Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 116 220
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте! Нещо се обърках и мислех, че от днес заедно с бебешките дрешки пускат и дамски клинове - по специално един розов. Обаче нещо гледам гледам пак брошурата и ги няма. Изпуснах ли ги? Миналата седмица ли бяха? Нещо съм се объркала явно Confused

# 691
  • Мадрид / София
За иберийската седмица: тази марка не ми е известна, но като цяло асортимента си заслужава. Сега:
На маслините Мансанийа трудно им се отделя костилката.
Ликьора Турон на мен не ми хареса и го хвърлих (беше друга марка).
Аз точно на ликьора се чудех, защо го хвърли?
Заради вкуса. Не ми допадна ама хич. Жал ми беше, че беше почти цяла бутилка, но като няма кой да я пие няма какво да ми се подмята и пречка, та се разделих с това питие.
За тора за орхидеи - не съм го ползвала този за орхидеи, но тази година сложих от този на пръчици дето е бавно разтворим за всякакви цветя и много добре действа и на орхидеята.

# 692
Да знаете, че капсулите за кафе са от малките. Аз така се зарадвах, че има в Лидл капсули, купих и не стават.
Голкова си беше хубава галетата в кутия, в този плик е крайно неудобно.

# 693
  • shumen
Някой виждал ли е грозде в Лидл по това време?Моето диване сега му се е дояло и все мрънка да му взема.

# 694
Грозде има непрекъснато. Не знаех за тези капсули.

# 695
Някой виждал ли е грозде в Лидл по това време?Моето диване сега му се е дояло и все мрънка да му взема.
Има грозде в Лидл, даже са няколко вида.

# 696
Някой взе ли от чаршафите за бебета, как са?

# 697
На мен ми харесаха,даже са вече в пералнята.Облачетата взех и долния е на точките.И книжките му взех,3 стиката имам още 😁

# 698
Някой взе ли от чаршафите за бебета, как са?

Мекички са. При нас бяха останали само на точки и не взех. Ако имаше със самолети, щях да взема

# 699
Да знаете, че капсулите за кафе са от малките. Аз така се зарадвах, че има в Лидл капсули, купих и не стават. 
Тези капсули са за машини Лаваца а модо мио. Така мисля, поне.

# 700
Някой знае ли за розовите клинове Sad

# 701

Освен да си купя такава.

# 702
някой да знае дали на раковски или халите има чаршафи?

# 703
  • София

Освен да си купя такава.
Регистрирай си бележката с покупката в играта на Лаваца и дай боже, можеш да спечелиш една от 40-те машини. 

# 704

Освен да си купя такава.
Ако имаш долче густо, няма смисъл да ги редиш сто машини. Иначе добре са ти казали, регистрирай си бележка ако имаш купена лаваца, може пък да спечелиш машина.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт