Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 221
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 665
Аз пък чистя с най обикновен моп от 5 лв, и с кофа. Не ми тежи защото не пълня кофата до горе, а колкото да покрие мопа. Тези нови уреди дето пръскат не са за мен.

# 1 666
  • Асеновград
И аз земята изкопах за спрей мопа Simple Smile
Несполучлива и за мен покупка. 2 пъти го ползвах и до там. Само ми замазва.
Скрит текст:
ММ беше купил такъв за свеки, тя му омърморила че не го харесва и той се опита да ми го пробута на мен щях да му го чукам в главата. Такава глупост не ми се бе налагало да ползвам от едно времешните ръчни подочистачки, дето минаваш 1000 пъти и боклука все си стои.Освен това и течеше от контейнера.

# 1 667
Аз съм с две подложки и ги сменям за всяка стая.Минавам преди това с прахосмукачката разбира се и после светва теракота със спреймопа.
Мен пък мопа ми е само за банята,никак не ми харесва как чистеше самите плочки. Карах на кофа и стирка с микрофибърен парцал ама съхнеше по 30 минути на течение.Сега със спрея след 5 минути е сухо навсякъде.

# 1 668
Не то у нас мие мъжът ми, ако ще на колене да мие Hug

# 1 669
Аз също не съм фенка на идеята първо да мия, после ще пера, пък накрая и мивката да мия.....

# 1 670
Това спрей мопс е ужас! Препарата оставя по пода и става като ледена пързалка.
Обаче за кофа с колелца не се бях сетила. Тета, отивам да купя!

# 1 671
Здравейте, от понеделник ще има комплект за почистване - кофа и моп с микрофибърна кърпа. Отдавна се заглеждам по този вид комплекти, защото в момента имам такъв моп, но постоянно трябва да свалям кърпата и да я изпирам и пак слагам. Което е неудобно.
Някой има ли тази кофа и върши ли работа, по-лесно ли се изстисква? Все пак 45лв. са си доста.... Simple Smile

Аз имам комплекта от 2 години. Доволна съм. Не разхвърлят този тип мопове боклуци и конци като цитираните. Кофата изтисква идеално. Може да се перат и в пералня моповете.

# 1 672
Лидълските конци и ленти не пускат боклуци. Може би ако някой не го сменя 2 г....ще се разпърца.
Изплаквам и изтисквам директо в кофата и го оставям да си съхне...

Пийкок...моята кофа има 4 мънички колелца..тътъркам я по теракота в коридора и до кухнята...там съм с ламинат. И по паркета я влача...
С моп и на мен ми е неудобно...само в банята с него.

# 1 673
Здравейте, от понеделник ще има комплект за почистване - кофа и моп с микрофибърна кърпа. Отдавна се заглеждам по този вид комплекти, защото в момента имам такъв моп, но постоянно трябва да свалям кърпата и да я изпирам и пак слагам. Което е неудобно.
Някой има ли тази кофа и върши ли работа, по-лесно ли се изстисква? Все пак 45лв. са си доста.... Simple Smile

Аз имам комплекта от 2 години. Доволна съм. Не разхвърлят този тип мопове боклуци и конци като цитираните. Кофата изтисква идеално. Може да се перат и в пералня моповете.

Благодаря, това ме интересуваше, дали изстисква добре приспособлението на кофата.

# 1 674
Как ги перете в пералня тия мръсни подложки...с какви дрехи?
Това ми е чудно. Или за една подложка въртите празна пералня...
С дрехи не бих я пуснала...
Та странно ми е...

# 1 675
Да попитам заедно с какво перете моповете в пералнята 🤔? Че само за една подложка да се върти цяла пералня не ми се струва ефективно, а пък не се сещам с какво може да се сложи заедно такова нещо, дето бърше пода ....
П.п. Ха, еднакво мислим с Тета, заедно сме писали
Скрит текст:

# 1 676
Ха...ха...не ги пера с дрехи. Имам килимче пред банята...не знам как се казва. Имам едно и кухнята пред мивката. Ползвам хавлиени кърпи за подсушаване на банята.

# 1 677
Или се киснат отделно и се перат на ръка. Едва ли нормален човек ще си пере долното бельо с мръсни парцали. Както и да е.
Очаквам още мнения за този комплект.

# 1 678
  • Буркина Фасо
перат се с тези неща, които са ги изцапали  Laughing - чехли, пантофи, маратонки
комбинирайте се и с мопа на комшията  hahaha

# 1 679
То и горна дреха не върви да се пере с него. Само сходни килимчета като Хоуп...така да.

А да пускаш полупразна пералня не е добре както за нея така и за прането. Маратонки два пъти седмично ли перете?

Недомислица е уреда за мен...за хора с много свободно време..че да им остава и за чистенето на парцала после Joy

Общи условия

Активация на акаунт