Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 116 221
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 660
13, при вас може да има контрол относно стикита и други раздаваеми "благинки", ама я ми кажи дали тази Силвия от нашия регион може да има такива бройки от всички, ако не е работеща във веригата и възползваща се по някакъв начин? https://www.olx.bg/ad/stikeez-stikita-CID139-ID7M07s.html#ef010a03a8  Безочливо е да се спекулира чак толкова с мераците на децата...

Свила е чувалче от някъде.

# 661
  • Асеновград
Какво ви е мнението за винтовера от Лидл. Някой ползвал ли го е ?
Въобще такава техника , струва ли си да се купи от Лидл ?
Имам няколко инструмента и комплект за местене на мебели засега няма проблем.Само един компресор за автомобил се счупи и веднага върнаха парите. Мнението ми е с уговорка че при нас се ползват само за домашни цели, не знам колко биха издържали ако се ползват професионално.

# 662
  • Русе
ММ си купи преди около 2 месеца. Бяха ги пуснали за 70 лв. Веднъж го ползва да разглобява/сглобява гардероб и каза, че в сравнение със стария(който нямаше никакви екстри) е много добър.

# 663
  • В полите на Витоша :)
Аз питах за пилешките бургери, отново благодаря, Тета!

# 664
  • София
Специално този винтоверт е слаб и не си струва, по-скоро е акумулаторна отвертка според ММ. Наскоро пускаха един за 70 лв, много добър, от него взехме. Техниката в Лидл е много добра и на изгодна цена.

# 665
  • София
Момичета, имате ли идея дали тези пълнители за пистолет стават за другия им модел - по-големия?
Виждам, че са 7мм, а на другия май са 8-9, но се чудя

# 666
  • Бургас
8-9mm патрони мисля че няма. Малките са 7, големите са 11 (по спомен) и не, не са взаимозаменяеми.

# 667
  • София
Благодаря, Значи няма да взимам. Чудех се дали случайно малките не стават и за големите пистолети:) Явно не.

# 668
  • до едно тепе
Маратонките и на мен не ми харесаха. Пробвах едни 40 номер. Някак много широки, а отпред грозно остри. Материята отгоре приличаше на пластмаса. Абсолютно разочарование.
За обявата за стикита миии днес докато чаках на опашката на касата- обучаваха нова касиерка и си почаках 10 мин. Та на другите 2 каси за тези 10 мин излезе 2 пъти една и съща кака с пълна количка с бира. Т.е 2 колички с бира изкара за 10 мин. При една от предните акции племенника разправяше, че негова съученичка още първия ден е събрала 2 колекции. Родителите и имали ресторант и пазарували за него от там. Та не е невъзможно все пак. Wink

# 669
  • In transit
Разочарована съм, че няма португалски зехтин. Sad Много бедна ми се видя иберийската седмица. И аз като Лъки втора седмица няма какво да си купя, освен нещо инцидентно.
Ще мина да видя луковиците за бегонии. Миналогодишните бяха страхотни. Скъсаха се да цъфтят.

Ще помоля да кажете какво сте коментирали за сардините? Стават или не?

# 670
Рози...не стават.

# 671
Е, така е, който е презадоволен, нищо няма да си хареса от брошурите, че и по няколко седмици... Stuck Out Tongue

Аз се размислих за силиконовия пистолет. На пазара се намират такива и за по 7-8 лв. и още 2-3 лв. за патрони. Дали този е някакво различно качество, цената му не е нещо необичайно изгодно. Thinking

# 672
Тук имаш 3г гаранция за пищака. Не е за подценяване.

# 673
  • Асеновград
Е, така е, който е презадоволен, нищо няма да си хареса от брошурите, че и по няколко седмици... Stuck Out Tongue

Аз се размислих за силиконовия пистолет. На пазара се намират такива и за по 7-8 лв. и още 2-3 лв. за патрони. Дали този е някакво различно качество, цената му не е нещо необичайно изгодно. Thinking
Взимала съм от другаде преди години и не беше евтин но течеше отпред без да го натискаш, на практика половината силикон изтичаше .Някъде се затри тоя стария и аз днес купих от Лидл точно с презумцията че ако пак тече мога да го върна.На стария все трябваше да слагам по две пръчки силикон иначе не избутваше , на тези сега дано не е така.

# 674
  • Мадрид / София
За иберийската седмица: тази марка не ми е известна, но като цяло асортимента си заслужава. Сега:
На маслините Мансанийа трудно им се отделя костилката.
Ликьора Турон на мен не ми хареса и го хвърлих (беше друга марка).
Виното гледайте да е Риоха или горе-долу от този район. Там е хубавото вино.
Препоръчвам емпанадата с риба тон. Дано да е хубава от тази марка.

Общи условия

Активация на акаунт