Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 115 070
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Днес взех от хвалените тук пуешки хапки. Ами отвратителни са. Знам си аз, че не трябва да взимам полуфабрикати, ама се подлъгах.

# 826
Нищо...сипи си едно малиново сега, да си оправиш вкуса Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 827
  • София
От бекона има и клин лейбъл. Но аз не съм вземала и не знам как е.

# 828
  • София
Нищо...сипи си едно малиново сега, да си оправиш вкуса Stuck Out Tongue Closed Eyes
Нямам вече, пресуших го. Един бял ром взех, та ще го пробвам!

# 829
А аз се изумих при пазаруване в един филиал, в който стъпвам за втори път. Толкова много изостанали стоки от изминали тематични седмици - много се зарадвах. В нашия почти всичко свършва до следващата седмица. Или е много вървежен или от всичко се зарежда оптималко и който купил, купил.
А това с намаленията -30% е предполагам на местно ниво, защото при нас рядко има нещо намалено.

# 830
  • на Мелмак
Не помня кога съм взела гирос за проба. Сега го правя дано стане и се хареса, иначе знам доста варианти с яйца Joy

# 831
На мен ми допада гироса. Този с ориза или чистото месо?

# 832
Не е лош гиросът, да.

# 833
  • на Мелмак
Чистото месо е.
Благодаря!
Дано им хареса на домашните!

# 834
Аз гирос ползвах за дюнери

# 835
Имай предвид, че става готово доста бързо то. Следи го, че прегаря.

# 836
  • на Мелмак
Благодаря Ви, мацки!
Изяде се, но май повече няма да взимам Sunglasses Не е точно нашето, няма смисъл да ги насилвам домашните Grinning

# 837
Благодаря за отговора!
Търся чаршафите с ластик, които са по 2 бр. и са светло сини на бели самолети.
В нашия филиал също няма. Проверих.
Детски чаршафи имаше в Лидъл на Борово-София. Доста бройки имаше днес вечерта преди затваряне и утре ще има за момченца. Ама не са сиви с бели самолети. Има сиви на бели облаци и тъмно сини на жълти самолети. До тях има и такива комплекти бодита. Не видях дали са с ластик, бяха опаковани и нямаше мостра. За момиченца само розови на бели облаци и не ми хареса цвета много, но за момченцата са хубави.
Взех едни маратонки за мен сиви имаше само 1 кутия моя номер, мерих и са добре. Тези сивите с цип дето са и връзки. Въртях се, въртях се и реших да ги оставя. Не съм чела отдавна темата нещо и не знам какво сте писали (да се не мина нещо)
Иначе хранителните стоки бяха доста нещо намалели. Имаше онова особеното мляко. Взех да го пробваме, не знам ще лекува ли нещо. Малиновото вино ми е скъпо имаше и от него. Винаги се зареждам със замразените банички на Алфредо, много се харесват и са на почит у нас.

# 838
  • shumen
За чаршафите детските ще мога да кажа дали има при нас в Понеделник.

# 839
  • София
Намирате ли все още бадемовото брашно?
В Лидл, Овча купел пак изчезна.

Общи условия

Активация на акаунт