София
Попълних анкетата. Аз също отбелязах, че НЕ харесвам витрините им с хляба и поясних защо.
Похваленото вино не го намерих, но си взех чери домати. Бяха три вида - насипни на клонка, на клонка в правоъгълна тарелка и в продълговата. Взех от последните, на аромат го докарват. Дано съм уцелила препоръчаните. Купих си сос Карбонара и трицветни спагети. За пръв път взимам, но съм почти убедена, че ще ги харесам Peace

# 80
  • Mediterraneo
Пратили са чисто нова машина на ММ, много съм доволна. Честно казано, досега не бях ползвала гаранционно обслужване, бях скептична колко ще ни мотат, как ще го ремонтират нещото( съжалявам, не му знам името на бг, все го забравям), но съм удовлетворена! За 10 дни с доставките в двете посоки приключихме.
Бях споделила, че при нас от няколко месеца изчезнаха мъжките дезодоранти на Сиен. Появиха се, с нова опаковка. На много неща смениха опаковките.

# 81
  • shumen
В Лидл искам и аз тоалетни.
Домати и аз взех,но не са кой знае какво.

# 82
  • Mostly in my mind
Ние имаме тоалетна, но е за инвалиди. Явно изобщо не я поддържат. Едит път ми се наложи да я ползвам, съжалих.
Купих и аз чери домати, но всъщност май не са чери. На табелата пишеше коктейлни.  Взех и розови. Чудесни са и аз да кажа. Blush Нямаше от любимите бретцели,  но една служителка реагира веднага и след 10 мин си имах топли, чак парещи.  Blush
Някой има ли наблюдение върху тази серия? Реших да я пробвам. Предположих, че едва ли ще се различава по качество от масовите, които са на двойна цена.

# 83
Във Фантастико тоалетната я направиха платена, преди това предполагате как е бил вида и. То по-добре да няма, защото е  трудно поддържането в нормален вид на това съоръжение.

# 84
Ние имаме тоалетна, но е за инвалиди. Явно изобщо не я поддържат. Едит път ми се наложи да я ползвам, съжалих.
Купих и аз чери домати, но всъщност май не са чери. На табелата пишеше коктейлни.  Взех и розови. Чудесни са и аз да кажа. Blush Нямаше от любимите бретцели,  но една служителка реагира веднага и след 10 мин си имах топли, чак парещи.  Blush
Някой има ли наблюдение върху тази серия? Реших да я пробвам. Предположих, че едва ли ще се различава по качество от масовите, които са на двойна цена.

Аз съм взимала от тези шампоани, хубави са. Моята коса е много дълга, с мазни корени и сухи краища, добре изглежда като я измия с тях. Шампоаните в тубичките също са хубави, особено с креатина, май беше червения.

# 85
 И аз искам да похваля гаранционното обслужване. Миналия петък занесох един ъглошлайф на Parkside, кога е отишъл в сервиза, кога са ми пратили нов, в сряда пристигна с куриер вкъщи, много сме доволни.
 Другата седмица на 8 март съм там за цветя и за дрехи за каката (и за стикита, естествено Grinning)
 А за витрините само аз ли не съм виждала някой да пипа без ръкавици Grinning Питах и ММ, той пък каза че е видял някакъв човек да си вземе хлебчета, да си ги сложи в количката, после се върнал и ги оставил обратно на витрината Joy Вече ще ме откажете тотално да си купувам от там Grinning

# 86
Да вземат да им сложат и на витрините за хлебчета един стандарт за качество и тогава всичко ще е наред:)Утре съм първа писта за стикита. Дано няма повторки

# 87
  • have faith and be patient ..
Аз днес пратих мъжо за големия седмичен пазар, съвсем му объркахме режима на пазарлъка с тези деца Simple Smile но и за другата седмица имам списък де, срока за раздаване на стикита ми се струва мн къс..

# 88
Ние хубаво писахме за тези витрини, но се чудя какво биха могли да направят? Да сложат човек? Това е най-простото - като на витрините с месо в традиционните супермаркети - стои служител през цялото време и самообслужването остава в миналото... Това е единственият сигурен начин да се подобри хигиената.

# 89
Има го измислено, витрината е напълно затворена и с една дълга лопатка избутваш хлебчето до един улей и по него пада до теб без да се опипва всичко.

Общи условия

Активация на акаунт