Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 116 235
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 645
  • Перник
Спрей сметана има ли в Лидл? Не харесвам такава по принцип и не купувам, но другата седмица по "Технологии и предприемачество" Rolling Eyes дребният ще украсява палачинка, та реших, че може би не е лош вариант Thinking

# 646
  • Велико Търново
Има, да. Намира се до сладкарските подправки. Струва 1.99 и не е никак лоша.

# 647
Маратонките хич не ми харесаха - груби, дървени, спарващи, тежки обувки. На визия им давам оценка двойка направо.
Това е направо зимна обувка - ей сега като пекне и стане 20 градуса, с това чудо на краката ще е отврат и некомфортно.

Сухи пастели не взех - те са тебешири направо. За специална техника се използват, на сина ми преценям, че няма да му харесат и няма да ги одобри.

Взех два пакета тесто за пици, че златото сега е на тази вълна - пицена. Брецелната вълна е веч в миналото - не ги поглежда хич, залежават ми две бройки във фризера...

За винцето взех от любимото Бри на триъгълник, на обед ще отскокна и за ягодки...довечера не ме търсете Simple Smile

# 648
  • София
Сега минах набързо през Лидъл - имаше стълпотворение за маратонките. Бебешките дрешки изглеждат хубави като цветове, допир и материя и си взех. Сутиените за кърмене са с банели...който се интересува, да го има предвид.

# 649
  • Бургас
13, при вас може да има контрол относно стикита и други раздаваеми "благинки", ама я ми кажи дали тази Силвия от нашия регион може да има такива бройки от всички, ако не е работеща във веригата и възползваща се по някакъв начин? https://www.olx.bg/ad/stikeez-stikita-CID139-ID7M07s.html#ef010a03a8  Безочливо е да се спекулира чак толкова с мераците на децата...

# 650
  • Mostly in my mind
Дайте фотка на това малиново вино. Blush

# 651
  • Бургас
Виж в предните 2 брошури, в едната от тях беше.

# 652
# 653
  • Mostly in my mind
Благодаря, Тет. Heart днес ще видя дали го имаме. Приготвила съм списъка. Писала съм и бебешкото спално бельо. Дано е хубаво. Simple Smile

# 654
Не мога да не споделя с вас тази ( рекламна) статия https://it.dir.bg/tehnologii/kachestveni-li-sa-drehite-na-lidl  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 655
Какво ви е мнението за винтовера от Лидл. Някой ползвал ли го е ?
Въобще такава техника , струва ли си да се купи от Лидл ?

# 656

Божее, на пръв поглед помислих, че си вкарала крака на стола в бутилката и се зачудих каква е идеята  hahaha hahaha hahaha

Отивам да си направя още едно кафе, явно имам нужда.

# 657
Какво ви е мнението за винтовера от Лидл. Някой ползвал ли го е ?
Въобще такава техника , струва ли си да се купи от Лидл ?
Да.

# 658
Здравейте! Малко ви изпуснах.
Мислех да ходя за маратонките - благодарение на teta няма да се втурвам през глава Simple Smile
От Иберийската седмица не видях Маслините в кутийка с аншоа.
Напоследък нищо не си харесвам от брошурите.

# 659
Аз си харесах топовете другата седмица, ще погледна и аз луковиците за бегонии. Ще има немско масло на доста приятна цена, може да заредя. А да, и на свинското се радвам. Blush Тематичната седмица пак е доста мършава, не им ли писна, спират хубавите неща, а ни пробутват калпави масовки.

Общи условия

Активация на акаунт