Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 115 098
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 765
Много съм доволна от памперсите, книжките с подаващо се кученце са супер. Взех и от малките картонени книжки 10бр в опаковка, представях си ги по-големи, но мисля, че ще са от полза.

# 766
  • София
Дядото  е ял козе мляко,  не краве. В козето няма казеин.

# 767
Дядото  е ял козе мляко,  не краве. В козето няма казеин.
Айде сега дядото. Той не е ял много неща които днес ядем (отровни), той не е бил подложен на стрес и ежедневно облъчване като нас, той не е дишал прахоляк и изгорели газове...да продължавам ли?

# 768
  • Бургас
Извинете, дами, пак се отплеснахте в други тематики! Може ли по същество да си пишем в темата, за Лидл туй-онуй? Simple Smile

# 769
  • София
Дядото  е ял козе мляко,  не краве. В козето няма казеин.
https://georgigaydurkov.wordpress.com/2014/08/07/567/comment-page-1/    Много са факторите в животинското мляко, които действат увреждащо на човешкия организъм и изключително широк е спектърът на тези дългосрочни поражения. Като една основна нотса (вредност) в млякото се посочва специфичният белтък казеин. Най-общо млеката се делят на казеинови и албуминови. В казеиновите съотношението между казеин и албумин е 3:1. Такива са кравето, козето, овчето, биволското. В този смисъл козето не е с предимство пред кравето. При албуминовите млека отношението казеин/албумин е 1:1. Тук спадат човешкото и кобилешкото. В най-често използваното мляко – кравето казеинът е 80% от белтъчното съдържание. Моля, прочетете малко преди да пишете.

# 770
Извинявам се за спама, но горния пост е полезен.  Peace

# 771
  • Варна
Относно въпроса за маратонките писахме вчера отзиви. Ама кой ли да чете. Не ги харесах аз.
Въпросът не беше ли за мокасините от следващата седмица, не за маратонките от тази?
И аз ги загледах, но и в трите разцветки има по нещо, което не ми харесва. Ще ги гледам и на живо.

# 772
Миленски, а, благодаря! Точно си мислех дали да пиша, че който иска мляко без казеин да си търси или кобила, или майка-кърмачка. Laughing В козето - казеин А2, уж не алергизира като А1. Но видях апела на Брадата и реших да стискам... но не устисках явно. Flushed Край.

За Лидл: търся си някой, който си е купил фотоепилатор от последното зареждане, да сподели какви са му постиженията. Kissing Smiling Eyes

# 773
Аз пък купих камелия, с много пъпки, подават се розови цветове. Листата са хубави, лъскави. Симпатяга. Стискайте палци да върви добре.

# 774
  • Mostly in my mind
Хайде, бе. Не били подложени на стрес дядовците. Баба ми е на 89 г. Преживяла е Втората световна война. Млада е загубила родителите си, двамата си братя. На 40г. е станала вдовица. Хайде да не си говорим за стрес. Sad

# 775
  • до най-прекрасния мъж
Аз само две приказки за вкисването на млякото ще кажа и минавам по темата - преди 3-4 години бяхме забравили домашно заквасено кисело мляко /с доказан произход на кравата Simple Smile/ 3 месеца в хладилника. Отворих го с идеята да го изхвърля и да измия буркана. Млякото беше прекрасно, супер гъсто и нормално кисело, с абсолютно непроменен вкус.
Свалили са дамските и мъжките обувки от сайта. Явно хубави, лоши, са изкупени.

# 776
Айде сега пък на Втората световна отидохме...
Няма ли нещо....гащи, дантели.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 777
Няма да ходя за маратонки, накупих на сем. Пума покрай черните петъци, сега и да са хубави предложенията, нямаме нужда.
От само лидълски продукти спретнах домашен десерт - бисквити Tastino Petit Kakes, Cream Pudding млечен шоколад на
Milbona кофичка 500 g, заквасена сметана 20 % кофичка, Ананас кубчета консерва 565 g, филирани бадеми пакет, 1 банан. Захар не сложих - сиропът на ананасовия компот и пудингът съдържат такава. Сега отлежава в хладилника.

# 778
  • Mostly in my mind
Айде сега пък на Втората световна отидохме...
Няма ли нещо....гащи, дантели.... Stuck Out Tongue Winking Eye
Заговорихме за стрес...болната и модерна тема. Какво сме видели ние...
Както и да е. Спирам и аз. Кой каквото мляко иска да яде.
Млякото е новата сметана от 30%. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 779
  • Мадрид / София
Бе глезят ви с кисели млека в Лидл от 2 до 4% къде хубави къде лоши. Тук или са 3% или 0%. Къде да се оплача? 😅 Гледах днес от маратонките дето ги коментирахте ама имаше само с телесен цвят и 38 и  40 номера. Не се спрях да пробвам, че не ми трябват. Само информативно ги загледах.

Общи условия

Активация на акаунт